10 ting jeg vil lave i november

November. November? Altså sig mig lige engang: Hvordan i alverden kan det allerede være november? Synes det her år er ræset forbi. Nuvel, det har også været ganske begivenhedsrigt for min del. Men alligevel… Er ikke helt klar til snart at give slip på 2017. Det har været et godt år – set fra min lille navle i alle tilfælde. Men omvendt ser jeg frem til denne måned (og mere om den nedenfor) og ikke mindst al decemberhyggen, der venter forude. Og som man godt må tyvstarte lidt på nu. Hej gløgg og juleskum :)

Så måske det slet ikke er så ringe endda. Også selvom jeg af og til godt ville eje en pauseknap eller en tidsvender.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Tage på Glögg Tour i Københavns kanaler i denne weekend.
 2. Træne kontinuerligt. Jeg har været helt ude af gamet en måneds tid, grundet en skade i håndleddet, men nu vil jeg føle mig stærk og frisk igen.
 3. Invitere Penny og hendes nye kæreste, Ziggy (lynhurtig, smart whippet-fyr) på efterårstur i Bernstorffparken. Sammen med Ziggys ‘mor’. Måske de tobenede kan drikke en kop varm kakao i samme anledning.
 4. På tøsetur i Aarhus med Cathrine næste uge. Tips modtages gerne. Hvor i Aarhus får man den bedste croissant eksempelvis og hvor skal vi shoppe?
 5. Spise ‘efterårshavregrød’ med mandler, æbler og hjemmelavet karamelcreme.
 6. Til Bogforum i Bella Center den 10.-12. november. Læseheste united.
 7. På skiferie i Østrig sammen med de sødeste venner.
 8. Planlægge adventsgaver/pakkekalender til Drømmemanden og Penny. Helt klart nemmest til sidstnævnte.
 9. Skrive en fridag i kalenderen. Helst en onsdag. Det er som om, det er den optimale dag, at snuppe en fridag på. Så vi jeg spise denne her morgenmad, læse alle de artikler jeg har bogmærket, se Youtube-videoer til jeg ikke orker mere, tage med mig selv på Glyptoteket og ellers tage resten af dagen som den kommer.
 10. Deltage i et adventsløb med Amager Social Running. Synes det er så herligt et koncept og er glad for også at have fået en lokal mulighed.

Jeg GLÆDER mig også til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 5.301 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jaaa, glæd dig til Aarhus! Har boet her i 7 år og elsker det. Den bedste croissant får I ved den økologiske bager Briancon i den lidt mere affolkede del af Åboulevarden. Derudover skal I gå en tur på de nye havnearealer for at se dokk1, vandkunst af Jeppe hein mm. Derudover skal I se godsbanen (institut for x), hvor I skal gå en tur på taget, samt se de sjove og skæve små butikker hvis du ikke har været der før. Kaffen er bedst på La Cabra i latinerkvarteret. De lækreste tapas og g&t får I ved den lidt skjulte bar “mas vino” i Klostergade. De vildeste drinks får I på gedulgt, der i øvrigt er lige i nærheden af Aarhus street food. God fornøjelse!

 2. Det her år ér fløjet afsted. D. 12. fylder min lille bitte baby 1 år!

  Lidt Aarhus-tips:
  Bedste croissant: Briancon. En bager ved åen. Tag den to-go og sæt jer i Mølleparken eller gå forbi Kunsthal Aarhus lige om hjørnet (gratis entre). En stærk runder up er mandel croissanten hos La Cabra. De laver virkelig god kaffe. Jeg tror, at cafeen i Graven i latiner kvarteret er lukket pga vandskade. Men ellers har de en lille kagfebar i Central Food Market på strøget (tæt på banegården) Central Food Market er sådan lidt wannabe Torvehallerne ;-) Hvis I er til wannabe papirøen skal I besøge Aarhus Street Food ved rutebilsstationen. Begge steder er hyggelige på hver deres måde.

  For shopping, skal I gå i latinerkvarteret. Her finder I de små fine butikker. Her er også hyggelige cafeer. Mine favoritter er Cafe Drudenfuss og Cafe Englen.

  Har I tid, så vil jeg også gå mod Jægergaardsgade (juliette laver fransk bistromad og er virkelig hyggeligt) og Frederiksalle. Her er der også hyggelige cafeer og butikker.

