Læseklub i oktober: Velsignelser

SÅ går læseklubben for alvor i gang igen ovenpå sommeren og drømmer man om at få læst lidt mere eller måske noget andet end man plejer, så synes jeg man skal gribe chancen og hoppe med på læsevognen nu :)

Oktober måneds bog er en (meget fin, jeg er tyvstartet) novellesamling af Caroline Alberte Minor. Velsignelser hedder den og den rummer syv noveller fordelt på lige godt og vel 180 sider. Alle kan altså være med også selvom man måske kun, kan nå at læse en enkelt novelle eller to.

Til de nye så fungerer læseklubben sådan her: Jeg annoncerer den kommende måneds bog en uges tid før d. 1., sådan at man kan nå at købe den eller låne den på biblioteket. I løbet af den pågældende måned læser man bogen og i slutningen af måneden (altså slut oktober i dette tilfælde), skriver jeg et indlæg om min læseoplevelse og lægger op til at vi kan diskutere og snakke om bogen sammen i kommentarfeltet.

Man kan således være med i denne læseklub uanset hvor man bor og hvornår man har tid til at deltage i diskussionen.

Det er mægtigt hyggeligt, helt og aldeles uforpligtende og en alletiders genvej til (flere) gode læseoplevelser.

Ps. Man kan stadig lige akkurat nå at være med i september måneds lyttelæseklub. Novra hvor var den god!

Pps. 3 tricks til at læse hurtigere.

Fra bogens bagside:

“At vågne op er bare savnet, der begynder forfra, hårdere.”

To dage før jul hænger Anso sig i et figentræ i sin australske værtsfamilies tørre have. Helena rejser til Pyrenæerne for at komme tættere på en døende far, der ikke ønsker hendes selskab. Franciska hægter sig på et kollektiv og forsøger at stoppe hullet i sit bryst med to østrigske udvekslingsstuderende, mens Ingeborgs mor bare længes efter det øjeblik, hvor hendes datter overgiver sig til søvnen.

Velsignelser er historier om sorg og venskab.

Rigtig god læselyst!

Jeg glæder mig til at læse og snakke om Velsignelser med jer ♡

(Visited 2.985 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Den lyder vældig god! Har desværre ikke mulighed for at deltage i denne måneds læseklub, men jeg klapper i mine hænder over, at læseklubben endelig er tilbage ??

    1. Dejligt at høre og skulle du finde tid til en novelle eller to er du hjerteligt velkommen :) Knus Emily

  2. Jaaa, hvor fantastisk. Jeg læste den (næsten for hurtigt) i sommers, og nu glæder jeg mig til at høre om andres overvejelser.
    Kh.