Vind: Estée Lauder Night Repair

Superduoen der lader en eje natten. Og ikke mindst regenerere og forskønnes nat efter nat. Den ene har jeg brugt i flere år, mens Eye Concentrate Matrix er nyeste medlem i Estee Lauders Night Repair-familie og samtidig en ny yndling på min badeværelseshylde.

Og jeg har fået fingrene i 3 lækre pakker af netop det vindersæt, at sætte på højkant til jer også. Så I også kan eje natten. Og dagen med. Den gode effekt er nemlig mere end synlig om dagen også. I form af fast, flot hud med god glød.

Se hvordan I er med i konkurrencen længere nede i indlægget :)

Jeg har brugt den nye Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix fra Estée Lauder (kort og mundret navn ;)) i lidt mere end en måneds tid nu og jeg må sige, at jeg er svært begejstret for dens formåen. Ikke bare holder den de mimiske linjer i skak, den har også gjort området omkring øjnene jævnere, fastere og mere ensartet. Og så er jeg helt vild med at massere øjenområdet med den kølende applikator.

Farvel til mørke rande, puffy øjne og begyndende smårynker og goddag til friske, strålende øjne.

Vind sæt med Advanced Night Repair serum og Eye Concentrate Matrix

Der er 3 sæt bestående af hver 1 stk. Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix + 1 stk. Advanced Night Repair Serum 30 ml på højkant. Til 3 heldige læsere.

Samlet værdi: 1.160 kr. pr sæt.

For at deltage i konkurrencen skal man i kommentarfeltet linke til det Estée Lauder produkt (se alle produkter her), der er ens yndlings. Har man endnu ikke sådan et, kan man vælge det, man drømmer om at prøve :)

Konkurrencen slutter på søndag d. 1. oktober kl. 12. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning umiddelbart efter og får besked via mail.

(Visited 2.950 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

429 Kommentarer

 1. Jeg døjer desværre en del med uren hud, så gad rigtig godt prøve ‘Clear Difference
  Advanced Blemish Serum’. Woop jeg håber, jeg vinder!

 2. Det vil min trætte “småbørnshud” gerne vinde. Ynglingsproduktet må nok være dettehttp://www.esteelauder.dk/product/12367/20671/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/bbccee-creme/daywear/anti-oxidant-beauty-benefit-bb-creme-spf-35

 3. Double Wear Mascara 4-ever! Dette er den eneste mascara som jeg har prøvet, der ikke forvandler mig til en panda efter få timer. Af tubing mascaraer er den kongen ; giver længde, god volumen og dag til nat holdbarhed. Jeg bruger den også som topcoat over andre mere volumengivende mascaraer, hvis mit look skal være mere intenst.

  http://www.esteelauder.dk/product/637/3513/produktkatalog/makeup/jne/mascara/double-wear/zero-smudge-lengthening-mascara

  :) Tanja

 4. Kan huske tilbage til min tid i Matas, og det er nok 15 år siden, da jeg første gang prøvede Lash Primer. Og den har fulgt mig siden. Elsker det produkt.

 5. Mit yndlingsprodukt har i mange år været tryllecremen: http://www.esteelauder.dk/product/688/13160/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/fugtighedscreme/daywear/multi-protection-anti-oxidant-sheer-tint-release-moisturizer-spf-15 -Den giver en fin sommerkulør og dækker de værste urenheder, så man ser frisk og sund ud!

  De sidste par år har jeg dog sværget til: http://www.esteelauder.dk/product/12367/30033/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/bbccee-creme/revitalizing-supreme/global-anti-aging-cc-creme -‘CC cremen’ gør i princippet det samme som sheer tint release, men er lidt mere ‘naturlig’ i dens tint, og dermed uden risiko for at se for orange/fake tan ud… Derudover giver den lidt mere fugt -Så alt i alt en klar vinder om vinteren :-)

  God søndag aften!