  Skal I spise her om aftenen, skal I besøge enten Hærværk (nordisk eksperimenterende), Bistro 65 (fransk bistro) eller Sct. Pauls Apotek (drinks, drinks, drinks!). For pre- eller after dinner drinks skal I på La Plauge Deux for enden af Jægergaardsgade. Et lidt hemmeligt sted.

  I SKAL komme forbi Godsbanen og Institut for X. Bare for at slentre og gå rundt.

  Jeg håber I får en dejlig dag i Aarhus :-)

 3. Hvis I er til store og lidt tunge croissanter, skal I klart en tur forbi Briancon.
  Bedste kaffe er på La Cabra, der ligger i Graven (de har dog også åbnet på Aarhus Central Food Market), og lige ved siden af ligger bageren ‘Nr. 24’, der laver de bedste koldhævede boller.
  For shopping skal I klart en tur rundt i Latinerkvarteret (også omkring Graven). :)

 4. Du må MÆGTIG gerne dele tips til advents/pakkekalender til fyre.. har så svært ved at finde på ting til min kæreste herhjemme, som allerede nu vidst er temmelig på plads med nisse gaver til mig (han når så langt med dejlig creme og god chokolade!!) Tænker også der er forskellige budgetter, vi kører fx med 100-150,- fire gange i løbet af december ?

  Knus

 5. Bedste croissant i Aarhus får man hos La Cabra, specielt deres mandel croissant <3. De er klar til at åbne i næste uge igen. Snyd jer virkelig ikke for at besøge dem.

  Og på shoppefronten, så hold jer væk fra strøget og bevæg jer ned mod Latinerkvarteret. Jeg er måske lidt farvet, men & Other Stories butikken er virkelig smuk, så kig gerne derind for at opleve arkitekturen, og så kan I sikkert finde de sager som er udsolgt i Københavner-butikkerne. Tag også gerne en tur ned langs Volden eller Badestuegade, så finder i bl.a. Stine Goya og FF2. Og så er StylePaste også et kig værd.

 6. Hvis du elsker glögg, skal du prøve den fra The Barking Dog på Nørrebro! Og man kan endda købe den på flaske i deres butik Shoppen. Vi får kørt nogle flasker igennem hver december herhjemme ?

 7. Apropos Aarhus, løb den gule rute med Penny i Riisskoven, hvor hunde må løbe frit, shop hos Caroll og Carmen i Volden og spis frokost hos F høj på Åboulevarden. Aros er et must, særligt udstillingen med Freud & Bacon!

  1. Penny skal desværre ikke med i denne omgang, men vil bestemt huske det til en anden gang :D Kram E

 8. Der er mange dejlige ting i vente i november :-)

  Det minder mig om, at jeg skal have lavet mine adventskalendere færdig.
  Har vist sat mig selv under pres, da jeg har udvidet med mine nevøer i år, så nu står den på 6 stk. ;-)

  Sikke et stærkt hold der skal besøge “min by” ;-) Håber I får en skøn dag i Aarhus :-)
  I skal helt klart besøge Latinerkvarteret for hyggelige og lækre butikker.
  Området omkring Jægergårdsgade og ved Sct. Pauls Kirke kan altså også noget.
  Den Gamle By og Væksthusene er virkelig hyggelige. Aros er også altid spændende og flot.
  Til frokost eller aftensmad så er CANblau på Klostertorv en mulighed. Mega lækker tapas.
  Ha’ en rigtig god tur :-)

  1. Wow sejt gået med 6 styk adventskalender. Jeg skal bare lave en og synes det er lidt af en opgave. Tak for gode tips ♡

 9. Tag på Landmad i Aarhus! Lækreste og mest smukke (instaværdige) øko- mad! Sir’ der bare..

 10. Uh, uh, uh! Jeg ved hvor du skal spise croissanter i Aarhus! Hos La Cabra i Graven!
  Hyggeligt med københavnerbesøg i Aarhus! Håber Aarhus er gode ved jer :)

 11. Bedste croissants er klart hos Briancon. De er SÅ gode – sagt af en, der ikke endda er så glad for croissants ;)

 12. Tak tak tak♡ Sikke en masse gode Aarhus-tips! Kan godt være vi bliver nød til at blive der hele ugen ;) EJ, glæder mig til at få prøvet så mange som muligt af i morgen. Tak for at I tog jer tid til at skrive dem :) Klem og knus Emily