Flower Power

Torsdagensbuketten. Fra mig til mig. Næsten hver eneste torsdag. Nogle gange snolder jeg for en 50’er, andre gange for lidt mere.

Det gjorde jeg i dag, hvor det både blev til en lille dusk godt og blandet til spisebordet og kontoret. Effekten er den samme hver eneste gang.

Lille blomsterlykke.

(Visited 2.592 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Åh så smukt! Hvor er det en skøn tradition, Emily!

  Jeg vil gerne anbefale den bæredygtige blomsterbutik på Blegdamsvej og de seje økologiske blomsterdyrkere Vilde Violer (i Birkerød). Jeg var derude og skyde forsidefoto til min bog.

  Da jeg fandt ud af at blomster faktisk er noget af det mest sprøjtede og ubæredygtige (pga transporten og også selve dyrkningen) så synes jeg på en måde det blev lidt selvmodsigende med en smuk (sprøjtet) buket ? Jeg har virkelig svært ved at købe det nu.. så er glad for at have fundet de to alternativer.

  Og så er der jo også naturen – som landboer må jeg huske mig selv på at plukke flere buketter til mig selv. Tak for inspirationen :)

  1. Sikke to dejlige anbefalinger, tak for dem. Kendte ingen af dem, men den på Blegdamsvej vil jeg kigge nærmere på fluks!

   Av, ja havde det egentlig godt på fornemmelsen… hmm… så svært altså.

   Klem E