Godt nytår! Og en lille kavalkade fra året der gik

Vi startede 2017 på Bali…

Rigtig godt nytår allesammen ♥ Jeg håber, at I kom ind i det nye år på fineste vis.

2017 var året hvor vi blev gift. En ikke bare helt uforglemmelig og vidunderlig dag, men også en fantastisk proces. Både selve bryllupsplanlægningen, men i særdeleshed også det med at sige ja til et andet menneske på den måde. Og for alvor at blive hinandens mennesker. Og familie ikke mindst. Det havde jeg ikke tænkt på inden, men det er nok det, der for mig har været den mest signifikante forskel, ved at være blevet gift. At vi er hinandens familie. Og at hans familie nu også er min – og vice versa. Det er svært at beskrive, men det gør mig altså virkelig glad helt ind i knoglerne og er virkelig betydningsfuldt for mig.

Derudover var 2017 et år, hvor jeg øvede mig i at stå stille. Og leve lidt langsommere. Samle på oplevelser og gode mennesker i stedet for ting og bedrifter. Det føltes dejligt og nødvendigt, men det var også svært og angstprovokerende. At være i starten af trediverne og være tilfreds og gerne ville standse lidt op og glædes over hvor man er, føltes lidt forbudt. Det er, som om det forventes, at man hele tiden avancerer eller i alle tilfælde har et ønske om at gøre det. Og jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt har kunnet lægge forventningspresset fra mig, når jeg igen og igen er blevet spurgt både i privat og professionel sammenhæng om “hvad der NU skulle ske?”.

Så jeg har nærmest skammet mig over at skuffe med kedelige svar om, at jeg rigtig godt kunne lide tingene som de var. Og ikke havde brug for nyt/vildere/større/hurtigere/andet og at jeg egentlig ikke var så bange for at gå glip af noget.

I dette nye, friske år vil jeg fortsætte med at forsøge at leve lidt langsommere. Men jeg vil også prøve at blive bedre til at stå ved det. Og lade være med at skamme mig. Hoppe af ræset og lette presset. Være mere venlig overfor mig selv. Og andre.

Forstå mig ret: Det betyder ikke, at jeg ikke har ambitioner, mål og drømme. Det har jeg helt bestemt. Nogle af dem vil jeg gerne dele med jer i et indlæg om mine ‘nytårsforsætter’, som jeg går og brygger på. Men jeg behøver ikke nå det hele på én gang eller på ét år. Jeg har – forhåbentlig – et dejligt, langt liv, til at nå det meste af det, jeg gerne vil.

Men hvad hvis ikke jeg når det hele? Pyt skidt. Så længe jeg formår, at glædes over det jeg rent faktisk vælger, gør og når ♥

Og glædes, det gør jeg i tifold, når jeg ser tilbage på det forgangne år. Og jeg føler mig helt utroligt heldig og meget, meget taknemmelig ♥

… vi havde en helt og aldeles fantastisk ferie, men jeg blev også lidt beklemt over bagsiden af Bali-medaljen…

… i januar prøvede Penny-linselus fortsat at stjæle min torden…

… jeg var ude at spise frokost alene. Og nød det sådan at jeg har gjort det jævnligt siden…

… jeg skød en skæg kampagne med Cheasy…

… og Penny-linselus var selvfølgelig med…

… i februar var jeg til modeuge i New York…

… og så havde jeg i samme åndedrag fornøjelsen af at træne med Adriana Lima i Dog Pound…

… et par uger efter var vi på familieski i Morillon..

