Små ting

{Fineste (!) bord til julebanko i torsdags}

Sidste uge var mere end mægtig fin. Men med 3 gange juletamtam på skemaet, den ene omgang endda i Sverige (= med luciaboller), så kan det heller ikke gå helt galt. Jeg lykkedes også med at komme ind i og tilmed holde en rigtig god rutine i forhold til træning/søvn/arbejde/fritid. Noget jeg ellers har haltet lidt bagefter med på det seneste. Og jeg fik både nået (næsten) alt det jeg skulle og havde samtidig også tid og overskud til at være social og se mange af dem der får mit lille julehjerte til at banke lidt hurtigere. Det føltes så rart altså.

Fredag var vi først til julehygge og gløgg hos mit yndlingsjulemonster og siden i biffen at se Mordet i Orientexpressen. Har I set den? Syntes den var så god og fik lidt lyst til at læse gamle krimier. Og til at gå mere i biografen igen. Jeg kom i samme åndedrag til at se frem til juledagene, hvor vi i år er hjemme, så tænker vi skal se en film eller to på det store lærred. Det hører sig ligesom til. Tip mig endelig, hvis I har set nogle gode film for nyligt.

Denne uge starter med en middag med Chrichri i aften og ellers står den på onsdagsdate, julefrokost og en tur i teateret. Blandt andet.

Jeg håber, at I også får en pragtfuld, ny uge ♥

{Mød juleenhjørningen, lige til at hænge på træet. Adventsgave fra Drømmemanden}

{Bamsefrakken jeg bor i for tiden}

{Denne her må vist på min ønskeseddel}

{Og apropos bøger kunne det her meget vel være min yndlingsudsigt}

{På eftermiddagstur med hundedyret i det fineste vejr}

{Eat the rainbow. Her hos Power Plant Food på Fælledvej}

{Onsdag fik jeg både godt selskab og hjælp til arbejdet af denne her guldklump og hendes mor}

{På besøg i det smukkeste showroom}

{Til julehygge hos Nikolajs familie i Sverige}

{Lørdagstur i Hareskoven}

(Visited 2.652 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. ‘Små Ting’-indlæggene gør at mandag bliver endnu mere skøn.. :)
  Dejlig uge herfra.. :)

  1. Tusind tusind tak Lise. Det gør mig så glad at høre :) I lige måde. Kram Emily

 2. Så fint et indlæg, virkelig meget julestemning! Jeg så Thelma i går, virkelig fed, flot og skræmmende.

 3. Sikke en masse dejlige ting du har haft på programmet den seneste tid.
  Jeg kom lige til at nærstudere det nederste billede af Penny, og jeg må lige fortælle dig, at det er et helt aldeles fremragende billede! Spejlingen i vandet er så godt fanget, og så gør Penny det jo generelt ret godt som model ;)
  Håber denne uge bliver mindst lige så god som forrige <3

  1. Tak hvor er du rar :) Men ja, i mine øjne er alle billeder med Penny gode billeder ;) Tak og i lige måde! Kram E

 4. Hvor er din enhjørning fin! Kan du mon lokke ud af din giver, hvor den er købt/hvem der har lavet den?