Knee-high Life

Efterår er lig med dybrøde negle for mig. Nå ja og en masse andet. Smørstegte svampe, stearinlys, hjemmebag, ture i skoven og kastanjedyr bl.a. Men lige her skal det handle om negle. Og leder du efter den helt rigtige, dybrøde lak med lilla undertoner, så indstil søgningen. Knee-high life hedder den og den er at finde i essies 90’er-inspirerede efterårskollektion, der netop er kommet.

Og mens den nok er min yndling, blandt de seks nye lakker, så er jeg også ret lun på den mørklilla dressed to the nineties og den enhjørningfarvede lyslilla shimmer girly grunge.

Følger du mig på Instagram og følger du med i mine stories, så kan du måske genkende farven her, som den jeg lagde i bilen i onsdags. Neglelak on the go ;) Jeg fik intet mindre end 150+ forespørgsler på, hvad det var for en, så jeg er ikke alene om at synes den er fin.

Hav en herlig søndag aften søde piger ♥

(Visited 3.153 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Ej, de gør det bare igen! Hvor er det bare nogle smukke farver de har sendt på gaden. Kan det passe, at den er mørk blå, den der ligger yderst til venstre? Ligner i hvert fald også en, som kunne klæde efterårsneglene ;)

  Knus

 2. Så fine neglelakker! Inspirerede mig lige til at få prioriteret at lægge på i aften:D

  Hvor er det fine enhjørninge-krus fra?:D

 3. Får altid sådan lyst til at tage neglelak på, når jeg ser dine fine hænder! :-) Jeg har et lidt praktisk spørgsmål i forhold til dine neglelakker. Hvordan opbevarer du dem? Jeg har selv mine i køleskabet, men jeg aner ikke, hvad der er bedst for lakkerne.

  Kh. <3

  1. Hvor er du sød. Synes jeg har sådan nogle lidt korte pølsefingre, så det bliver jeg glad over at høre.
   Før havde jeg dem i køleskab, men nu er der for mange, så har dem faktisk bare i en skuffe. Det væsentligste er at de ikke står i lys/fremme og at de ikke står alt for varmt.
   Køleskab er på sin vis godt, men er lakken bare det mindste åben/utæt, så kan der komme fugt i fra køleskabet og så er lakken ødelagt.
   Klem Emily

 4. Hvor er det fine enhjørninge krus fra?
  Jeg har en veninde der skal have sådan et i gave hurtigst muligst! Hun faldt mig i tankerne lige da jeg så kruset! ;)

  1. Emoji by El Jardin de Noa står der bagpå den. Det er en min mor havde med hjem til mig fra Mallorca, men måske man også kan finde den på nettet :) Klem Emily

 5. Den er godt nok også fin den neglelak! Perfekt til efteråret!

  Og hey! Så er jeg da egentlig også ret vild med din unicorn kop :-D

 6. Hej Emily :) Jeg er også helt tosset med den neglefarve – helt perfekt til begyndende efterår! Men de lader ikke til at have den i Matas, ved du evt. hvor man kan købe den, gerne i en “fysisk” butik?