13 juletrøjer

Reklamelinks: 1. Warehouse // 2. Vero Moda // 3. & Other Stories // 4. Urban Outfitters (til ham) // 5.  H&M // 6.  Urban Outfitters // 7.  H&M // 8. Gina Tricot // 9. & Other Stories // 10. Mango // 11. Mango // 12. Zara // 13.  Only

Jeg lagde jo hårdt ud med at plapre om, hvordan julen 2017 skulle blive min juletrøjejul. Men indtil videre har jeg altså ikke fået gjort så meget ved det (hvordan kan vi allerede være halvvejs mod jul) og har således ikke andre juletrøjer end den gyldne fluffsag, som jeg så til gengæld også har brugt flittigt. Men altså. Selve julen nærmer sig jo med hastige skridt og jeg tænker, det er på høje tid at gøre noget ved det og se at få fingrene i en juletrøje eller to mere. En helt kitchet og så en mere afdæmpet men alligevel festlig og pyntet.

Måske I også er blevet bidt af en gal juletrøjetrang?

Her er i alle tilfælde 13 af slagsen (12 til dig og 1 til ham, det var svært at finde herrejuletrøjer?!) og I må selvfølgelig meget gerne tippe retur, hvis I har fundet den perfekte over-the-top-juletrøje. Og har lyst til at dele den med os andre selvfølgelig.

Selv har jeg nummer 4, 8 og 12 liggende i online-indkøbskurven.

 

(Visited 3.684 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Åh den er altså også god Tine. Tak for tippet. Måske jeg skal købe den til Drømmemanden… Hmm… Eller til mig selv ;) Kram E

 1. Jeg hoppede selv på nummer 5 fra H&M efter netop også at have været på jagt efter en julesweater i et par år faktisk. Da H&M så havde 20% af, og fordi sweateren ikke var i akryl, blev det den. Jeg har alleredefået brugt den helt vildt meget herhjemme, hvor den har holdt mig dejlig varm :)

  1. Ej den er altså også god og lækkert at den også er i et ok materiale :) Rigtig glædelig jul ♡ Kram E

 2. Fantastisk indlæg! Man kan simpelthen ikke have for mange julesweatre. Tror jeg skal et smut forbi magasin og have nr. 11. Den kan vist også gå an i januar. Og måske også nr. 8.
  Linket til nr. 1 virker forresten ikke, jeg har muligvis trykket på alle links :) :)

 3. Jeg er mest til nr.8 :) Flere af dine links virker i øvrigt ikke længere:( Er selv glad for juletrøjer og har mindst 7 julesweater hængende i skabet på loftet sammen med min røde julekjole og det julemandskostume med lys kæresten købte sidste jul på julemands-kostumer.dk. Så længe der er plads til mit juletøj, så er han tilgivet. Det værste ved en grim julesweater synes jeg er de misundelige blikke fra veninderne :D Tak for bloggen. Håber du finder en julekjole, måske nogle jule leggins og selvfølgelig nogle grimme juletrøjer til din blog i år. Helst ikke alt for tæt på julen :) Kh

  1. Ja, sådan er det desværre med links… Indlægget er fra forrige jul, så derfor ;) Tak for tip. Klem Emily