Små ting

{Enhjørning power bank. Enough said}

Det var ikke bare tirsdagen, der var en ommer sidste uge. Hele ugen var for at være helt ærlig, noget træg og tung at komme igennem og jeg skulle helt hen til weekenden før humøret klarede op for alvor og alting blev lidt mere overskueligt. Heldigvis var der også mange små, rare ting og øer af glæde og (jule)lys. Nogle af dem afbilledet her.

Denne uge er til gengæld startet helt rigtigt og med pluspoint på overskudskontoen. Jeg har skrevet om det før, men jeg er SÅ dårlig til at have en dårlig dag (eller uge) og går straks lidt i panik over om energien, inspirationen og motivationen har forladt mig for bestandig, i stedet for netop bare at se det som en lille fase, der er uundgåelig, men heldigvis ikke statisk. Så prøver jeg at minde mig selv om det her lille Banksy-ordsprog: If you’re tired learn to rest. Not to quit

Jeg håber, at I også får en god, let og lys ny uge ♥

Ps. Jeg er lidt bagud med at svare på kommentarer fra weekenden. Hvis ikke jeg når det i aften, så skal jeg nok få svaret i morgen. Så dejligt når I ‘snakker med’ og glæder mig altid til at læse og svare :)

{Den fineste buket, der lyste tiltrængt op}

{Tæller ned til på fredag og glæder mig til at åbne alle mine julekalendre. Her fra Simply Chocolate og Clinique}

{Mød den lille ny. Måtte til sidst indse at min 5 år gamle kæmpe-monstera ikke kunne mere og den har nu fået en fin, lille efterfølger. Har afskårne blade fra den gamle stående rundt omkring i lejligheden, så den er her lidt endnu. Og ja, man kan åbenbart godt knytte sig tæt til en plante…}

{Julefrokost med pigerne i lørdags. Inklusiv storstilet pakkeleg. Maden fik vi fra Cofoco og den var så lækker. Drømmer stadig lidt om hønsesalaten}

{Søndagens dåbsbarn. Søde, lille Emma}

(Visited 4.149 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Alt efter hvor du har klippet stænglerne på Monstera-bladene, så har de muligheden for at danne nye rødder når de står i vand og så kan man nemt lave et par nye planter :)

  1. Jeg vil også rigtig gerne vide hvor man skal klippe for bedste chance for at de slår rødder?

  2. Alletiders og tak for tippet. Så håber jeg, at jeg har klippet det rette sted :) Kram Emily

 2. Ej ej ej, hvor finder man så fantastisk en power bank?!
  Den kan da hjælpe med at lyse en hver lidt træt vinterdag op :D

  1. Ja, er den ikke alt for fin? :) Den er købt i den der elektronikbiks, der ligger ude ved A-terminalen i Københavns Lufthavn. Men den hedder ‘Unicorn Powerbank 2600 MAH’ hvis du vil prøve at finde den online :) Klem Emily

  1. Bliver også helt glad af at kigge på den. Den er fra Posy og lavet hos House of Inspiration på Finsensvej. Kram E

 3. Dejligt med en positiv start på ugen! Jeg skal lige høre hvor den fine hvide potte som monstera planten står i er fra?

 4. Det er jo simpelthen også for vildt, at du kan blive ved med at producere vedkommende indhold i så høj kvalitet dag efter dag, uge efter uge. Og igennem så mange år. Blive ved at finde på, genopfinde dig selv. Og dét uden at vi som læsere på noget tidspunkt har mærket metaltræthed i dine indlæg. Det er helt enestående faktisk.

  Så forstår virkelig godt, at du har en uge i ny og næ hvor du ikke kan finde inspirationen, er umotiveret og energiforladt. Måske er de uger lige frem nødvendige for at du kan gøre det, du gør.

  Og så er det altså et fint citat: “If you’re tired learn to rest. Not to quit” ??? Tak for det ?

  1. Dét var vel nok bare pænt skrevet. Af hjertet tak ♡ Og mange, mange tak for forståelsen ikke mindst.
   Så dejligt at du også kan lide det lille citat. Mange, mange knus og kram Emily