Små ting

{Solnedgang i bjergene}

Tilbage ovenpå en overordentlig dejlig ferie og helt klar på en ny uge, der er stopfuld af gode ting og spændende projekter. En gallapremiere, en julefrokost og en barnedåb foruden en håndfuld møder og et fotoshoot.

Og venner! Det er også snart december. Undertegnede julegris glæder sig og har købt kalenderlys og bestilt adventskrans. Og så går jeg ellers og ruger på, hvad Drømmemanden skal have i adventsgaver. Eller om jeg skal gå stort og lave en pakkekalender.

Her er en billedsymfoni af rare ting fra den seneste uge i Tyrol. Nuvel, det er mest ski og sne, men det er nu engang heller slet ikke så tosset.

Jeg håber, I får en mageløs, ny uge ♥

{Venindehygge på Acacia inden jeg tog afsted til Østrig}

{Sæsonstart}

{Der er nogen, der har forstået det}

{Fineste servietter og helt og aldeles gode croissanter på vores hotel}

{Lykken er at boltre sig i puddersne i off-pisten. Foto: Mads Munkebo}

{Lykken er også Kaiserschmarrn og Manner}

{Sneklædt Sölden}

{Nye Vans der tilsyneladende passer perfekt ind i mit farvetema for tiden}

{Bedste skibuddies: Hansen & Bentzen}

(Visited 3.171 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Jeg har allerede pakkekalenderen klar til min kæreste – og det er lige før at jeg glæder mig mere til at han skal igang med den end han selv gør. ? Synes bare den slags er så hyggeligt og det virkede som en acceptabel måde at jule lidt tidligt på. ??

    1. Åh hvor er du god altså! Drømmekæreste :) Kan du afsløre lidt af indholdet her? Mange kram E

  2. Det ser så skønt ud <3 Jeanne Damas bog – ved du om den fås den på engelsk? Jeg er skarp på engelsk og tysk, fransk not so much…..

  3. Hej søde Emily (altså jeg kender dig ikke, men du virker jo så sød, haha!) – har du nogle gode tips til præ-skiprep? Vi tager til Colorado for at holde jul på ski, og det er altså nogle år siden jeg sidst har været på sådan et par. Løb og yoga er mine go-to, men jeg tænker, at jeg måske bør forberede mig lidt inden vi tager af sted. Eller er det overhovedet nødvendigt?
    Håber du har tid til at dele lidt guldkorn. ?

    1. Hej Julie, avra hvor lyder det bare lækkert!!! Jeg kan godt mærke at jeg med alderen har brug for mere prep end tidligere. Løb og yoga er et hit, men supplér gerne med træning af ben (lår i særdeleshed) og så især din core. Så lunges, squats og masser af gode øvelser for mave og ryg. Planken er bl.a. et hit :) Kram Emily