Den bedste tradition

Sofie og jeg har den hyggeligste tradition. Når den ene har fødselsdag, så inviterer den anden på kaffe og kage ad libitum. Og fødselsdagsbarnet vælger selvfølgelig hvilke kager, det skal være. Oftest holder vi vores lille tomandsfødselsdagsgilde ude på et godt kagested, men da Sofie havde fødselsdag i onsdags, overraskede jeg hende hjemme hos hende selv med en kæmpe æske kager og de nye Explorations-kaffer fra Nespresso.

Okay, overraskede og overraskede. Hun havde selvklart været med på Facetime i bageren, så hun selv kunne vælge kager, så hun var ikke helt uforberedt men alligevel.

Og så bryggede vi ellers god kaffe og spiste kager og hyggede og snakkede og fejrede. Explorations-kapslerne indeholder helt unik pure origin kaffe fra henholdsvis Yirgacheffe i Etiopien (den multifarvede) og Aguadas i Colombia (den sort/hvide) og så er de også Fairtrade-mærkede. Så fint. Der er tale om en helt særlig limited edition og de er kun at finde hos Nespresso i en ganske begrænset periode, så man skal være vaks hvis man vil nå at smage. Min favorit er den fra Colombia.

Også alletiders værtindegave til kaffeelskeren.

I skal være mere end velkomne til at adoptere idéen. Eller til bare gøre det på en helt almindelig ikke-fødselsdag. Jeg dømmer ikke nogen. Og jeg er sikker på, at den veninde i overrasker med god kaffe og kage ad libitum heller ikke gør.

(Visited 3.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

    1. Christianshavnerkagen ♡ Den er også en klassiker på vores kagebord og lidt af en favorit :) Kram E