Små ting

{Vores søde fotograf har sendt os en håndfuld flotte tryk af vores bryllupsbilleder}

Det er som om både det gode og det dårlige har en tendens til at samle sig lidt i klumper. Sidste uge var stopfuld af gode ting. Lidt for stopfuld egentlig. Det havde været udsøgt at kunne sprede, strække og spare en anelse på alle de flotte arrangementer, men nu kan jeg under alle omstændigheder taknemmeligt se tilbage på en intet mindre en spektakulær uge (virkelig!) og se frem imod en med lidt mere ro på. Eller uden planer hver aften i alle tilfælde. I morgen går turen til Aarhus med Cathrine (tak for alle jeres gode tips ♡) i en sød forening af business & pleasure og på lørdag stikker jeg næsen mod Alpeland og sæsonens første sne under plankerne.

I anledning af skituren holder jeg ferie næste uge. Sådan ægte, gammeldags ferie. Uden blog. Måske computeren kommer med, så vi kan se en serie eller film om aftenen, men ellers får den fred. Det bliver rart. Og lidt underligt. Bortset fra da vi har på bryllupsrejse i sommer, har jeg ikke rigtigt holdt ferie, siden jeg startede bloggen for mere end 8 år siden. Nu prøver jeg det lidt af. Måske jeg slet ikke kan holde mig væk, måske det fungerer godt med en mini-pause hist og her. Vi får se :)

Men fordi jeg har så meget, jeg gerne vil dele med jer, betyder det maraton-blogging denne uge. Hæng på!

Jeg håber, at I også får en ualmindelig dejlig, ny uge ♥

{Stanley Kubrick-udstillingen på Gl. Strand, kan I kende tøjet fra The Shining?}

{Yndlingstid hver eneste dag: Gåture med hundemusen (ok, måske ikke når det regner)}

{Yndigste toiletpung fra Ferm, som jeg bruger som ‘taske-i-tasken’ for at undgå minimere rod}

{Når ELLE inviterer til middag på Den Franske Ambassade}

{Nyeste i min duftgarderobe. Jeg elsker den og min mor hader den}

{Til Erdem x H&M middag. Hvad andet kan man gøre, når der står et badekar fuld af blomster?}

{Frokostmøde på den nye Plant Power Food}

{Til pressemøde med Torben, Torbens mor og Trine. Måske vi skulle starte en pigegruppe? Hobbit & Friends kunne den passende hedde}

{Bedste seddel at komme hjem til}

{Charlotte Torpegaards fine, lille skønhedspavillon og -butik, I love beautyved Kongens Have}

{Inde at se Vild med Dans i fredags. Mindst lige så fantastisk som jeg havde forestillet mig}

{Fineste mini-cheesecakes med passion og citron (efter denne opskrift), til min venindes fødselsdag i weekenden}

{Klar til 2018 med kalender fra Atelier Aarhus med plads til huskelister, drømme og planer}

(Visited 3.708 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hej søde Emily. Vil du ikke linke til dit outfit du har på sammen med Penny? Jeg elsker din frakke :-)
    God mandag <3

    1. Hej Mille, frakken er fra Ganni (Fenn hedder modellen), jeans’ne er fra Levi’s og skoene er et par gamle, gamle Asics. Kram E

    1. Hvis du er Kubrick-fan og -kender så ja. Eller stor filmnørd. Jeg synes den var interessant at se, men det er ikke en jeg kommer til at huske for livet… Knus Emily