Fancy pants

Jeg går i sorte jeans og blå jeans. Lyseblå eller mørkeblå godt nok, men det er så også det. Af og til en slasket pyjamasbukslignende sag (bevis her og her), men det er så også det. Men da jeg så de her bukser tog fanden ved mig og jeg blev modig. De larmer og er lidt vilde (for mig), men i selskab med et par ditto støvler og så ellers kombineret med noget mere afdæmpet, så fungerer det for mig. Og tænker at de også er smarte på dage hvor man ikke har den store påklædningsfantasi. På med fancy pants og en hvid eller sort tee + evt. en strik og så ligner man en, der har gjort sig lidt umage.

Denne dag er en af de begivenhedsrige, der er i alle tilfælde en del skægge ting på tapetet foruden Penny-tur (som nu også altid er en fornøjelse): beauty-pressemøde, kageklub med Anne i eftermiddag og Erdem x H&M middag i aften.

Derfor skal jeg også have nået alt på mail m.m. inden jeg om lidt dribler ud ad døren. Det betød ekstra tidligt vækkeur i morges, men det er nu også ret herligt. At stå op mens det endnu er helt mørkt, tænde stearinlys og så sidde og drikke kaffe og svare på mails og sortere og redigere billeder, mens det føles som om resten af verden endnu sover.

Det og så at tage en kaffepause udenfor på en café, er på min top to i dag.

Reklamelinks:
Bukser | Libertine Libertine
Strik | Joseph
Læderjakke | Anine Bing
Støvler | Topshop (gamle)
Taske | Simon Miller 

Foto: Alona Vibe

(Visited 3.975 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. De er da så smarte, de bukser. Mrs Fancy Pants :) Noget af mit yndlingstøj, hvor jeg insisterer på ikke nødvendigvis at være “konferencekedelig”, er pt. ternede bukser og glimmersko. Især skoene tiltrækker sig ret meget opmærksomhed :D

  1. Uh det lyder jo meget som en kombi à la min. Ternede bukser og skinnende sko for the win ;) Klem Emily

 2. Foruden bukserne, er jeg helt vild med din taske!
  Det var forresten super hyggeligt at være med i lommen til Erdem-arrangementet via Instagram i går :o)

  1. Ja, den er jeg altså også helt ustyrligt glad for, elsker ‘bucket’ bags i det hele taget, men denne er særligt fin.
   Åh det er jeg glad for at høre :D Kram og god weekend!

 3. Nu spørgerjeg lige dig – er bukserne normale i størrelsen/true to size? Ku godt komme til bare at bestille et par, hvis ikke nærigheden tar mig først.

  1. Hej Julie, ja nogenlunde, lidt i den store ende. Mine er small og passer fint, men lidt store. Kunne godt have taget dem i xs også tror jeg. Så er du mellem to størrelser, så kan du nok godt gå en ned. Kram Emily