 6. Jeg drømmer om at prøve ‘Clear Difference
  Advanced Blemish Serum’ ??? Den lyder helt fantastisk og jeg er sikker på at den ville gøre min hud pænere!

 7. Åh, hvor ville det dog være helt fantastisk at vinde dette sæt til mine trætte øjenomgivelser! :-D Jeg er småbarnsmor, og har derfor travlt det meste af tiden, men det ville være så lækkert med to minutters selvforkælelse inden sengetid. Mit yndlingsprodukt er denne øjencreme, men jeg har på fornemmelsen at Matrixen er endnu lækrere.. http://www.esteelauder.dk/product/681/31378/produktkatalog/hudpleje/advanced-night-repair-eye/synchronized-complex-ii

 8. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve ‘The Illuminator
  Radiant Perfecting Primer + Finisher’! :D

 9. Min telefon vil ikke være med til at linke lige nu – men ville elske at prøve den nye double wear foundation cushion comfort :)

 10. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har købt Estee Lauders Double Wear concealer, men det er min all-time favorit. Det er nok det eneste make-up produkt, jeg har været helt loyal overfor siden første gang, jeg prøvede det. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få endnu en Estee Lauders favorit på hylden, og bekæmpe de rynker og linjer, der sniger sig ind. Skøn konkurrence :)

  http://www.esteelauder.dk/product/642/17443/produktkatalog/makeup/ansigt/concealer/double-wear/stay-in-place-flawless-wear-concealer-spf-10

 11. Det lyder bare for sindssygt lækkert og selvforkælende! Jeg ønsker ???
  Mit ultimative yndlingsprodukt er den her concealer. Det er klart den bedste concealer, jeg har prøvet til dato, og jeg kan slet ikke leve uden! http://www.esteelauder.dk/product/642/29664/produktkatalog/makeup/ansigt/concealer/double-wearbrush-on-glow-bb/highlighter
  Éstee Lauder har i det hele taget mange produkter, man ikke kan leve foruden, når man først har prøvet deres produkt ??

 12. Hej Emily :-) feeed konkurrence.. Jeg har indtil videre kun rigtigt prøvet deres makeup, så jeg kan kun forestille mig, hvor lækre hudplejeprodukterne er! Jeg drømmer om at prøve Revitalizing Supreme+
  Global Anti-Aging Cell Power Eye Gelee, da jeg i en alder af 26 allerede nu kan se spor af aldring omkring øjenene… Den kølende massage-applikator lyder virkelig lækker!

  http://www.esteelauder.dk/product/685/46779/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/jenpleje/revitalizing-supreme/global-anti-aging-cell-power-eye-gelee

 13. Mit yndlingsprodukt fra Estée Lauser er deres Double Wear foundation. Shit den er god :-)
  http://www.esteelauder.dk/product/643/3894/produktkatalog/makeup/ansigt/foundation/double-wear/stay-in-place-makeup-spf-10

  Hvis jeg vinder konkurrencen er produkterne dog ikke til mig, selvom jeg vildt godt gad eje dem. Nej, jeg synes min mor skal have dem, fordi hun er for nærig til at bruge penge på ‘ordentlig’ hudpleje :-)

  Tak for en skøn blog Emily!

  Hilsen Caroline

 14. Åh hvor drømmer jeg om at prøve disse produkter!! Som studerende har jeg endnu ikke et ynglingsprodukt, men ønsker virkelig at prøve den nævnte Night Repair Eye eller en af deres skønne make-up produkter. Krydser fingre for, at jeg får lov at prøve nu!

 15. NY. ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX
  REPARERER kunne være så lækkert ar vinde ?

 16. Jeg kan ikke huske hvem af jer skønne bloggere, der skrev et indlæg om advanced Night repair serummet. Men siden jeg læste det – har jeg været hooked! Det er min all time favourite på badeværelset. Jeg bruger den både morgen og aften. Har lovprist den så meget at flere veninder er hoppet med på vognen. Jeg kan se en kæmpe forskel, hvis jeg ikke bruger den.

  http://www.esteelauder.dk/product/681/26959/produktkatalog/hudpleje/advanced-night-repair/synchronized-recovery-complex-ii

 17. Har i nogle år brugt Advant night repair, og bruger altid om sommeren B cremen , kunne være fedt at prøve øjencremen. Vil være et stort ønske at vinde de to.

