Pink pants

Oplever I også af og til, at man kan føle sig virkeligt godt tilpas, på trods af at man er helt ude af komfortzonen, når det kommer til påklædning? Sådan har jeg det med de her lyserøde fløjlsbukser. Altså egentlig er de ikke helt optimale ift. at være flatterende til min kropstype/højde og farven er også et nummer for vild til mig og hvad jeg ellers går efter, når det kommer til underdele.

Men på trods af alt det, så elsker jeg dem og føler mig så godt tilpas i dem. Mine happy pants slet og ret. Har gået mere med dem end med sorte og blå jeans de sidste par uger og det siger altså slet ikke så lidt.

Jeg kan simpelthen ikke finde dem online (har købt dem i den Zara der ligger på Strøget), men i min søgen fandt jeg de her, der minder om dem og som jeg nu overvejer at udvide samlingen af happy pants med :)

I går havde vi alletiders dag i Aarhus. Måske I fulgte med på Insta? Så hyggeligt tilmed at møde nogle af jer på gaden og altid fornøjeligt med søde, søde Aarhusianere. Det hedder ikke smilets by for ingenting. 6 timers tøsetur viste sig dog at være alt, alt for lidt. Jeg må tilbage igen snart ♥

Trøje | Six Ames
Bukser | Zara
Støvler | Filippa K (gamle)
Taske | Simon Miller

Fotos: Alona Vibe

(Visited 5.979 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej Emily! Da jeg så bukserne på din instagram inspirerede du mig til at gøre det samme; komme lidt ud af comfortzonen rent farve- og fitmæssigt, so to say (jeg er også en jeans-pige). Og så begyndte jagten eller også for mig… De er ikke til at finde online! Jeg tog ud i Zara i Odense med billeder fra din instagram, og var så heldig at finde en ekspedient, der kunne genkende dem for så at kunne bestille et par hjem fra deres lager.
  Der er link til dem her (hvis du kan bruge det til noget. De er rimelig udsolgte, desværre…) : https://www.zara.com/dk/da/dame/bukser/palazzo/fløjlsbukser-wide-fit-c867002p5022041.html
  Af ren nysgerrighed, hvilken størrelse har du dem i? Jeg tog chancen og bestilte small, nemlig. Håber sådan, at de passer. Tak for inspiration, endnu en gang <3
  Kram

  1. Hej Patricia, sikke en sød ekspedient og sikke du har knoklet for at få fat i dem. Godt det lykkedes :)
   Jeg tog dem i en medium. Synes altid Zaras underdele er til den lille side. På mig er de i alle tilfælde, men jeg er også en ‘junk in the trunk’ pige ;) Klem

 2. Hej søde Emily. De er så fine men hvis jeg nu feks vil ha sneakers på dertil her om vinteren. Det er jeg ikke så god til:) hvad sætter du så til af strømpe for jeg er lidt højere end dig, og man ville kunne se mere af benet. Gode ideer ? Knus fra Tanja

  1. Et par fine glimmerstrømper eller andre strømper som det ikke gør noget man kan se. & Other stories har mange fine! Kram E

 3. Åh din vielsesring er bare den smukkeste ever!! :-)
  Jeg får min om ganske kort tid, den minder lidt om din, og jeg glæder mig så meget til at have den på hver dag :)

  1. Tak hvor er du sød, den er jeg også SÅ SÅ glad for og hvor fint at din minder om den :) Spændende med bryllup nu her, håber du får den bedste dag ♡ Mange kram Emily

 4. Hej Emily
  De er altså mega fede, de bukser der. Jeg kan heller ikke finde dem online. Kan du evt se, om de har et ‘navn’ eller et varenummer på vaskeanvisningen? Jeg VIL finde dem.
  Og måske du også lige kunne fortælle mig, om de er nogenlunde almindelige i størrelsen?
  Tak for en dejlig blog.

  1. Hej Helle,

   Tak skal du have. Se ovenfor hvor Patricia har været så flink at linke til dem :)
   Jeg synes de er lidt til den lille side og har dem i en medium – bruger normalt small.

   Selv tak og dejligt at du læser med.

   Kram Emily

  1. Hvor er det pænt skrevet Maria. Tak! Sender rosen videre til fotografen :) Klem Emily

 5. Jeg tror vi er mange, der gerne vil have fingrene i de bukser! Så Zara I må skaffe nogle flere!
  Og så er de billeder så lækre, farverne så gode sammen på en delikat måde .
  Minder mig om en isanretning fra La Glace med sorbet i de farver?

  1. Dét er da lidt af en kompliment. Har altid gerne villet ligne en isanretning ♡ Knus Emily

 6. Det er lidt fjollet, men jeg bliver bare SÅ glad for at læse de pæne ord om “min” by. Dejligt at dig og Cathrine havde en god dag og at alle var søde ved jer. Stort kram fra smilets by <3
  Ps. Du ser SKØN ud!

  1. Det skal du da også bare være! Må tilbage snarest og gerne en hel weekend. Turist i eget land er et hit ♡ Mange klem E