All I want for Christmas…

… er selvfølgelig ham. Drømmemanden. Det er klart. Men skal vi nu bevæge os over i den materialistiske arena, så har jeg samlet et par ret gode og temmeligt allround bud på, hvad d’herrer kan forære deres julehjerter, sukkergrise og deslige.

For jævnført mit indlæg om hvordan mine små hints falder til jorden (og jeg i stedet får gear og gadgets), så må der af og til mere eksplicitte hentydninger til. Skulle I være i samme båd, så er det blot at copy/paste listen, eller endnu nemmere sende linket til dit hjertes udkårne.

Og så må jeg også i samme åndedrag minde om PANDORAs ret så smarte hint-funktion, der netop også er udtænkt til at hjælpe de kære mænd (og måske også damer) lidt på vej.

For vi har allesammen set scenen i Love Actually hvor den midaldrende mor spændt og glædesstrålende åbner en gave fra sin mand, i forventningen om at finde en fin halskæde og der i stedet gemmer sig en cd bag papiret.

5 julegaver han (næsten) ikke kan gå galt i byen med

 1. Smykker er altid en god idé. Og nej, hun tror ikke det er et frieri fordi du forærer hende en ring. Giv hende nu bare et pænt smykke. Du må selv lige tjekke efter om hun går med guld eller sølv. Eller begge dele. Hvis hun (også) går med sølv, så er de her smukke ringe fra PANDORA et hit. Det synes jeg også øreringene her er. For ikke at tale om det her armbånd, som man kan bruge som det er eller supplere med et vedhæng.
 2. Og parfume er heller aldrig dumt. Må jeg foreslå en fra Byredo. Pæn og god og stadig lidt nicheagtig. Så kommer du til at fremstå som coinnaisseur. Blanche er et safe bet, men hvis du tror hun kan lide mere træagtige noter (musk, sandeltræ m.v.) så vov dig ud i Mojave Ghost. Er hun til den mere flippede side, så nap min egen yndling, Gypsy Water.
 3. Skal du overraske og score intellektuelle point, så forær hende en bog. En kærlighedsroman selvfølgelig. Og helst en af klassikerne. Må jeg foreslå Anna Karenina eller min egen stor(tude)favorit Kameliadamen. De ender godt nok ulykkeligt (men det gør de bedste kærlighedshistorier i fiktionens verden, Stolthed og fordom undtaget), men så kan du jo lægge et lille kort ved med noget à la: “Vores kærlighed er mindst lige så storslået, som den mellem X og X, men heldigvis ender vores historie lykkeligt. God jul XX” – ok, det kommer du ikke til, men giv hende en bog alligevel.
 4. En taske. Dette punkt er selvklart budgetfølsomt, hop blot til et af de andre punkter, hvis det er helt skørt. Men hvis du alligevel er ved at gå planken ud, så er halvmåneklassikeren fra A.P.C. et skudsikkert bud. Vil du satse lidt større er denne her skønhed fra Gucci et hit. Eller denne her selskabsdrøm fra Chloé.
 5. En gave med en indbygget oplevelse. Her kender hver mand forhåbentlig sin egen dame bedst, men i stedet for ‘bare’ at forære en oplevelse, så kunne det eksempelvis være et par skøjter sammen med et klippekort til onsdagsdates på skøjtebanen inkl. varm kakao og fingerfletning. Eller en smuk morgenmadsbakke sammen med en voucher til morgenmad på sengen en valgfri søndag. Eller noget  lækkert undertøj (ikke rødt! med mindre du ved hun elsker rødt undertøj) og et klippekort til …

Bevares. Damer er forskellige. Og det er smag (heldigvis) også. Tilføj, byt og pil ud efter behov :)

Og ja, ja det er ikke videre julet med den avocado-smoothie. I know… Men det var nu engang det jeg havde lyst til, da vi tog billederne. Og bare rolig, der kommer meget mere julet (og boozy) varm kakao på bloggen senere i dag ;)

Fotos: Julie Bjarnhoff

(Visited 3.569 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. De fleste kvinder jeg kender synes rødt undertøj er tacky, så det må blive mit bud på hvorfor det som udgangspunkt er no go. ☺️

   1. Ej hvor sjovt, jeg kender ingen (af mine veninder, forståes) der synes det er tacky eller ikke ejer et sæt eller flere. Heldigvis er vi alle forskellige! Jeg synes det er gudesmukt, hvis der dog ikke er glimmer og diverse sten på.

    Tak igen, igen for en skøn blog, Emily!

    1. Selv tak Thea, hvor dejligt at ud læser med ♡

     Og synes også selv det er flot, men kender så mange der ikke gør, at jeg vil mene d’herrer er på mere sikker grund hvis de holder sig fra det røde. Altså med mindre han ved hun elsker det ;)

     Klem

  2. Haha… det var skægt at høre de forskellige betragtninger. Og lad mig blot understrege, at man skal have lige den farve undertøj på, man synes er flot. Langt de fleste jeg kender synes, som Sara også skriver, at det er lidt til den tacky side, så det var kun derfor. Kram E

 1. Dejlige gaveønsker:-)
  Hvis man laver en gave ønske liste med link, så går han eller andre heller ikke helt galt i byen.
  Glædelig 1.december til dig:-)

  1. Nej ingen pakkekalender, men der kommer adventskalenderkonkurrencer, så hold øje i morgen <3 Kram E

   1. Det lyder dejligt! <3
    Er nødt til at spørge, hvor dine måneøreringe er fra? :D