… jeg var rig på venindemiddage i 2017. Men vil gerne have endnu flere i år. Er så uendeligt taknemmelig over de fantastiske damer, som jeg er heldig at kunne kalde minde veninder…

… der blev slugt bøger en masse i det forgangne år…

… og spist brunch med ‘koneklubben’…

… i Påsken var vi på ski igen. denne gang i Val d’Isère med søde venner…

… i april fyldte Nikolaj 40…

… og jeg blev bedre til at sove længe og tage den med ro…

… Penny var med ude på Refshaleøen at kigge på bryllupslokation…

… jeg huskede at kigge op og nyde det spirende forår…

… i maj rykkede jeg kontoret til Mallorca for et par dage…

… så mit navn og citat på forsiden af en bog (der ikke var min egen)…

… jeg var i Florida, hvor jeg oplevede vilde, legesyge delfiner. Helt mageløst…

… og hvor jeg også blev foreviget i bedste turisstil på en brandbil på øen Captiva…

… i maj blev jeg også forkælet med verdens bedste polterabend af verdens bedste veninder…

… og jeg var ude at ‘surfe’ på et blikstille Øresund i forbindelse med et fotoshoot til Fit Living…

… vi samlede til bunke af arvesmykkerne fra min mormor til vores vielsesringe. Er så glad for på den måde at have hende med mig hver eneste dag nu…

… blot en uge inden vi skulle giftes vandt min mands butik, Packyard, AOK’s Byens Bedste-pris i kategorien Herremode. SÅ sejt!…

… og så blev vi gift i juni. På en helt vidunderlig og uforglemmelig sommerdag. Verdens bedste dag ♥…

… og Penny var selvfølgelig brudepige…

… vi startede vores bryllupsrejse i Paris…

… og kørte derefter ned til Cap Ferret i vores autocamper…

… og nød de brede sandstrande ud til Atlanterhavet…

… og camperlivet, der lige var os…

… vi surfede alle steder vi stoppede. Her i Hossegor i Sydvestfrankrig…

… og havde den mest mageløse udsigt i Zarautz i Baskerlandet i Spanien…

 

… i Barcelona fandt vi min dobbeltgænger på hvert et busstoppested…

… hjemme i postkassen ventede det her. På forsiden af Fit Livings julinummer…

… for at komme ‘post-honeymoon-blues’ til livs indførte vi i juli en fast date night hver onsdag. Den har vi holdt stort set hver uge lige siden…

… det meste af sommeren brugte vi (i regnvejr) i vores fantastiske ‘sommerhus’, et telt vi fik i bryllupsgave…

… motivet der oftest gik igen i min kamerarulle…

… foruden det her…

… min 32-års fødselsdag (i regnvejr) i teltet…

… men det blev også (på mirakuløs vis) til grillaftener i tørvejr på altanen hjemme på Bryggen…

… var på Selinevej at plukke markblomster sammen med resten af Storkøbenhavn…

… havde fornøjelse af at dele kontor med Torben…

… lavede Vichy-kampagne, der bl.a. involverede et havnedyp…

… blev rigtig glad for yoga og barre-træning og brugte mange timer her…

… var på endnu en herlig onsdagsdate…

… selvom jeg sjældent fortæller om den del, så tilbragte jeg rigtig, rigtig meget tid her sidste år, på hjemmekontoret…

… og så hang jeg også meget ud med min selfie-ven, Cornelia…

… besøgte Møns Klint for første (men ikke sidste) gang…

… og var på rulledisko…

… filmede og skød en løbekampagne for Ellos i den Stockholmske skærgård…

… nød at deltage ved den københavnske modeuge i august…

… tog med Cathrine og Adam på sensommertur til Klitmøller…

… vores hjem på forsiden af Boligmagasinet i slutningen af september…

…bevarede håbet for Støt Brysterne i By Malene Birger støtte-tee…

… jeg blev lidt mere ven med farverne igen…

… og legede sommer i oktober i Portugal…

… et land der tog mig med storm og som jeg bestemt gerne vil tilbage til…

… stadig yndlingsmotivet også om efteråret…

… i slutningen af oktober var jeg på tøsetur…

… på Ystad Saltsjöbad med to af mine allerfineste…

 

… og så var jeg til Disney-temafest med min Mickey…

… 2017 blev heller ikke året, hvor jeg blev træt af blomster…

… eller smukke efterårsmorgener på morgencykelturen…

… det blev til gengæld året hvor jeg begyndte at lave videoer…

… og hvor jeg legede turist for en dag i Aarhus med Cathrine…

… i november var vi på ski i Sölden…

… og Sofie og Emilie var med. Ski Dream Team…

… i december julede jeg til den store guldmedalje…

… og nåede også at være lidt kulturel på både Glyptoteket og til onsdagsdate på Statens Museum for Kunst…

