10 vilkårlige ting om mig

 1. Jeg elsker gløgg. Også når den hedder vin chaud eller glühwein. Eller når den er kold og hedder sangria.
 2. Det løber mig koldt ned ad ryggen og jeg får gåsehud af fryserlyde. Altså de lyde det siger, når man hiver skuffer ud i fryseren eller – endnu værre – tager isterninger ud af en metalbakke. Det er samme væmmelige fornemmelse, som de fleste får ved negle over en tavle.
 3. Jeg er ret besat af Pamela Adlon for tiden.
 4. Min skidt-pyt-muskel er virkelig veludviklet efter mange års træning. En af de vigtigste muskler at træne i øvrigt. Og I rækker bare hånden op, hvis I vil have træningstips.
 5. Jeg er ret så grådlabil og klarer mig sjældent igennem en standard reklameblok eller de der sponsorede indlæg på insta fra nødhjælps- eller dyreværnsorganisationer.
 6. Jvf. punkt 5 græd jeg utroligt nok overhovedet ikke til mit eget bryllup. Til gengæld smilede jeg fra øre til øre så længe det varede.
 7. Her samt på sociale medier er jeg ret privat og har en (måske lidt for) skarp grænse for hvad (og hvem) jeg deler. Ovre i privaten er jeg altid hende der er #oversharing og glemmer, at det ikke er alle der gider at høre om bikinivoks, morgentoiletbesøg, grundangst eller dengang jeg sprøjtede havvand ud af næsen under sex.
 8. Jeg er lidt af en chokoladesnob og kan kun lide god, mørk chokolade. Altså lige med undtagelse af M&M’s med peanut og Snickers. Eller endnu bedre; Snickers som is.
 9. Noget af det bedste jeg ved, er at komme lidt for tidligt til tandlægen/lægen/frisøren andre steder med venteværelse med magasiner eller pjecer. Det sker desværre sjældent, men i dag lykkedes det hele to gange og det var LÆKKERT for mig.
 10. Jeg prøver virkelig altid at holde tæt med venners hemmeligheder og at lade være med at sladre. Mest for deres skyld, men egentlig også for min egen. Synes sladder er virkelig nederen. På niveau med smålighed og nærighed.

(Visited 6.802 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Det var hyggeligt, at læse og lære mere af – din private side – dig at kende ? Den med havvand ud af næsen under sex lyder sjovt, jeg vil gerne høre mere. Haha

  1. Haha… ja så skal jeg lige se om jeg tør ;) Men det kan altså ske når man har surfet og haft hovedet meget under vand ;) Kram E

 2. Hurra for dig og ja tak til trænings-tips. Træner selv den muskel ret ihærdigt men nye fif modtages med kyshånd :)
  <3 Marie

 3. Jeg HADER også lyden af ting der bliver taget ud af fryseren og går sjældent selv i fryseren, men sender helst mand eller børn derud! Den der surfer saltvandsnæse overaskede engang mig på en finere restaurant i Australien, sådan cirka 6 timer efter vi havde surfet ? det var ikke kønt da jeg pludselig havde hvad der føltes som 1 liter vand ud af næsen midt i maden!!

  1. Avra hvor er jeg glad for at læse, at jeg hverken er alene om fryserangst eller surfernæse ♡

   Kram E

 4. Det var virkelig nogle hyggeligt fun facts. Føler virkelig nummer 10 også.
  Jeg gad godt møde dig i virkeligheden, jeg har fuldt din blog i en del år nu, og du virker simpelthen så sød :)

  1. Hvor er det mega pænt skrevet Marianne! Tusind tusind tak. Du må love at sige hej, hvis du render på mig ♡

 5. Elsker også Pamela Adlon, hun er så sjov i både Better thinks og Californication. Hun mestrer både det rørende og sjove, og så er jeg vild med hendes stemme ?.

 6. Jeg elsker ALT ved den her liste ? Hyggeligt at “lære” dig lidt bedre at kende! Jeg vil gerne have tips til at træne den muskel ?? Og så er jeg nysgerrig på, hvor din bluse er fra? ?

 7. Jeg har det fuldstændig lige som dig mht dyr – jeg følger nat.geo på instagram, og i går postede de en video af en isbjørn som var ved at dø af sult. Jeg var FÆRDIG. Hold kæft, hvor blev jeg ked af det.. så forfærdeligt. Man skal jo ikke vende det blinde øje til, men det er altså nemmere, for det er horribelt at se. Men det er vigtigt at også de historier bliver fortalt.

 8. Åh jeg har det på præcis sammen måde med fryseren. Føj. Det er en forfærdelig lyd. Særligt hvis det er en kummefryser der ikke er blevet afrimet længe, så man skal flytte på kurvene osv. Av det gør ondt indeni.
  God dag til dig. Kh Katrine

  1. Har aldrig hørt om andre og der er aldrig nogen der forstår min fryserfobi, så er lidt glad for at høre, at jeg ikke er alene! Kram E

 9. Pyt kanppen er vi vidst mange der skal træne lidt. :)
  Jeg er nysgerrig på hvor dine bukser er fra?

 10. Det er så hyggeligt at læse de her slags indlæg hvor man lærer dig lidt bedre at kende. Jeg kender godt det med at det løber koldt ned ad ryggen. Jeg får selv fysisk ondt når jeg ser andre bide i is ?
  Og hey, jeg gider godt lære at træne pyt-musklen!

  1. ♡♡♡
   Åh ja, det er det VÆRSTE når folk bider i is!!! Eller tygger på isterninger. Hvordan kan de?

 11. Tips til at træne skidt-pyt musklen ville være fantastisk, og helt perfekt her op til det nye års start, så ens nytårsfortsæt for engangs skyld kan handle om andet end fysisk sundhed og spisevaner, men også være både realistiske og ambitiøse :-)

 12. Hader også fryserlyden – den er på linje med metal mod tavle eller bestik der lige skraber forkert hen af en tallerken :(
  Er til gengæld vild med både bukser og trøje de har på på billederne! Og med de her vilkårlige ting om dig :)

  1. Måske vi kan lave en fobigruppe alle os der er lidt bage for fryseren ;)

   Dejligt, hvor er du sød. Trøjen er fra Aiayu og bukserne fra Second Female. Kram E

 13. Vil du uddybe, hvad du mener med grundangst? :-) Og hvad der kan være så interessant ved morgentoiletbesøg haha? :P

  1. Det man er bange for, helt ind i knoglerne. At ens forældre dør, at andre ikke kan lide en, at man ikke er god nok eller lignende. Behøver ikke være rationelt.

   Intet overhovedet, men derfor er det jo ikke typisk pigesnak at tale om afføring eller alle der gider høre om det for den sags skyld ;)