10 ting jeg vil lave i oktober

Og hopla, så var september pist væk. Men det gør ingenting, når det betyder goddag til oktober. Måske den endda er endnu bedre. Mere efterårsrusk og masser af god gammeldags hygge. Nå ja, og så lidt action i Portugal for mit vedkommende.

Den bedste måned med naturen i smukke farver, varm kakao i koppen, kastanjedyr, stearinlys og røde, vindblæste kinder. Glædelig oktober!

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Se forestillingen Disgraced på Edison/Betty Nansen Teatret. Går kun til d. 14. men håber lige vi kan nå det. Oplagt til næste onsdags date.
 2. Drikke varm kakao på Pixie. Eller et tilsvarende sted, hvor der serveres varm kakao galore med flødeskum OG skumfiduser.
 3. En tur på Louisiana at se Being There-udstillingen.
 4. Gå masser af ture med hundemusen. Og gerne et par af dem i skoven og se træerne skifte farve. Det er så flot, så flot netop nu.
 5. Læse oktober måneds bog i læseklubben.
 6. Lege efterårsferie som da jeg var barn og tage ind at se My Little Pony-filmen. Må alliere mig med Nikolajs niecer. Selvom jeg næsten tror, det er mig der er mest opsat på at se den.
 7. Lave de her citron- & ricottapandekager en weekendmorgen.
 8. Surfe i Ericeira i Portugal. Vi tager af sted om to uger og et par dage og jeg GLÆDER mig.
 9. Gå i gang med et strikkeprojekt. Måske tiden er ved at være moden til en trøje?
 10. Lave en græskarlampe til altanen og huske at købe slik ind til Halloween. Måtte skuffe alle de søde, små spøgelser/hekse/monstre, der ringede på vores dør sidste år og det skal ikke ske igen.

Jeg GLÆDER mig også til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.291 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Skal i sommerhus med min nye kæreste i efterårsferien og glæder mig helt vildt til gåture i gummistøvler og kys foran pejsen!

 2. Ind at se SKAM på Aveny-T (og have gigantisk optur over, at jeg får LØN for det!!! #gymnasielærerliv).

  Besøge min bedste folkeskoleveninde i den anden ende af landet.

  Arbejde virkelig, virkelig meget (iført striktrøjer og nye støvler og med skiftevis kaffe og varm kakao i koppen) ?

  1. Haha… det lyder også helt perfekt! Bliver lidt misundelig på det der #gymnasielærerliv ♡ Kram og god oktober

 3. Får helt lyst til varm kakao og knitrende blade under støvlerne, af det her indlæg.

  – Jeg skal besøge mine bedsteforældre, i deres sommerhus, i efterårsferien. Glæder mig til lange gåture, brætspilsaftener og masser af snak over min mormors lækre mad.

  – Få samlet alle mine søde, gamle efterskolevenner til reunion, her 5 år senere, hvor mange af os endelig bor i samme by. Der skal deles minder, drikkes øl og høres nostalgisk musik.

  – Vil gerne en tur ud på Moesgaard Museum, hvor jeg stadig ikke har været. Tænker at slæbe sød fyr og termokande med :-)

  – Skal finde en måde at gøre læsningen til sprogeksamen i slutningen af måneden spændende. Der må findes en vej til at gøre kommaer lidt sjovere.

  – På jagt efter de perfekte vinterstøvler. Ikke flere vintre i tynde sneakers.

  – Begynde at planlægge weekendtur til Østeuropa og nytår i London – glæder mig allerede :-)

  1. Altså hvis jeg nogensinde skal bruge en vikar til at lave de her indlæg, så er du den oplagte kandidat Sophie ♡ Elsker at du altid inspirerer udførligt retur. Tak. Og mange klem Emily

 4. Jeg er vild med din ide om månedslister og jeg prøver at huske at lave min egen hver måned også :-)
  I oktober vil jeg gerne til World Press Photo i Politikens hus. Og spise alene på en cafe – det er der altså noget ved :-). Forkæle min kæreste uventet med en lille gave. Gå en tur ved vandet mellem Christianshavn og Amager. Farverne er så smukke der i øjeblikket. Besøge min granonkel. Og købe georginer til mig selv, men det punkt er “desværre” allerede klaret – måske det skal være en x 2 ;-)

  1. Sikke nogle gode, gode ting på din liste Marie! Tak for at du deler retur ♡ Kram Emily

 5. Ja til surfing! Og Ericera er SKØN! Husk at spis forummet sværdfisk etc! Og besøg Gelataria Blue Ice (ligger lige omkring torvet) og det er SÅ god is! Drømmer stadig om den kokos sorbet/ vandmelon kombi jeg fik :)

 6. Tag et kig på Ingen Dikkedarer Sweater hvis du vil strikke en yndlings basis sweater – der er super mange fine versioner på IG. Og så god oktober ???

 7. I oktober skal jeg:

  Til barnedåb i Jylland hos sød lille bebs (og ditto forældre)

  Se Peter Pan på Folketeatret med min ældste søn

  I samme ombæring på legeplads og bagefter drikke varm kakao og spise kage hos La glace

  En smuttur til Sydfrankrig med mand og to børn og bo i en vens autocamper, der står parkeret nærmest i vandkanten (juhuuu)

  Til vinsmagning på Børsen med søde vejboer (hik!)

  Holde mandens fødselsdag med gode venner, mad og vin (mere hik!)

  Gå tur i Dyrehaven

  Besøge Ordrupegård og se udstillingen “Masterpieces”, og måske drikke en kop varm kakao i caféen

  Rigtig god oktober! Det bliver jo en fabelagtig måned :-)

 8. Hvis du nogensinde kommer til Vejle, bliver du nød til at smutte forbi den lille café Madam Blå på gågaden. De har alverdens versioner af varm kakao bl.a. med appelsin, mint og mars bar. Lige et lille tip, hvis du kommer forbi det jyske. Go’ weekend.