Små ting

{Onsdags-date-night med min mand}

Helt ærligt venner, så er jeg en lille smule ‘under the weather’ for tiden. Har ligesom en periode hvor alting virker lidt svært og tungt og træt. Altså hvor selv sådan noget som at børste tænder/hår føles som lidt af et projekt. Eller periode og periode, det er nu nok egentlig kun et par dage, men jeg har som regel så meget energi, at det altid føles fremmed, uvant og egentlig ret ubehageligt, når jeg rammer sådan en lomme af ugidelighed…

Heldigvis er jeg gammel nok til at vide, at det netop bare er en fase. At det går over igen og at det er helt ok. At jeg skal tage den med ro i stedet for at stresse over at være energiforladt og lad. Der er ikke noget, der er statisk.

MEN det er i øvrigt især i sådan nogle perioder, det er ekstra godt at kigge på det gode og fine, som der er. Og være glad og taknemmelig over det. Og når jeg kigger kamerarullen igennem, så har sidste uge været mere end fin faktisk.

Det håber jeg også, at den indeværende bliver. Og det samme for jer ♥

{Words to live by}

{Abrikoser. Glemmer altid lidt, at de findes. Og hvor godt jeg kan lide dem}

{Fine fusser og solplet}

{Dufter lige så godt som den er pæn. Ellevild med den}

{Når det helt enkle er det bedste. Brød med (pisket) smør og pasta med ost, salt og peber. På Spuntino}

{Blomsterne fra Selinevej står fint endnu. Er især imponeret over valmuerne, der mod alle odds lever}

{Til barnedåb hvor menuen stod på hjemmelavede hotdogs og vaffelis. Perfekt}

{Weekendmorgenmad. Høj snegl og venner}

(Visited 4.252 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Det kender jeg alt for godt – altså det med at være under the weather – og man ender decideret med at føle sig helt tung i både krop og sjæl.
  Herovre (USA) har de jo heldigvis (!??) piller for den slags, men ærlig snak fungerer det bedst for mig at bare “give in and don’t fight it”, og se de extra 100 afsnit af Grey’s Anatomy og/eller spise al det brød med smør jeg kan komme i nærheden af.
  For det meste vågner jeg næste morgen med carb-tømmermænd og er klar til at komme ovenpå igen.

  1. Prøver din kur af. For mig bliver det Downtown Abbey og croissanter :) Mange knus Emily

 2. Håber fasen måske allerede er overstået, og du er ovenpå igen :)
  Jeg kender godt følelsen, og jeg prøver også altid at “være i det” og være god ved mig selv, i stedet for at slå mig selv oven i hovedet over det..selv om det er svært..

  PS. De rigtig fine sko, du havde på til barnedåb…må jeg spørge, hvor de er fra? :)