One pair is not enough

Pssst… nederst i indlægget kan du se, hvordan du vinder HELE kollektionen fra Bianco. I alt 80 par sko. Drømmepræmie!

På vej ud ad døren. Tage sko på. Kigge i spejl. Skifte sko. Kigge i spejl. Skifte sko igen. Én på den ene fod, en anden på den anden. Hvilken er bedst?

Every. Single. Time.

Jeg har meget sjældent tøjkriser. Men ovenstående scenarie udspiller sig stort set hver eneste gang, jeg skal ud ad døren. Skokrise. Måske fordi jeg er af den overbevisning, at det er skoene (og tasken), der kan være med til at ‘make’ eller ‘breake’ et outfit. Og jeg føler mig simpelthen ikke godt tilpas medmindre skoene spiller. Kald mig bare en krukke.

Sådan har jeg haft det siden jeg var 7 år gammel og for første gang (af hvad jeg husker i alle tilfælde) var med min mor ude at købe nye efterårsstøvler. Til mig . Jeg ville have dem i pink ruskind. Ikke praktiske. Og jeg ville ikke bare have dem, jeg var noget nær forelsket. Min første skokærlighed.

Nuvel det lyder skørt, men jeg tror nu engang, at I er mange der kender den følelse.

Dette efterår er det et par perfekte sorte støvler jeg har kastet min kærlighed på. Så perfekte, at jeg faktisk har haft en meget lignende model, også fra Bianco, der nu er slidt op. Og så et par musegrå, dødpæne pumps, der er gode til bare fødder nu og med en sok i, i efteråret. Og en udskæring der gør dem interessante og en hælhøjde der gør dem udholdelige til det hele. Så er jeg vist dækket ind. Og fremtidige skokriser er – forhåbentlig – afværget. Altså bortset fra hvilke af de to, jeg skal have på. Støvler eller pumps?

Win the whole collection!
Er et par sko heller ikke helt nok for dig? Så kan du såmænd vinde HELE kollektionen fra Bianco. Det vil sige 80 par sko! Til en værdi af max. 80.000 kr.

Du deltager i Win the whole collection her, hvor du også finder info om, hvordan du får fat i din ‘ticket to shoe heaven’. Vær opmærksom på at konkurrencen er købsbetinget.

Konkurrencen slutter d. 24. september og vinderen trækkes d. 25. september.

(Visited 2.951 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Hehe… ja men den er også et hit (hvis du spørger mig, ikke hvis du spørger min mand) og redder enhver dårlig hårdag :) Den er fra Coyotes de Paris. Klem Emily

 1. Jeg har gladeligt fulgt din blog i mange år (og det vil jeg fortsat), så jeg håber, det er tydeligt, at jeg spørger af ren nysgerrighed. Gør du dig overvejelser om forbrug (i forhold til miljø og at være en del af et forbrugersamfund), i forhold til sådan en konkurrence her? Jeg kender ingen, der har brug for 80 par sko, men jeg kender 80, der ville blive mægtigt glade for et par sko.

  1. Jeg synes det er en skæg konkurrence og ja, totalt overflod. Men mon ikke vinderen kan glæde veninder, veninders veninder, kollegaer, familie osv. med et par lækre, nye sko? Det ved jeg, at jeg ville gøre, hvis det var mig :) Jeg kan ikke helt tyde ud fra konkurrencebetingelserne, om man må bestille skoene i forskellige størrelser (men kan ikke se, at man ikke må), og hvis man må, så synes jeg da virkelig det er en vild præmie, der kan glæde mange :) Klem Emily

 2. Jeg synes også det her er en speciel konkurrence ift. at der ikke kan være ret mange mennesker der mangler 80 par sko. Jeg håber at vinderen kan finde ud af at give de styles væk som ikke lige falder i personens smag eller som ikke vil blive brugt. Men det her er jo heller ikke en bæredygtig blog, så på den måde er en konkurrence som denne vel perfekt ! :-)

  1. Vi satser på at det er en gavmild vinder :) Jeg skyder på, det er oplagt for de fleste, at dele præmien. Knus Emily

 3. Enig – ærgerligt signal fra Bianco at tænke i de baner, at én person vinder 80 par sko (dele eller ej).

  Men flotte sko/støvler;-)

  Må jeg spørge, om du kan kan forklare det med “en udskæring der gør dem interessante” (de grå sko)?

  Og kunne du mon have lyst til at fortælle lidt om det med en sok i sko…;-) Ikke at jeg ikke har set det før, men jeg kan ikke rigtigt få hul på selv, hvordan man gør;-) Altså hvad sætter man sammen – favrver, mønstre, bukselængde, nederdel, osv. Kort sagt del endelig, hvordan du selv ville bruge sok i sko. På forhånd tak;-)

  1. Ja selvfølgelig, jeg mener, at de har en anderledes udskæring over foden, der er lidt edgy og som gør noget godt for foden, der ser mere slank og elegant ud. Altså fordi den er skåret lidt mere smalt og spidst end en ‘almindelig’ pump med en rund udskæring eller en der går mere hen over foden :)

   Dét kan jeg godt forstå. Det kræver også både den rette sok og så skal den selvfølgelig passe til resten. Det må næsten være et helt indlæg i sig selv. Klem E

  1. Hej Gitte, ja det er uheldigt, det gik desværre først op for mig nu. Nu er konkurrencen jo ikke hos mig, men for en god ordens skyld, retter jeg det selvfølgelig :) Knus Emily