A Hint of Summer

Uanset hvor halvt fuldt ens glas ellers måtte være, så kan alle vist blive enige om, at denne sommer hørte til den noget solfattige slags. Men så er det jo noget så dejligt, at man kan snyde sig til lidt farve. Eller holde den ved lige, hvis man alligevel har været heldig og har fået tiltusket sig lidt af den eftertragtede, solbrune glød.

Jeg er sådan en, der bare ser pænest ud med lidt kulør og farve i kinderne, så jeg snyder altså gerne. Og bruger A Hint of Summer fra Rudolph Care et par gange om ugen. Jeg har allerede tippet jer om den her i foråret, men det gør ingen skade, at nævne den igen nu, hvor den er endnu mere sæsonaktuel. Og frygt ikke. Den er nem at bruge og farver ikke voldsomt, så den duer også til selvbrunerjomfruer.

Man doserer nemlig selv og farven bliver opbygget gradvist. Resultatet er super pænt og mere end naturligt (tilsæt lidt solpudder de rigtige steder og alle spørger dig om du har været ude at rejse) OG så lugter den ikke.

Det er alletiders idé (som altid) at eksfoliere huden inden brug, med dine favorit-scrubs til henholdsvis krop og ansigt. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt (eller hensigtsmæssigt) at gøre dagligt, hvis du vil bruge selvbruneren hver dag. Skrubberier 1-2 gange om ugen er alt rigeligt.

Men du kan altså sagtens bruge A Hint of Summer hver dag. Farven er ikke voldsom og man kan således med rette opbygge den over lidt tid. Den er med andre ord helt sikker at kaste sig ud i. Også for selvbruner-rookies :)

Man blander blot et par dråber i sin sædvanlige ansigtscreme og bodylotion.

1-2 dråber til ansigtet og 4-6 til kroppen.

Simple as that!

Og der følger er en sød trin-for-trin-guide komplet med illustrationer med. Så det er blot at følge den, så man husker alle step, får en jævn, fin farve og undgår farvede håndflader ;)

(Visited 13.330 times, 14 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Den er så lækker – og man kan sagtens bruge den ufortyndet, hvis man bliver lidt utålmodig ift. resultatet (eller bare vil have smæk på farven). Jeg har hørt flere sige som dig, at den ikke lugter, og det synes jeg ikke heeelt passer, selv om den klart hører til i den diskrete ende.

  1. Uh det lyder modigt, men det tip kan de søde damer her i kommentarfeltet, der ikke oplever nok farve, så prøve af :)
   Måske det er individuelt? Altså lidt som at parfume dufter forskelligt fra person til person? Eller måske min lugtesans bare er lidt sløj :S Kram Emily

 2. Uha, du får virkelige solgt den godt, måske man skulle prøve den af.
  Sidste gang jeg prøvede det selvbruneri, havde jeg hånd-aftryk på benene og manden min spurgte skræmt:
  hvad er der sket!!!!!!

  1. Haha… ja, det er dér man ikke vil ende. Har engang været på ferie i Grækenland, hvor jeg de første 3 dage lignede en giraf, fordi jeg liiiige skulle lege lidt med selvbruner inden ferien ;) Håber ikke du får samme oplevelse med denne. Knus Emily

 3. Jeg blev fristet af den allerede første gang du skrev om den. Men jeg synes ikke jeg får nogen farve overhovedet, måske jeg skal bruge den mere koncentreret.

  1. Ih hvor træls, men ja, prøv at blande lidt mere i. Farven kommer ikke med det samme i øvrigt, men over et par timer efter du har påført den, så jeg ville nok hellere bruge den lidt oftere end at komme meget mere i. Bare så du ikke pludselig ender med at kunne se det for meget. Prøv evt. at komme et par dråber mere i end du plejer og så gør det hver dag i en uges tid og se om det gør en forskel. Jeg kan se det bare jeg bruger den 1-2 gange og får en pæn farve efter vedholdende brug. Kram E

 4. Et af mine yndlingsprodukter! Jeg oplever dog, at den er svær at dosere – min leverer et stort sprøjt (som man siger), uanset hvor blidt jeg trykker på pumpen, hvilket medfører ret meget spild-produkt. Oplever du slet ikke dette?

