Små ting

{Cuteness overload}

Hopla for en uge den sidste var. Med indtil flere sociale arrangementer hver dag, hvad end det var på arbejdsfronten eller privat, blev jeg udfordret til fulde på at fine små lommer, hvor jeg kunne lade lidt op i eget selskab. Når det er sagt, var alting noget så hyggeligt og vellykket, så al festivitasen og virakken blev også nydt til fulde. Jeg kan blot mærke, at jeg har lige vel meget lyst til at lege eremitkrebs de næste par dage.

Den indeværende uge er dog ikke stort anderledes, så jeg prøver at holde små zoner fri til lidt alenetid og kommer til at opskatte mandag og torsdag aften uden planer. Nå ja, og så glæder jeg mig ellers også til middage ude, navngivningsfest i weekenden osv.

Jeg håber, at I også får en mere end dejlig uge, hvad end den er tætpakket eller afslappet og uanset om I lader op i eget eller andres selskab ♥

{Der er sket det utrolige, at jeg er blevet vild med lilla}

{Frokost med mine søde kontormakkere}

{Vi nyder teltlivet så længe det varer}

{Strandtur med hundemus}

{Babyshower-brunch på Granola}

{En sød souvenir fra babyshower}

{Søndag for dem der er bedstemødre indeni: Kaffe, kage, strikketøj og Downtown Abbey}

(Visited 3.400 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Dem har jeg købt i Karusella i Jorcks Passage :) Glæder mig sådan til at bruge dem! Kram Emily

 1. Kære Emily

  Jeg kan ikke åbne din blog i Google Chrome – min fortrukne browser.
  Det er jo ikke værre end at jeg åbner den i en anden browser, men jeg tænkte at du gerne ville have et heads up og nå ja, så ville det da også være rart, at det blev fikset.

  Jeg har ikke haft problemer før i sidste uge, men jeg har ikke lavet nogle ændringer, så umiddelbart (uden at jeg skal gøre mig klog på noget) er det måske en teknisk ting, der ligger hos dig?

  God aften og klem fra Laura

  1. Jeg har desværre også udfordringer med Chrome, og jeg har lige kørt en opdatering, men den fungerer fint i andre browsere

   Skønne billeder, min indre mormor er ret vild med din søndag – må kopiere den næste søndag :)

    1. Jeg kan godt åbne i Chrome, men har ikke foretaget nogen opdatering for nyligt – måske det så har noget med det at gøre…

  2. Hej Laura og co.

   Ih hvor mystisk og tak for at I gør opmærksom på det! Jeg får tec-teamet til at følge op på det med det samme.

   Kram E

 2. Hej Emily. Hvem er din blomsterpusher? Synes altid, at du poster billeder af de skønneste blomster, men har selv svært ved at finde de helt fine af slagsen, synes jeg.
  Kh

  1. Hej Malene, jamen jeg er ikke så trofast og ‘shopper lidt rundt’, men har en håndfuld favoritter: Isblomsten på Bryggen, Blomsterhjørnet og Blomsterskuret på Værnedamsvej, BB Blomster ved Magasin og Guldblomsten på Guldbergsgade. Og så er jeg også glad for buketter fra Poppykalas, Flowertales og Posy <3
   Kram E

 3. Sidste billede rammer så godt her også – blot med hækling i stedet for at strikke. Så du er ikke ene bedstemor, og jeg er endda yngre end dig ;)
  Tak for en altid hyggelig og gennemført blog.

  1. Åh det er jeg glad for at høre. Unge ‘bedstemødre’ for the win :) Kram E
   Ps. Sejt at du hækler! Det ville jeg gerne kunne.