10 ting jeg vil lave i september

Ny måned er lig med ny ønskeliste, for hvad der skal proppes i kalenderen. Altså udover alle pligterne og trummerummen. For den ene dag kan nemt tage den anden, og så står man der i slutningen af måneden og kan slet ikke forstå, hvor den blev af. Så jeg prøver at lave en ønskeseddel for hvad måneden også gerne må byde på. Altså udover det sædvanlige.

Nogle gange når jeg det hele, nogle gange kun en smule. Og det er ok, det er netop en ønskeliste og jeg gider ikke blive stresset eller ked, hvis ikke jeg kan hakke det hele af ved månedens udgang.

Nedenfor kan I se, hvad jeg drømmer om at bruge denne, årets første efterårsmåned på. At efterår er min favoritårstid, er ingen hemmelighed, men om det er september eller oktober, der er allerbedst, er jeg altså lidt i tvivl om. Måske jeg bliver klogere på den sag i år ;)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Planlægge en halv fridag på en hverdag, hvor jeg vil invitere mig selv på solo-frokost, avislæsning og tid til hvad der nu falder mig ind.
 2. Være med til at fejre Københavns 850-års fødselsdag til kæmpe gadefest d. 2. september. Med langbordsmiddag, poolparty og musik.
 3. Skifte fokus fra mave og arme til at styrke min ryg, når jeg træner. Og til mine lår inden skisæsonen. Ikke at jeg skal droppe det andet, men blot rette opmærksomheden mod bagsiden og benene.
 4. Og i helt modsatte boldgade skal jeg spise kage med søde Anne La Glace – og ja, dér kommer jeg (for?) ofte. Datoen satte vi sidst vi sås (mit bedste tip til at få set veninderne jævnligt i øvrigti) og jeg glæder mig til flødeskums-OD i godt selskab.
 5. Til Design & Food weekend i Nordhavn ( 8.-10. september) og shoppe mad, design og botanik, når FindersKeepers, Kødbyens Mad & Marked, Plant København m.fl. holder marked i det nye Nordhavn.
 6. Lytte til resten af månedens bog i læseklubben. Og glæde mig til at snakke med jer om den i starten af uge 40.
 7. I teateret at se Kinder K på Pakhus 11. Forestillingen tager på turné i Danmark efterfølgende, så ikke kun et københavner-tip ;)
 8. Holde veninde-efterårs-hygge-middag. Med rødvin, ost, pølse, brød (med smør!) og snak.
 9. Traditionen tro skal jeg også i Drive in Bio. På en af vores onsdagsdates. Inklusiv dyner og knas. Det er den perfekte tid til det nu, hvor det bliver tidligere mørkt, men endnu ikke er for koldt.
 10. Se Stanley Kubrick – The Exhibition på Kunstforeningen Gl. Strand – åbner d. 23. september.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 7.093 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Det første ved jeg ikke. Det er på en café :) Det andet er et Eiermann-bord :)

 1. God liste! Tilføjer lige et par stykker til inspiration:

  1. Kvium på Arken på en onsdag, hvor de har længe åbent (så inkl. middag)
  2. Dieselhouse 1. søndag i måneden, hvor de starter den store motor
  3. Gratis Lang Lang i Tivoli næste lørdag
  4. Operaen og høre Rigoletto
  5. Besøge en af de ‘nye’ vinbarer i Kbh – f.eks. Nærvær i det gode sommervejr
  6. Starte til Swing med en gruppe venner, så vi kan supplere vores salsa-skills
  7. Spille fodbold i vores indian summer

 2. Sikke fine ting du har på programmet :) Jeg er også meget begejstret for september og i år er ingen undtagelse.

  – Jeg starter på mit nye studie på mandag og glæder mig meget til rusforløb og at møde en masse nye, spændende mennesker :)

  – Jeg er lige flyttet ind til centrum af Aarhus, så jeg glæder mig til at komme på plads i lejligheden, hygge med mine nye roomies og ikke mindst til at begynde at indrette – jeg pønser på hængeplanter, lyskæder og at få indrammet nogle af mine bedste fotografier.

  – Ud at spise sushi med min gode veninde gennem 18 år. Har hørt en masse godt om Saichi i Aarhus, så nu skal det være.

  – Gå en masse ture i området hvor jeg bor, helst i selskab med mit kamera, en god veninde og en kop varm kakao.

  – Begynde at planlægge juleferien – jeg skal holde nytår med to skønne veninder jeg mødte mens jeg boede i Paris og planen er at det skal fejres i London – glæder mig så meget!

  – Afprøve en masse retter i mit nye, lækre køkken – for første gang siden jeg flyttede hjemmefra, har jeg både ovn og fryser – så mange muligheder! :)

  – Pakke sommertøjet ned og begynde jagten på et par lækre støvler til efteråret – kan være jeg skal forbi Bianco og prøve at vinde den der fantastiske konkurrence :)

  1. Du er altid så sød Sophie også gavmildt at dele dine planer. Det lyder vel nok dejligt altsammen. Må du få den bedste september OG rigtig god madlavningslyst med både ovn og fryser <3 Kram

 3. Jeg ELSKER virkelig også sol og dansk sommer, men må erkende, at efteråret bare er den mest magiske tid. Smuk på farver, crisp morgen- og aftenluft og lune sweaters at putte i.

  I september har jeg planer om:
  1) At planlægge solrig, naturskøn ferierejse (måske solo, måske ikke) i januar.
  2) At få SUP’et som en gal lige som i august, særligt også SUP yoga
  3) At få læst Karen Blixens “Syv Fantastiske Fortællinger” færdig
  4) At få et brag af en fest med min arbejdsplads, der har jubilæum
  5) At fejre min mors runde fødselsdag og give hende en skøn fest
  6) At komme sådan rigtigt i gang med det der instagram, efter jeg har fået ny telefon
  7) At lave flere passionsfrugtsmilkshakes som den i går – manner, den var fab!

  1. Avra hvor lyder det som gode planer :D Du må endelig lige give lyd mht hvor turen til januar ender med at gå hen, jeg er i alle tilfælde nysgerrig nu.

   Oooog den der passionsfrugtmilkshake, hvad var der i den?

   Klem

   1. Will do – skal lige have forhandlet lidt med min bedre halvdel ift., hvor meget af vores opsparing, jeg må fyre af på det ;-) Han er ikke rejsetypen, men han er primærårsagen til, at jeg har råd til at tage eksotiske steder hen. Sidste år var det Hawaii, i år var det Seychellerne <3

    Passionsfrugtshake var med et par tykke skiver vanilleis, indholdet af fire passionsfrugter, en klat passionsfrugtmarmelade, lidt sirup og så ellers bare suppleret med minimælk til rette konsistens i blenderen. SÅ lækkert – og i øvrigt ret pæn også!

    Tak for tip om Ripcurl shorty fra dit andet indlæg – jeg er gået i google mode… :-)

    1. Haha… ja så må du jo lobby’e lidt for din sag ;)

     Mums det lyder godt. Den prøver jeg af, tak for at du deler retur :) Knus Emily