Op & ned: Jule-edition

Har I fået juleferie og er I klar på jul? Jeg er! Juletrøjerne er lagt frem, flæskestegen til flæskestegssandwich i aften er klar til at komme i ovnen og jeg har lavet en julet islagkage også til i aften, som jeg håber smager lige så godt, som den ser ud. Is rørt med brændt nougat, kanelcookies og amarenakirsebær og så lagt på nøddebunde. Det kan da kun blive et hit ikke?

Som I måske har kunnet fornemme, har jeg haft et lidt hårdt efterår. Og tungt. Sådan helt bogstaveligt talt i nogle henseender. Det skal jeg ikke kede jer med nu, men jeg vil gerne fortælle om noget af det snart. Skal bare lige have tid og ro til at bearbejde det selv først. Men udover nogle dumme måneder, så har det alt i alt været et mere end vidunderligt år og det er heldigvis højdepunkterne, der fylder mest, når jeg kigger tilbage. Dem skal jeg nok fremhæve og udspecificere til nytår i en art ‘Året der gik’. Tror egentlig bare jeg lige ville sige tak for at I er her i medgang og modgang og for at I er så søde og forstående altid ♥

For nu skal det blot handle om den seneste uges op- og nedture.

Ned:

Mandeforkølelse.

Når man troede man var smart, at bestille gaver online og ender med at bruge en hel dag på at hente pakker i diverse pakkeshops i hele Storkøbenhavn. Havde været så meget hurtige at gå i fysiske butikker…

Negle der knækker kollektivt.

Indbakke og vasketøjskurv ude af kontrol.

At december er ved at være slut. Synes aldrig helt jeg fik startet.

Buksebensædende cykelkæder.

Op:

Love Actually og The Holiday.

At køre hundeslæde. En barndomsdrøm der gik i opfyldelse.

Nyheden om at min mand skal speake OL og vi derfor kommer til at tilbringe en del af februar i Aarhus.

 Glyptoteket. Dejligste oase i København.

At se solen igen efter 4 dage i mørke i det kolde nord. Vild oplevelse.

Alle pakker kom i hus. Trods alt.

Juleislagkage.

Jul.

Jeg er altså en kende bagud både på kommentarer og indlæg, men jeg glæder mig til at catche up mellem jul og nytår. Altså efter et par helt og aldeles off-line juledage, hvor jeg ikke skal lave meget andet end at spise konfekt, se julefilm og stå på skøjter.

Jeg ønsker jer en rigtig, rigtig glædelig jul. Må den blive hvid (sagde jubeloptimisten), fuld af kærlighed og dejlig mad. Og må I allesammen vinde mandelgaven.

En ekstra stor krammer til de af jer, der synes julen er en svær tid. Måske fordi I savner (dét gør jeg) eller fordi det føles særligt ensomt eller familien gakker ud. Mange tanker og kærlighed til jer i særdeleshed ♥

Selvom jeg går på juleferie fra nu og frem til d. 27. december, så er der selvfølgelig adventskalender i morgen. Så kig endelig ind forbi og deltag i konkurrencen om den herligste, blomstrende præmie.

(Visited 4.213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Kæreste Emily du skal have tak for en fantastisk blog, den eneste jeg følger trofast! Jeg har også haft et rigtig svært efterår, men heldigvis er der også stadig mange gode ting i mit liv at sætte pris på. Det øver jeg mig i at huske på, også selvom det ikke altid er lige let. Glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig og dine :)

 2. Rigtig glædelig jul herfra også❤️?✨
  Tak for en altid god og ærlig blog som altid inspirerer, og som jeg følger trofast midt i en hektisk hverdag. Jeg ønsker dig et fantastisk og lykkebringende nytår fuld af god karma ovenpå det lidt dunkle efterår?✨

 3. Min familie gakker lige præcis ud her i højtiden, og det er ikke rart. Tak for at sende et lille virtuelt kram. Håber du får en dejlig jul på trods af savn. Mange hilsner fra Sofie

 4. Alt det bedste og en masse kærlig til dig også. Håber du får den dejligste, rareste jul ❤️ God “off-line ferie” ??

 5. Glædelig jul til dig søde Emily ✌??? Og til din mand og altid nuttede Penny (at se hende på insta-snap i går var næsten dagens højdepunkt ?)

 6. Jeg er ked af at det har været et hårdt efterår. Selvom jeg ikke kender dig, har jeg godt kunne mærke at noget trykkede. Ved ikke om det bare er mig.
  Jeg håber for dig, at tingene bliver bedre snart. Kram og god jul!

 7. Glædelig jul til dig Emily! Jeg håber du får nogle skønne dage med juleskum, mandelgaven og “nu det jul igen” på repeat ? Dit sidste afsnit ramte ligt i maven på mig, julen er nemlig ikke kun pakkeræs og glimmer, men får mig også en tid hvor man savner lidt ekstra ♥️ Midstede min far som 16årig og der er bare noget ved julen som var lige ham og uanset hvad bliver det ikke det samme uden ham..
  Tak for at vende godt og mindre godt herinde det giver plads til at få pudset det der insta-liv lidt af i kanterne med lidt ærlighed.. knus!

 8. Kæreste Emily,

  Jeg kommenterer sjældent (aldrig), men nyder sådan din blog. Isærdeleshed i dette indlæg bliver jeg sådan ramt af den inderlighed, ærlighed og kærlighed, som jeg synes, du emmer af. Og som spreder sig, når man læser det. Tak for dine ord, dit arbejde og det, du spreder – hvad end det er ren lyserød enjørningestemning eller refleksion.

  Jeg holder selv første jul uden min elskede mor. Det samme gør mine søskende, der endnu ikke er fyldt 18. Så savnet er der bestemt, som du nævner. Men det er glæden, julelyset og håbet i hvert fald. Det håber jeg, du også holder fast i, at foråret bliver meget lysere og lettere for dig.

  Rigtig glædelig jul!

 9. Mange tanker herfra. Mistede min far tidligere i år. Det har været enormt hårdt og et tungt år at skulle igennem – håber nytåret bringer ny energi. Rigtig glædelig jul og tak for en skøn blog, der giver mest plads til alt det gode, men også rummer de mindre gode ting i livet.

 10. Jeg håber du havde en dejlig, dejlig, dejlig juleaften – og juledage :)
  Jeg er ked af det hårde efterår du har haft…men håber og er sikker på at 2018 vil bringe en masse skønne ting din (jeres) vej..uden de hårde måneder.
  Du virker som det sødeste menneske, og så dejlig positiv, sympatisk, kærlig og generøs. Jeg nyder at følge med hos dig, og ønsker dig alt det bedste for det nye år :)

 11. Jeg kender alt for godt til det med buksebensædende cykelkæder! Så nu cykler jeg med elastikker om anklerne… Rigtig glædelig jul! :)