10 ting jeg vil lave i august

Ja ja, måske august er lig med back to work og ferieslut, men det er altså stadig sommer. Basta. Og måske endda mere sommer end det har været hidtil. Det tegner da i alle tilfælde fint indtil videre.

Så selvom jeg har spidset blyanten og ser frem til at gå i krig med et friskt, nyt semester (august dufter for evigt af skolestart) arbejdshalvår, så er min månedsønskeseddel og kalender fuld af sommerlige aktiviteter og ting at gøre udendørs. For at strække sommer- og feriefornemmelserne lidt. Så jeg kan lade op til vinter og efterår. Glæder mig allerede lidt til sidstnævnte, men skal lige presse det sidste ud af sommeren først. Trods alt.

Nedenfor finder I min to-do-liste for august.

Ps. Flere 10 ting jeg vil lave i

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Til Rulledisko i Kødbyen i aften når der er Strøm Festival
 2. På hyggelig kanalrundfart med rosé i hånden à la Hey Captain.
 3. Til modeuge næste uge. Husk at Copenhagen Fashion Festival har masser af gode arrangementer for alle i den anledning.
 4. Se videre på The People v. O. J. Simpson hvis der alligevel skulle komme en regnvejrsaften. ER. HELT. BIDT. AF. DEN. SERIE.
 5. Deltage i Copenhagen Running Festival, der finder sted den 3. – 24. august og som har adskillige forskellige løb og events på programmet.
 6. Forbi Leckerbaer, der endelig er åbnet igen efter at have holdt sommerferie hele juli, og prøve en af deres vanvittige sundaes. Det lykkedes ikke sidste år. I år skal det være!
 7. Spise smoothiebowl med bær til morgenmad (næsten) hver dag. Og helst på altanen. Og drikke iskaffe.
 8. Forbi Søerne til Street Food Festival den 11. – 13. august – findes også i Århus den 4. – 6. august.
 9. Være en hel dag på stranden. Inklusiv vandmelon, ærter, blade, bøger og strandtennis. Og ja, det er et genbrugspunkt fra julilisten. Håber der er en dag her i august, hvor vejret er til det.
 10. Besøge yndlingsfestivalen næst efter Roskilde (omend de ikke har det store tilfælles); Louisiana Literature 2017, der foregår den 24.-27. august på favoritmuseet i Humlebæk.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 5.359 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Ja, kunne godt forestille mig, at der er liiiidt forskel. Men så var det måske noget med en lille weekendtur til hovedstaden? :)

  1. Jeg er også fuldstændig bidt! Har aldrig prøvet noget lignende. Overvejer nærmest at stå tidligere op om morgenen, for liiiiige at nå, at se et afsnit ;) Kram E

 1. Jeg skal klart nå at spise en stor is (minimum to kugler is) med syltetøj og guf og selvfølgelig i en vaffel.
  Læse minimum to hvis ikke 3 bøger (som jeg allerede har liggende) købe en flot buket blomster med hjem (godt tip fra dig kære E). Og forhåbentlig meget andet!

 2. Jeg glæder mig SÅ meget til Alive Festival i Thy her i august. Godt musikprogram, surf, wakeboarding, bryghusbesøg og dejlig økomad. ELSKER den lille festival. Særligt glæder jeg mig til at høre Katinka, Soleima, Lord Siva og Bisse.
  God august til dig :-)

  1. Åh dét gad jeg altså godt. Og sikke et super line-up :) God fornøjelse. Kram Emily

 3. August er bestemt en af mine favorit måneder!
  Men jeg skal kreanørde med min søster for at gøre klar til hendes drengs barnedåb hvor jeg skal være gudmor ?
  Holde fødselsdag, tænker stadig over tema.
  På telttur hvis vejret arter sig bedre end sidste måned.
  Nyde at have fri, en hel måned inden jeg starter på et nyt job.
  Åh jo, august er dælme fin i år!

  1. Avra ja dét lyder vel nok som en dejlig måned du går i møde Maiken :)
   Ænsker dig den bedste fødselsdag, barnedåb og ferie ikke mindst. Og krydser fingre for fint vejr til din telttur :) Klem Emily