Weekly Wanted

Denne uges ønskeliste står på max hygge og afslapning. Vejret siger efterår (i alle tilfælde i Danmark) og som I nok ved, er jeg ikke så lidt fan af årstiden.

Når vi igen er hjemme fra Portugal, drømmer jeg om at tænde et par stearinlys, iføre mig varme, uldne sager i form af et blødt tæppe, lækre hjemmesko og en strik og tage en slapper på sofaen med en kop lækker te – meget gerne med et lækkert stykke kage on the side.

Så er lykken gjort!

Reklamelinks:

 1. Strik fra Dagmar (kan købes online snart)
 2. Majas kager af Maja Vase
 3. Strikket hue med broderi fra Hunkydory
 4. Ternede bukser fra Libertine Libertine
 5. Lille taske i læder og ruskind fra Elizabeth og James
 6. Krus med mønster fra H&M Home
 7. Lysestager i tre størrelser fra Ellos
 8. Tæppe i uld fra Aiayu
 9. Strik i mohair og uld fra Ganni
 10. Halstørklæde fra & Other Stories
 11. Hvid te med krydderier fra Moshi Moshi Mind
 12. Hjemmesko i læder og uld fra Shepherd
(Visited 2.321 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Uij, de der hjemmesko ser virkelig gode ud! (…som sønderjyde ville jeg nok kalde dem ‘pusser’ i daglig tale, men så er der sjældent nogen der ved, hvad jeg snakker om, haha). Vi skal faktisk flytte om tre måneders tid, og jeg er allerede gået i indretnings- og boligmode. Udover møbler, som vi skal have anskaffet os en del af, gad jeg virkelig godt at investere i nogle opgradering af fx tæpper, puder osv. Det er lidt sådan nogle ting jeg som studerende har nedprioriteret – vi har det jo allerede, men det er bare ikke længere så lækkert. Og her er din fine efterårsliste altså virkelig god inspiration!

  1. Pusser, åååh hvor er det bare sødt! Det vil jeg også begynde at sige :) Og rigtig god flytning. Klem Emily

 2. Uh, nogle lækre ting – de her ønskelister er altid så farlige at læse, synes jeg :D

  Andre har sikkert også efterspurgt det, men jeg synes, det kunne være virkelig fedt med et overview over din taskesamling – meget meget gerne på video. Især hvis du kunne knytte par kommentarer til valget af taskerne, og om de har levet op til forventningerne :)

  Det var bare et lille ønske herfra – håber, I har en dejlig tur til Portugal!