Morgenstund

Åh disse sensommermorgener. Hvor man både kan mærke den sprøde septemberluft, der er på vej og samtidig får sommersol og -lunhed. Jeg ved godt, jeg plejer at sige, jeg holder mest af efteråret, men faktisk er det nok lige akkurat nu – hvor det ene møder det andet – at jeg synes det er allerfinest. Og jeg, på trods af årtiets vådeste sommer, er glad for at bo i et land med flere årstider.

I går og i dag er jeg stået lidt tidligere op og har taget mig lidt bedre tid til at nyde de smukke morgener. Et smut til bageren, et dyp i havnen og så lidt ekstra god morgenmad og lidt ekstra god tid.

Vores sidste mange weekender har stået på alle slags fejringer hos venner og familie, hvilket fortsætter de næste par uger, så det føltes skønt at lege lørdag på en torsdag. Omend bare for 30 minutter. En halv times ren morgenlykke ♥

Ps. Må jeg lige anbefale Emmery’s chokoladecroissant (de almindelige croissanter kan de til gengæld ikke finde ud af). Kan normalt ikke lide chokoladecroissanter/pain au chocolat, men denne her er fyldt med noget chokolade-remonce-lækkerhed. En dirty croissant med andre ord.

(Visited 3.417 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. …. din mest agurkede ven er jo også sensommer-barn, så det gir’ vel sig selv, at netop denne årstid er favorit? Tsk tsk… ;) ;) ;)

    1. Sådan en er jeg aldrig stødt på før? Altså i Frankrig. Men vil holde udkig næste gang jeg er dernede :) Kram E