Fredagsslik

Jeg har en bred smag både i musik, litteratur og slik. Nå, ja og mænd for den sags skyld. Tror aldrig jeg har haft to kærester, der har lignet eller mindet om hinanden.

Men tilbage til slikket ;)

Denne fredags særligt udvalgte, er i den mere delikate og fine ende af genren (sorry Lakridssvesker og Polly, elsker også jer). Min søde tand og jeg har haft et godt øje til Summerbirds flødeboller i umindelige tider og det er altså noget af det mest luksuriøse fredagsguf, jeg kan komme på.

Og så er det hyggeligt, at der både er klassikerne og sæsonvarianter. Den der er lige nu er med brombærskum (helt fint, lyslilla), chokolade med kanel og hasselnøddemarcipan. Ummenumme siger jeg bare!

Da jeg købte disse i går i forretningen på Værnedamsvej, var jeg tilmed så heldig, at den søde ekspedient godt kunne se, at det var den tid på eftermiddagen og gavmildt blev ved med at tilbyde mig smagsprøver. Sådan en engel.

(Visited 3.465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Åh, ja! Summerbird laver altså virkelig de bedste flødeboller <3
  Den der ekspedient lyder som den virkelig gode af slagsen, for smagsprøver kan man da aldrig få for mange af!
  Rigtig god weekend, fineste Emily :D

 2. De bedste flødeboller fås fra Chokoladekurven i Thisted. (De kan også bestilles online). De har bl.a. en hvor bunden er deres hjemmelavede P-tærte. De er så gode! Men jeg forstår heller ikke hypen med Summerbirds flødeboller. ;)

  1. You and me both, men nu må jeg også prøve dem fra Chokoladekurven jvf. Idas kommentar, måske de endda er bedre.
   I lige måde <3

 3. Ids V.R !
  Var inde og lurer på på deres side, er voldsom interesseret i den med p-tærbund men kunne ikke finde, ved du hvad den hedder?

  Elsker flødeboller, de er det bedste, på alle tider af året.

  1. Ellers lover jeg at vende tilbage, når vi har været forbi Chokoladekurven i morgen, lyder jo for godt til at være sandt! :D

  2. Det ved jeg faktisk ikke, men jeg kan heller ikke lige finde den. Men ekspedienterne har tidligere fortalt mig, at de m med P-tærte bund meget hurtigt bliver udsolgt, så måske man bare skal holde øje. :) Ellers er den med florentinerbund virkelig også god!

 4. Summerbird er i det hele taget godt. Og de er ikke fedtede med smagsprøverne, skulle engang købe en gave hos dem, og fik så mange smagsprøver, at jeg næsten havde kvalme og bare trængte til en kop kaffe, da jeg gik derfra :-)