 18. Denne creme er uundværlig – den er intet mindre end fantastiskhttp://www.esteelauder.dk/product/688/13160/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/fugtighedscreme/daywear/multi-protection-anti-oxidant-sheer-tint-release-moisturizer-spf-15 – selv min noget stive ( hun prøver ikke nye ting)svigerinde har jeg fået overtalt til at købe denne – og vi har begge opnået samme forståelse!! Intet andet at sige end prøv den – og man fortryder det ikke.

 19. Min yndlings er lige præcis serummet i indlægget, og at toppe det op med lidt ekstra godt til de lidt (for) mange smilerynker ville være så perfekt! ??

 20. Har igennem mange år brugt Estee produkter, og syntes det er lækre produkter. Har nu i en alder af 62 år virkelig behov for specielle cremer/serum til øjen omgivelserne.

 21. Jeg drømmer om at prøve den serum som alle snakker om. Advanced Night repair og ellers elsker jeg revitalizing supreme cremerne. Ja og cc cremen og elsker bare estee lauder. Krydser fingre?

 22. Jeg bruger denne primer hver dag, til dagligt alene og ellers under foundation.

  http://m.esteelauder.dk/product/688/42190/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/fugtighedscreme/genuine-glow/priming-moisture-balm-spf-15

  Den giver mit “mom face” glød og skjuler de værste træthedstegn. Og så er den også både drøj i brug og ok i pris. Jeg ville dog elske at vinde denne duo som jeg ærligt tror ville gøre underværker for min trætte 36 årige hud ?.

 23. Jeg kunne godt tænke mig at afprøve Night repair serumen (sørme godt det er den man kan vinde så ;)) da jeg synes mine puffy og trætte mor-til-tre øjne trænger til noget kærlighed <3

 24. Jeg bruger rigtig mange af Estée Lauders produkter – inkl. advanced night serien – og har gjort det i mange, mange år. Det er svært at pege på ét yndlingsprodukt, men når det nu skal være, så vælger jeg dette, som er i den billige ende af deres kæmpe sortiment. Den er ALTID på hylden hos mig. Den KAN ikke undværes.

  http://www.esteelauder.dk/product/684/25952/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/ansigtsrensskintonic/perfectly-clean/multi-action-creme-cleansermoisture-mask

  Jeg håber rigtig meget at vinde. Det er en dyr fornøjelse at være afhængig af Estée Lauder og præmien her ville falde på et tørt sted.

  Helle

 25. Til de søvnløse nætter, der er i vente med vores førstefødtes ankomst om et øjeblik, vil sættet helt sikkert gøre godt. Jeg har før brugt advance night repair serum, og har helt glemt, hvor lækker den er. Jeg krydser fingre… ????☘️

 26. Jeg var så heldig at få lov at prøve Estée Lauders Advanced Night Repair Serum da jeg var hjælpepige i Matas for et par år siden. Da jeg stadig er studerende, har jeg endnu ikke haft mulighed for selv at købe den – men WOW den er fantastisk! Derfor må jeg nok sige, at det faktisk er den serum, der er mit favoritprodukt. Men for at gøre det lidt mere “interessant”, linker jeg her til en anden favorit hos mig: http://www.esteelauder.dk/product/688/13158/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/fugtighedscreme/daywear/advanced-multi-protection-anti-oxidant-creme-spf-15
  Jeg er vild med både duft og konsistens, og så er jeg fan af SPF i dagcremer. Det er nemlig også vigtigt at huske om vinteren, hvor man måske ikke har så stor tendens til at stå og smøre sig ind i solcreme :-)

