Månedens skønhedsfavoritter

Vilde vipper, sheet-masks der kan det ene og det andet, en deodorant jeg både hader og elsker (men mest det sidste), en mere end god showergel, den bedste tinted moisturizer og en gammel kending, der er tilbage på det danske marked. Det er hvad denne måneds skønhedsfavoritter byder på. Og det er jo heller slet ikke så lidt endda.

Ps. Flere månedens skønhedsfavoritter.

Body Bubbles fra I Love Eco Essentials
Denne bodywash har jeg købt hos mit yogastudio, der forhandler en håndfuld forskellige produkter fra mærket. Ikke et jeg kendte før, men blev nysgerrig og da jeg tilmed manglede bodyshampoo, var det oplagt at prøve den. Og den er god, god, god. Og dufter vidunderligt af lavendel og pebermynte. Forfriskende og afslappende på én og samme tid.

Kan bl.a. fås i YO Studios og her.

Micellar Cleansing Water fra Garnier
Først var den der, så forsvandt den fra hylderne igen, men nu er den heldigvis tilbage. Det er Garniers bud på en eau micellaire og den er for mig den eneste, der når op på siden af Biodermas. Både hvad angår effektivitet og skånsomhed. Den klarer det hele og det uden at irritere eller genere. Og så er den et budgetvenligt alternativ.

Forhandles i Matas og i flere større supermarkeder.

Botanical Cream Deodorant fra Aurelia
Denne deodorant er den suverænt bedste af den aluminiumsfri slags, af dem jeg har prøvet. Og det er en del. Konsistensen er en behagelig creme-til-pudder og duften er lækker, ren og frisk. Eucalyptus og menthol der samtidig også virker antibakterielt. Ligesom der er lækker sheasmør i, der plejer armhulen, et ofte lidt overset område. Jeg er tæt på at sige, at den er genial. En ‘grøn’ deo og alligevel ingen svedlugt. Halleluja.

MEN for sådan et er der. Der er faktisk to. Det ene er at den er lidt dyr. 195 kr. for en bøtte med 50 g (til gengæld tæller den ikke som en væske for de der går op i det ift. håndbagage). Men den er drøj i brug. Har haft min i 2 måneder og er ca. halvvejs i krukken. Så det er ok. Men nu til det jeg ikke forstår. Søde Aurelia, vil I ikke please komme den på en stick? Det er ikke lækkert at skulle have fingrene ned at grave efter faste creme i den lille krukke. Jeg ender altid med en god slat under neglene og det er synd og skam og spild. Når det er sagt kommer jeg uden tvivl til at købe en igen, når denne tager slut. Den er simpelthen for god til at lade være.

Aurelia forhandles i Magasin, Matas m.fl.

Radiant Tinted Moisturizer
Var det noget med pæn, jævn og mere ensartet hud, der ikke ser for makeuppet ud og som er til den dewy side? Så er denne godbid af en farvet dagcreme fra NARS vejen frem. Brugte den for nogle år siden, glemte så alt om den og har nu opdaget den på ny. Begge tommelfingre opad!

Hele sommeren synes jeg at ingenting og evt. lidt solpudder på huden er alt rigeligt, men nu hvor vi går lidt mere krævende tider i møde på skønhedskontoen, synes jeg det er rart at camouflere og udjævne lidt.

Fås hos Illum og i Sephora.

Self Tan Express – Bronzing Face sheet mask fra St. Tropez
Til de af jer der synes farven forsvinder for hurtigt i ansigtet eller ikke synes andre selvbrunersager giver farve nok. Denne her er en hidsig lille satan, der giver masser af solbrun kulør. Og en pæn en af slagsen. MEN den giver altså en del.

Man vælger selv om man vil have en let, medium eller mørk farve ved at lade den sidde hhv. 5, 10 eller 15 minutter. Jeg gik efter medium og det fik jeg så. Og lidt til. Næste gang nøjes jeg med at lade den sidde i 5 minutter tror jeg ;) Alternativt kan man gøre det en dag hvor man ikke skal noget og så er farven perfekt dagen efter. Et ekstra plus er at masken samtidig har samme gode fugtboostende egenskaber, som man kender fra andre sheet masks, så udover kulør, får man også helt bouncy og pæn, glat hud af den. Alletiders 2-i-1.

Fås bl.a. i Matas.

Double Wear – 3 minute Priming Moisture Mask fra Estée Lauder
Denne sheet mask køber jeg næsten hver eneste gang jeg er i lufthavnen. Enten bruger jeg den på flyet (kun hvis min sidemand er en jeg kender) eller også når jeg kommer frem/næste morgen for et fugtboost ovenpå flyveturen, der er super dehydrerende for huden. Så er man klar igen på 3 minutter og huden føles ikke længere stram og tør.

Kan købes i Matas, Magasin, lufthavnen m.m.

Monsieur Big Mascara fra Lancôme
Jeg sværger ellers til de mere budgetvenlige mascaraer fra L’Oréal (Miss Hippie er min alleryndlings), men hvis det skal være ekstra vildt, så bliver det denne relativt nye sag fra Lancôme. Der holder hvad den lover. Monsieur Big maxer nemlig ud og resultatet er super voluminøse og dramatiske vipper. Sådan helt vifteagtige. Perfekt til en aften ude.

Fås i Magasin og Matas m.m.

(Visited 4.243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Deodoranten giver mig udslæt, og det har jeg ikke prøvet med nogen andre hudplejeprodukter. Det er super ærgerligt. Men dejligt, at den ikke virker sådan på dig.

  1. Ih hvor irriterende, mon det er de æteriske olier? Men ja vi er så forskellige og det der virker for den ene, fungerer ikke nødvendigvis for den anden… Klem Emily

 2. Er også vild med deodoranten. Har bare svært ved lige at finde ud af hvor meget der skal til. Putter ikke så meget på men effektiv er den, ønsker mig den også på stift:) elsker også de der farvede cremer /bb /cc. Erborians cc creme er SÅ god. Kan virkelig anbefales:) kh. Tanja

  1. Jeg bruger bare hvad der lige er på de tre fingerspidser, der kommer ned i krukken. Nå ja og så det under neglene ;)
   Tak for tips retur :) Klem Emily

 3. Hvor er det skønt, at Garniers Micellar Water er tilbage! Har næsten lige købt den (til overpris) på min ferie i Oslo, fordi jeg sådan savner den som det budgetvenlige alternativ til Bioderma.

  1. Ih hvor hyggeligt, at I er flere der er glade for den og for at den er kommet tilbage. Samme her :) Klem E

 4. Ang. deodorant, så har jeg endelig fundet en perfekt en uden aluminium, der virker for mig. Det er Schmidts “sensitive” med geranium-duft. Den er uden natron, som jeg får eksem af, den dufter mildt og lækkert og vigtigst af alt, så virker den ordentligt en hel dag. :)

 5. Hey. Jeg ved ikke om du allerede har en men kunne du evt lave en guide til aluminumsfrie deodoranter og tips fra dine oplevelser med at skifte til dem. Jeg har nemlig planer om at skifte når jeg løber tør for de deodoranter jeg har. Men synes det er svært at finde ud af hvor man skal starte.