Små ting

{Alene i Tivoli. Med undtagelse af damen med pink paraply og matchende sko}

Avra for Laura, hvor kunne jeg godt lide sidste uge. Efterårshyggen har sneget sig ind på mig og jeg er i mit element ;) Ugen var således fyldt med mormoraktiviteter. Mere end sædvanligt, believe it or not. Matador på tv, blomsterbinding hos søde Julie, læsning i lange baner, kagebagning og en solotur i Tivoli.

Sidstnævnte var godt nok på vej til og fra et pressemøde, der blev holdt på en restaurant i den gamle forlystelseshave, men det afholdt mig altså ikke fra at gå rundt og kigge på  blomsterne i haven, som en anden gammel abonine. Og der var da heller ikke ret mange andre end mig og netop sådan et par søde, ældre damer i Tivoli på en våd og kold hverdagseftermiddag.  Så vi udvekslede lidt hyggelige bemærkninger om blomsterne og så gik jeg ellers hjem og følte mig ret glad. Og helt sikker på at jeg også skal have årskort og komme og se til blomsterne og have – selv i regnvejr –  når jeg bliver gammel.

For jeg har det altså stadig sådan her :)

Denne uge bliver (forhåbentlig) lidt mere af samme skuffe og krydret med en tur i byen med veninder (skal jo også luftes lidt), en middag med koneklubben, et spændende forlagsmøde om (forhåbentlig) kommende bog, en tur på La Glace (endnu en mormoraktivitet) og meget andet.

Jeg håber, at I også får en mere end glimrende uge ♥

{Yndlings-takeaway: Chicks by Chicks}

{En god reminder. Bøjet i neon. Bogstaveligt talt}

{Strandtur med fræk hund}

{Onsdagsdaten bød på burger night på Cocks & Cows}

{Fineste makeup palette jeg nogensinde har set}

{En helt perfekt lørdag}

{Når det regner hele tiden: Regntøj. Også til tasken}

{Venindebrunch. Jeg havde bagt figenkage. Opskrift kommer på onsdag}

{På besøg hos en lille isbjørn}

(Visited 3.376 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

    1. Den er fra Saks Potts. Det var en man fik til deres modeshow, ved ikke om de sælger dem, men det burde de virkelig. Totalt uundværlig i Danmark ;) Kram Emily

  1. Uf de er fine de støvler – kommer der et indlæg om dem? Kan så godt følge dig ift at købe få gode ting og hive det gamle frem. Jeg er spændt på hvad du finder af nye gode ting. Jeg håber også en dag vi må se dit klædeskabs indhold. Synes altid du har så pæne ting og en fantastisk stil – og tænk du klarer det uden konstant at købe nyt!!!
    Tak for super inspiration ❤️

    1. Dem er jeg også så glad for. De er fra Ivylee. De kommer nok på et ‘dagens outfit’ snart :)
      Åh hvor er du sød, selv tak <3 Knus Emily