 27. http://www.esteelauder.dk/product/1799/13160/produktkatalog/nyheder/bestsellers/daywear/multi-protection-anti-oxidant-sheer-tint-release-moisturizer-spf-15

  Jeg ved at min mor bruger denne her og et andet Estee Lauder produkt (som jeg ikke umiddelbart kan finde..) og hun elsker dem! Desværre sparer hun meget på dem fordi de er dyre og jeg tror de ville være mere effektive hvis hun begyndte at bruge lidt hver dag.
  Så jeg håber og krydser fingre for at jeg kan vinde sådan et sæt og sende dem til min kære søde mor, som en lille fantastisk overraskelse!
  Knus

 28. Jeg ville være mægtig begejstret, hvis dette fandt vej til mig:

  http://www.esteelauder.dk/product/689/50859/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/ansigtsserum/advanced-night-repair-set/inklusiv-full-size-advanced-night-repair-synchronized-recovery-complex-ii

  Det er lidt et kinderæg at smide dette link, men efter et vanvittigt år hvor min far fik fred efter en hård sygdomskamp og selv at have fået konstateret en kronisk sygdom, ser jeg så slidt ud trods mine (kun!) 31 år, at jeg trænger til den helt store omgang. Skulle jeg kun vælge ét produkt, ville det være Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex – jeg tænker, at det er blevet en lovprist klassiker af en grund!

 29. Jeg har gerne vil prøve Advance serien siden jeg så en reklame for det første gang.. Krydser fingre for at jeg vinder, så jeg endelig kan prøve det af ?

 30. http://m.esteelauder.dk/product/689/26959/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/ansigtsserum/advanced-night-repair/synchronized-recovery-complex-ii

  All time favorit er advanced Night repair serum. Jeg har selv solgt mærket i mine gode gamle dage som Matas pige, jeg har prøvet virkelig mange produkter og her er advanced Night repair stadig i top fem ?? Sindssygt lækker og booster virkelig fugt, hvilket jeg langt de fleste damer (og mænd for den sags skyld ?) har god brug for!

 31. Mit favorit Estée Lauder produkt er bronzeren ‘Bronze Goddess’ http://m.esteelauder.dk/product/640/25326/produktkatalog/makeup/ansigt/bronzer/bronze-goddess/powder-bronzer
  Jeg har brugt den i mange mange år nu, og aldrig har jeg fundet en bronzer, som er så god som denne! Jeg anbefaler den altid til mine veninder, som ofte ender med at blive lige så afhængige som jeg :-) ekstra bonus er, at den er virkelig drøj i brug, så man har den i lang tid før der er tid til en ny!

 32. http://www.esteelauder.dk/product/688/13158/produktkatalog/hudpleje/vlg-efter-kategori/fugtighedscreme/daywear/advanced-multi-protection-anti-oxidant-creme-spf-15 har prøvet denne her og vil gerne prøve Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix + 1 stk. Advanced Night Repair Serum er begyndt at se lidt træt og brugt ud efter en lang periode med blodmangel … så min hud trænger til første hjælp og gode produkter til at hjælpe med at rette på den ubalance min krop har været ude for

 33. Mit yndlingsprodukt fra Estée Lauder må være parfumen Very Estée, som i en del år har været ‘min’ duft :) Den er desværre ikke at finde på den danske webshop, så det er en, jeg køber i udlandet.

  Jeg er generelt stor fan af EL, og synes de laver nogle herlige produkter. Jeg kunne vildt godt tænke mig at kaste mig ud i den natlige hudplejeserie her, men ellers er en af favoritterne (som er tilgængelig på hjemmesiden) læbestiften her i farven Pasion Patina, som er genial til efterårets/vinterens julefrokoster, fredagsbarer, dates og lignende :)

  http://www.esteelauder.dk/product/649/49272/produktkatalog/makeup/lber/lbestift/pure-color-envy-metallic-matte/sculpting-lipstick