Før-udsalg hos Me & the Met

Skulle det være en ny kjole og et par gyldne støvler til weekendens julefrokost? Eller til juleaften måske? Eller noget smart og tilmed med en god rabat til en julegave. Det kunne jo så også være en julegave til dig selv. Hvis du ellers har været artig i år ;) Det er jeg sikker på du har.

Uanset hvad, så er dørene fra i dag slået op til Me & the Mets før-udsalg for mine læsere. Med koden emily40 er der 40% på næsten hele butikken*.

Her i indlægget kan I se nogle af mine favoritter, som jeg pønser på at handle med rabat. Især den blomstrede kjole ovenfor ville være fin til decembers sidste julefrokost (for mit vedkommende) i morgen. Og så måske velourkjolen fra Hunkøn til juleaften. Hvis altså ikke det skal være en juletrøje. Det er svære valg der skal tages her i december…

Rabatten gælder til og med d. 26. december. Happy shopping :)

*Gælder ikke Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss, “Nyheder”-kategorien samt i forvejen nedsatte varer..

 1. T-shirt med print fra Ganni
 2. Kjole med print fra Ba&sh
 3. Guldstøvler fra Sofie Schnoor
 4. Top med lange ærmer fra By Malene Birger
 5. Stribet skjorte fra Libertine Libertine
 6. Crossbody taske fra Jerome Dreyfuss
 7. Kjole med flæser og print fra Résumé
 8. Skjorte med flæsedetaljer fra Designers Remix
 9. Kjole med velourprint fra Hunkøn

Foto: Julie Bjarnhoff

(Visited 2.502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Ja tak! 1 stk Ganni skjorte på vej hjem til mig til kun 250 kr takket være ekstra rabat med din kode:-)

 2. Uha lækkert tøj der :-)
  Må da vist lige kigge efter om der er noget som frister for meget……….
  Glædelig 14.december til du og gemalen:-)

 3. NØJ en lækker men “farlig” rabat!
  Nu får man jo viiiirkelig lyst til at give sig selv et par julegaver, selvom det var planen IKKE at bruge flere penge denne måned.
  Kram :-) <3

 4. Fed rabat. Desværre virkede den ikke på Wood Wood strik, som jeg ikke kan se er en nyhed. Kan det passe?
  Kram

  1. Hej Laura, av der må jeg være dig svar skyldig, men prøv at skrive til deres kundeservice og hør ad: info@meandmet.com
   Er sikker på at de kan hjælpe dig :) Mange knus Emily

 5. I andre, totally unrelated news, så har jeg lige bagt dine lakridssmåkager med tranebær og har i den forbindelse formentlig fortæret 100 gram smør i form af rå dej. Omg, det er jo den ondeste, mest perfekte cookie dough!!! ? Jeg er helt bange for at kagerne, når de er kølet af, ikke engang vil leve op til den himmelskhed dejen var. ? (beklager jeg lige crashede et kommentarspor, der intet har med det at gøre – men folk skal tage at bage de kager!)

  1. Åh så hyggeligt at du crashede feltet med den dejlige kommentar. Altså jeg kan så godt følge dig! Men kan i almindelighed også bedre lide rå dej end den færdige småkage ;) Og denne her er nemlig særligt god. Og også helt ok, når den er bagt ;) Mange kram E

  1. Hej Maja, har lige testet og den virker :) Dog ikke på de ting der ovenfor er markeret med *. Oplever du fortsat problemer, så skriv til Me & the Mets kundeservice :) info@meandthemet.com Kram Emily