Op & ned

HAPPINESS IS HOMEMADE

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:

Gigantisk PMS-bums på brystet (nyt sted, plejer at være hagen), der sidder præcis ved siden af halskædevedhæng og lyser om kap med samme. Og nægter at lade sig dække.

Når man svinger ærmet på yndlingsblusen ind i kaktus, idet man er ved at tage den på. Og der sidder mange hundreder af bittesmå stikkejaverter både udenpå og indeni ærmet. Nå ja, og i hånden. Har siddet med pincet og fjernet pigge i timevis og der er stadig usandsynligt mange tilbage (i bluse, hånd er ok). Prøvede i et anfald af overmod at tage blusen på alligevel. Av, av, av.

Mohairsweater + vaskemaskine.

At have en grundangst for at miste.

Op:

Gode mavefornemmelser.

Penny. Altid. Verdens bedste hund.

Afgang til Cold Hawaii i eftermidag med Hr. & Fru Musse.

Ansigtsbehandling og zoneterapi.

Banoffee Pie!

 

(Visited 4.721 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hej Emily. Bruger du zoneterapi mod pms-smerter? Jeg har gjort det og haft god erfaring hermed, men hører gerne dine erfaringer – hilsen én der har meget voldsomme smerter månedligt

  1. Hej Anna, næ har egentlig ikke nogen særlige smerter, får mere en bums og bliver irritabel og sådan, men har egentlig aldrig tænkt på at få zoneterapi mod det, men det vil jeg da prøve. Æv hvor er det synd for dig, det må være så ubehageligt :'( Klem E

 2. Op er vel egentlig også at bumsen placerer sig uden for ansigtet ;-)

  God tur mod det jyske. Nyder dagligt havet i Klitmøller, og giver gerne en kop kaffe til hele holdet, hvis I vender snuden omkring min vej. Er hundene med, er der masser af firbenede her som er klar til leg.

  1. Haha… ja, det kan man selvfølgelig mene. Især fordi jeg aldrig før har haft så stor en bums. Men tak for det perspektiv.

   Ih tak hvor er du sød og hvor dejligt med daglig adgang til de gode bølger :) Kram Emily