  1. Dejligt at høre at du også er glad for den :) Men ævs med spild. Jo, jeg kan godt følge dig. Kæmper samme kamp med øjencreme på pumpe, hvor man også skal bruge ret lidt. Hvis man trykker meget, meget forsigtigt/halvt ned, synes jeg godt jeg kan få bare en smule ud. Men bruger den som regel i ansigt og på krop samtidig, så bruger bare det der er til overs fra ansigtet på kroppen. Hvis ikke du vil komme det på hele kroppen, kan du evt. bruge ‘resten’ på brystet/skuldrene/armene :) Men siger det også lige videre til RC, det er jo god info for dem, hvis de skal lave flasken om på et tidspunkt. Klem E

  2. Hej Isa,

   Jeg skrev faktisk til Rudolph fordi jeg også fik et helt sprøjt ud med min, og der sagde de at et pump svarer til en dråbe, så det er faktisk meningen :)
   Siden da har jeg bare pumpet derudaf :)

   Hilsen
   Kristina

 5. Jeg blander den i min bodylotion, men synes godt nok, at der skal meget til, for at den giver en smule farve. Den er ikke særlig drøj i brug, og på den måde bliver den desværre et ret dyrt bekendtskab :)

  1. Ja jeg kommer nok også selv liiidt mere end de anbefalede dråber i bodylotion. Snarere 4-5 dråber pr. ben agtigt. Synes dog stadig den holder ret længe. Har brugt min hele sommeren og er ikke nået igennem den endnu. Men lader til at det er lidt individuelt hvor meget den farver på folk, jvf. de andre kommentarer her :) Klem Emily

 6. Jeg oplever tit, med selvbrunere til ansigtet, at farven forsvinder når jeg renser ansigtet om aftenen. At det altså ligesom lægger sig som et lag der ryger af igen. Bruger Bioderma så det er ikke fordi jeg står og skrubber om aftenen. Nogen der ved om denne holder lidt bedre? :)

  1. Personligt synes jeg hverken den holder værre eller bedre end andre jeg har prøvet… Men ja, der er bare større ‘slid’ på ansigtet, så derfor forsvinder farven først der. Måske løsningen er at påføre en lille smule dagligt? :) Klem Emily

   1. Det må blive løsningen, med en lille smule hver dag :) min kollega har denne, og hun får så fin en farve når hun bruger den, så er nødt til at teste den. Tak for svar :)

 7. Jah, og så er der nogen, som bare ret hurtigt mister den sunkissed kulør igen… Grr..
  Lige for tiden er jeg storforbruger af Sun drops fra Clarins, som også skal blandes sammen med dagcremen.
  Men det kan da godt være, jeg skal overveje at tjekke “a hint of summer” ud :-)

  1. Åh ja, dem har jeg også hørt godt om. Samme koncept som her, det er altså smart synes jeg. Så man ikke først skal smøre med det ene og så med det andet og så man kan tilsætte efter behov. Klem

 8. Jeg er meget glad for den, men de der 4-6 dråber bliver nok nærmere til det dobbelte.. Og så lugter den desværre lidt af selvbruner på mig, det er dog til at leve med, når resultatet bliver så fint :)

  1. Jamen det med mængden er der vist enighed om, samme her. Ih hvor irriterende, håber ikke det er for slemt, men ja så længe farven er pæn, så er det tilgivet :)

 9. Jeg har været ret meget i tvivl om hvor meget creme jeg skal bruge til de 2 dråber i ansigtet, samt de 4 dråber til kroppen. Der står min vanlige dosis, men det har jeg ingen idé om hvad normalt er :D Jeg har før skrevet til RC. Jeg har også prøvet mig lidt frem med at proppe ansigtscremen ned i en teske, pumpe de 2 – 3 dråber ned i cremen og blande det i skeen, inden jeg propper det på. Men det er lidt noget værre bøvl, og uden meget resultat, eller rigtig dosering. Hvad gør du når du smører det ud? Hvor mange dråber bruger du reelt (deler du op, så mange dråber pr. kropsdel? :D), og hvordan blander du, samt med hvilken dosering creme (krop + ansigt) til dråberne? Og bruger du bare hænderne uden handsker? Beklager de mange spørgsmål, kunne bare godt tænke mig at spørge en der har haft held med produktet :) Selvom jeg får det til at lyde som en hel videnskab. Rigtig god dag, og tak for SÅ FIN en blog!

  1. Hej Rebecca, du skal ‘bare’ bruge den mængde ansigtscreme eller bodylotion du normalt ville bruge, hvis du ikke bruger selvbruner. Det er nok individuelt fra person til person, men for mig er det ca. svarende til en hasselnød til ansigtet (og der blander jeg så 1-2 pump selvbruner i) og så er jeg nok på ca. 1 teske bodylotion pr. ben (har tørre ben!) og ca. 1 teske til resten af kroppen. Og jeg blander ca. 2-3 pump i pr. teske (altså står ikke med en ske, men det er bare for at give dig en ide om mængde).
   Jeg blander bare creme og selvbruner i hænderne og påfører så. Og vasker hænderne GRUNDIGT bagefter :)
   Haha… det er da bare så i orden og kun dejligt hvis jeg kan hjælpe. Mange klem Emily