Små ting

{Sofamorgenmad i går}

På trods af at det tordnede helt vanvittigt i weekenden (og jeg er helt absurd og bange for tordenvejr), så er det altså lige nu det er allerbedst. Vejret, sæsonen, stemningen i luften. Det der sprøde lige midt imellem vejr. Når sommer og efterår smelter sammen.  Og det gør mig sådan helt grundglad. Hvis bare man kunne fastfryse midtseptember og strække den lidt.

Men vi forsøger i alle tilfælde at få det meste ud af det og i slutningen af ugen drager vi således til Klitmøller for at surfe med søde venner. Håber på høj sol og (medium) høje bølger.

I mellemtiden er der et par ugedage, der byder på noget skægt, næsten hver aften. Teater, museum og onsdagsdate.

Jeg håber, I også får en helt vidunderlig septemberuge ♥

{Når man passerer et hold glade stole}

{Bedste clutch. Huîtres er østers til de ikke-franskkyndige}

{Ny yndlingste. Er sikker på det også er en favorit hos Daenerys Targaryen ;)}

{På besøg i et spændende hjem. Hold øje med venindebogen, der snart er tilbage}

{Hjemmelavet knækbrød og æble/figenkompot. #wifeymaterial}

{Fine København}

{La Glace. Altid en god idé. Anne og jeg har startet en kageklub, hvor vi går ud og ja, spiser kage}

(Visited 3.608 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Ej, jeg må også starte en kageklub, det lyder bare fantastisk! :)

  Emily, jeg har tænkt lidt på, om du ikke ville skrive et indlæg om dit valg af uddannelse, og hvordan det er at læse litteraturhistorie? Jeg har nemlig sabbatår lige nu og forsøger ihærdigt at finde ud af, hvad jeg skal studere næste år. Én af mine idéer er litteraturhistorie, men jeg kender ingen, der har studeret det, og jeg vil bare rigtig gerne høre mere om, hvordan det er. Det kunne være super hjælpsomt og spændende. Hav en dejlig dag. Sara

  1. Ja, det er slet ikke tosset :)

   Av, det er jo snart mange, mange år siden, så tror næppe det ville yde uddannelsen som den er i dag retfærdighed. Der er ændret meget og det er vist en helt anden studieordning end den jeg gik på. Tror næsten det er bedre at tage til besøgsdag på KUA og tale med nogle af dem, der læser der nu/læse om det i universitetsavisen/på deres web osv.

   Men helt kort så var jeg meget glad for bacheloren på litteraturvidenskab, men knapt så begejstret for kandidaten (jeg tog moderne kultur), fordi der slet og ret næsten ikke var noget undervisning og det mere var selvstudium…

   Klem Emily

 2. Jeg er nu ret nysgerrig på hvad du har i din morgenmadsskål – den ser mega lækker ud!! Er det chokolade!!

 3. Jeg er blevet ret vild med figner, men det er dog ikke noget jeg har spist så meget af tidligere (ikke fordi jeg ikke har kunnet lide det, men har bare ikke rigtig vidst hvordan). Nu ved jeg du er ret vild med figner og kigger på tidligere opskrifter du har delt, men du må endelig komme med flere. Det ser ret lækkeret ud med æble/figenkompot :)

  1. Dejligt at du også er blevet figenfan :)

   Det vil jeg huske. Der er både en drink og en kage i sidste uge, hvis ikke du har set dem endnu er det bare at scrolle baglæns :)

   Klem
   E

   1. Tak? Oh Yes jeg planlægger at lave den kage snarest. Og det var også mig der spurgte til hvor længe siruppen kan holde. Den planlægger jeg at lave til noget tøsehygge snarest, så tak for inspiration? Men kom endelig med mere inspiration?

  1. Ja det gør jeg. Den er jo også på, når man spiser dem i tørret udgave og er fuld af fibre og andet godt. Men husk at vaske dem grundigt først , som med anden frugt :)