Små ting

{Klar, blå septemberhimmel}

Sidste uge boede vi i teltet det meste af ugen, kørte frem og tilbage og pressede det sidste ud af sommeren. Formentlig. Måske der kommer lidt ekstra, men det var under alle omstændigheder en fin og bittersød uge med masser af efterårsfornemmelser og “det er nok sidste gang denne sommer, vi gør dét og dét”.

Så nu er det efterår og med det lille sæsonskift prøver jeg, at angribe en ny måde at anskue hele life/work-balance tingen på. Og selv tage lidt mere ansvar for, hvordan jeg kommer tættere på hvordan en optimal fordeling ser ud for mig. For hvordan vil jeg egentlig gerne have at min uge ser ud? Hvordan vil jeg gerne bruge min tid? Og hvad kan jeg selv gøre for at virkeligheden nærmer sig det ideal? Det tygger jeg lidt på for tiden.

Og går heldigvis ind i en uge, der har potentiale i den retning. Delvist fordi jeg har planlagt den sådan. Med produktion af indhold til denne kanal (DIY brudebuket og videoindhold bl.a.), venindetid, museumsbesøg, træning og så onsdagsdate selvfølgelig.

Jeg håber, at I også får en god uge i nogenlunde balance ♥

{Hundemus klar til leg. Altid}

{Frokost lige efter mit hjerte}

{Fineste gårdhavemiddag på årets sidste sommeraften}

{Potentiel ny tefavorit, som min mor havde i sommerhuset}

{Surprise-fødselsdagsbrunch for kær veninde}

{Måske sidste weekend i teltet… Det begynder at blive lidt koldt om natten… Men hvilken weekend}

{Den perfekte brunsviger med dobbelt snask. Tak Ida og Sofie! Og resten af Aktivitetsklubben}

(Visited 3.634 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily, elsker at læse med her i dine “Små Ting”. Og er helt på samme bane hvad gælder dét at overveje hvad ens dage skal bestå af (når man er så heldig at faktisk kunne vælge det meste selv). Det er en refleksion som jeg altid har med mig. Nu har jeg en lille søn (på 1 1/2), en (relativt) nystartet virksomhed og en dejlig mand samt mig selv (ellers er der intet af det andet der rigtigt spiller) at tage hånd om. Og for mig er det virkelig vigtigt at mine dage består af et sundt miks af alt.

  /Charlotte

  1. Jamen det er dét ikke? Altså når man netop har det privilegie (som jeg dog vil mene, at de fleste har i en eller anden udstrækning), så er det også bare om at udnytte det. I stedet for at sidde og tænke “æv, hvor blev den dag/uge/whatever af” eller “hvorfor bruger jeg ikke min tid på dét og dét og dét”…
   Kram
   Emily

 2. Det ser skøøønt ud! Please del den opskrift på brunsviger! WOOW, den ser perfekt ud! :)

  1. Ja, det har virkelig også dannet rammerne om nogle dejlige sommerminder <3 Klem Emily

 3. Ja den der Yogi womens te er bare så lækker. Jeg startede med at drikke den for mange år siden, hvor jeg arbejdede i Tyskland og nyder, når jeg indimellem finder den igen.

  Og så er jeg fan af de små “påmindelser” på hver tepose. Lidt som med gajolpakker.

  1. Den er så god, ved ikke hvorfor jeg ikke er stødt på den før. Har drukket deres lakrids/mint længe, men den der, den er helt særligt god. Kram E

  1. Må se om jeg kan lokke den ud af de søde piger, der bagte den. Den var eminent! Knus Emily

 4. Apropos work/ life balance, vil du så måske dele, hvordan du når det hele? 37+ arbejdsuge, træning, hundeluftning, veninder og kærestedate. Hvordan får du tid?

  1. Det kan du tro, men det kræver nok sit eget indlæg. Det skal jeg forsøge at få lavet :) Knus Emily

  1. Ja, det er noget vi startede på efter vi kom hjem fra bryllupsrejse, så vi har ‘kun’ gjort det i et par måneder. Ja ud at spise og/eller i biffen, på rulledisko osv. Behøver ikke være noget vildt, men mere det der med at man har en aftale hver onsdag aften :) knus E

  1. Den var interessant! Tak for at dele :) Kan sagtens forstå pointen og omvendt synes jeg den overser alle dem/os der ‘bare’ gerne vil være lidt gode til (og nyde meget). Jeg selv – og de fleste jeg kender – har ikke noget behov for at være den allerbedste til noget (hvilket meget er det denne artikel handler om, som jeg læser den – at excellere inden for et felt), de vil ‘bare’ gerne have et godt hverdagsliv, hvor de både kan være dygtige på deres arbejde OG nyde fritid/familie/venner osv. :) Klem Emily

   1. Helt sikker enig – men ja, nogle gange kan jeg godt lide at se den anden side. Måske er der også perioder af ens liv, hvor man prioritere noget over alt andet (… i min optik kan det ikke stå på alt for længe af gangen, men hjælper en til at nå ens mål).