God weekend…

… lige om snart i alle tilfælde.

Først er der lige en hel tætpakket fredag at tage fat i, inden det ringer ind til weekend sent i eftermiddag.

Jeg har en weekend fuld af gode sager i sigte (40-års fødselsdag bl.a. og jeg har efterhånden erfaret, at de er skæggere end 30-års ditto) og kan samtidig se tilbage på en uge, der har været en herlig blanding og balance af fritid og arbejde med bl.a. skydning i Stockholm, møder på stribe og dejlig tid i sommerhus/telt og  med søde venner.

Ooog hvis I har lyst til at komme og skåle weekenden ind med mig senere i dag, så kig endelig forbi her til et glas bobler, goodiebag m.m., det bliver så hyggeligt ♥

Der bliver ikke noget telthæng denne weekend, men jeg kan se tilbage på en uge med fine stunder i teltet, der nu også har fået stort gulvtæppe fra samme sted,  som teltet er fra (læs mere i dette indlæg) og en rigtig seng. Vi overvejer – næsten – at flytte permanent derop ;)

(Visited 4.012 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar