Shopping fra sengekanten

Kender I det, når man er syg og kommer til at gå på online shopping-spree fra sengen? Det er i alle tilfælde en klassiker her og det er nok meget godt, jeg er syg så sjældent. 7-9-13 og alt det der. Her er hvad jeg har liggende i kurven til overvejelse eller klikkede hjem i går.

Og så kan jeg i samme anledning hinte om, at jeg lopper den og sælger ud af garderoben sammen med en håndfuld seje damer (med pænt tøj) søndag d. 29. oktober fra 10-14 på Steak Royal på Regnbuepladsen, så sæt gerne et kryds i kalenderen :) Mere info her, hvor man også kan tilmelde sig.

Reklamelinks:

 1. Mørkerød læbestift fra YSL
 2. Stribet t-shirt med fin udskæring bagpå fra Sézane
 3. Kaptajnshat fra NA-KD
 4. Bucket bag fra Simon Miller
 5. Glimmerstrømper fra & Other Stories
 6.  Oversized sweater fra Joseph
 7. Uldjakke fra Dagmar
 8. À Paris af Jeanne Damas og Lauren Bastide
 9. Ankelstøvler med spænde fra Dorateymur
 10. Tee med broderier fra Maje
 11. Pre-shampoo treatment fra Philip Kingsley
 12. Silkeskjorte med stjerneprint fra Sézane
(Visited 2.482 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Har du erfaringer med Sezanes størrelser? f.eks. Skjorter ? Må jeg spørge, hvad størrelse du bruger?

 2. Hej Sofie og Vibeke
  Det er første gang jeg køber derfra, så er også selv lidt spændt. Men kan melde tilbage, når jeg har fået tøjet :)
  Knus Emily

  1. Så har jeg fået det hjem og synes det er meget true to size, måske en anelse i den lille ende, men ikke noget voldsomt. Det jeg har bestilt passer i alle tilfælde fint og så var det lynhurtig levering og pakket SÅ pænt :) Kram E

 3. Jeg gætter på du har købt jakken fra Dagmar, for den har du talt om før :-) Og så skal du købe den hårkur – bedste hårkur i verden!!!

  1. Det har jeg nemlig og hårkuren er netop klikket hjem, glæder mig til at prøve! Kram E

 4. PS H&M har en ankelstøvle i læder som ligner meget – udsalg endda! Og de har også fået glimmer strømper :-) og god bedring

 5. Hej Emily. Lige et spørgsmål til de fine fløjls bukser fra zara. :) hvordan er de i størrelse og længde. Hvis de er korte hvad bruger du så dertil? Jeg tænker strømper her i efteråret og sko. Synes nogle gange det kommer til at se lidt underligt ud til mine 170 cm hvis de bliver for korte… men de ser så fine ud at jeg virkelig overvejer dem. Kan du ikke tage dem på , på et af dine næste billeder ?Knus fra Tanja og rigtig god ferie.