… inden jeg tog til det nordligste Norge og oplevede den storslåede natur…

… og kørte hudeslæde. En barndomsdrøm der gik i opfyldelse…

… vel hjemme igen i tide til juleaften og juledagsskøjtning ikke mindst…

… årets sidste dag blev brugt på ski på alpetoppen i Italien. Og bagefter i gylden kjole og glimmersko. Rigtigt godt nytår ♥

(Visited 6.027 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hej søde Emily. Dejlige billeder og godt nytår til dig også:) jeg har lige et par spørgsmål til dig. Har netop klikket den sorte kjole fra other stories hjem. Den du har med prikker. Min er med stjerner:) Du har ofte strømpebukser på også om vinteren. Jeg er lidt af en frossen pind :) men vil jo gerne igang med at bruge min kjole. Bruger du strømpebukser med uld eller ganske almindelige 60 denier. Og kan du anbefale nogle der er fine. Derudover er jeg ny i Smoothie kategorien :) men vil anskaffe mig en blender da du jo ofte inspirerer. Feks med den grønne Smoothie med bla grønkål og broccoli. Kan se at andre også bruger soya mælk og du ofte vælger mandelmælk. Ved du hvilken forskel det giver og hvorfor man skal vælge den ene frem for den anden. Og kan man ikke fint bruge frossen grønkål og broccoli ligeså godt som frisk? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja
   Jeg har lige et forslag til det med strømpebukserne, håber det er okay. Jeg er også en frossenpind (ret meget faktisk) og jeg tager simpelthen flere par strømpebukser på. Lige nu er jeg på tre par (to par af uld og et par 40 denier yderst, da jeg synes de har en flottere overflade). Det fungerer for mig :) mine ben ser nok en lille smule tykkere ud, til gengæld fryser jeg ikke.
   Kh Anne

  2. Hej Tanja,
   Jeg bruger 100 denier fra Falke, synes de er nogenlunde varme og samtidig pæne :)
   Dejligt at du er blevet inspireret til smoothies. Køb gerne en blender med masser af power, ellers er det svært at blende de frosne ting (især de hårde som broccoli og jordbær).
   Jeg bruger også af og til sojamælk, men prøver at variere lidt, da der er lidt uklarhed om hvorvidt soja (i større mængder) kan påvirke ens hormoner. I en smoothie med meget andet der smager igennem, vil du formentlig ikke kunne smage forskel på mandel og soja.
   Mht grønkål, spinat og broccoli er det så fint at bruge frossen (vitaminer osv. bevares fint ved frysning), men det kræver at din blender kan klare det :)
   Klem Emily

 2. Lige et til:) dit fine hårbånd fra ellies and evy. Hvad hedder dit? Kan se at der er mange forskellige og forskellige navne på hjemmesiden :)

  1. Av, der må jeg være dig svar skyldig. Det er så længe siden jeg købte det og kan ikke huske hvad det hedder… Knus E

 3. TAK fordi du sætter fokus på “hvad-så-nu?” Ræset.

  Jeg har det på fuldstændig samme måde hver gang mine veninder fx med hus og børn beretter om ny graviditet, huskøb osv. Jeg har det også rigtig godt hvor jeg er nu, men man kan sgu godt blive lidt stresset med alle de spørgsmål fra familie, venner og bekendte..

  1. Det var bestemt så lidt. Er både glad for og ked at det over at høre, at jeg ikke er alene. Der er så meget (nok også selvinduceret) fokus på at vi hele tiden skal bevæge os fremad og opad. Hvad nu hvis man ‘bare er’ og er tilfreds der for en stund. Mange kram E

 4. Dejligt du tager et sådan emne op! Jeg fik 2 bøger af Svend Brinkmann i julegave “Stå fast” og “Gå glip”, som netop handler om vores konstante udviklingstrang og accelererende kultur. Virkelig spændende og relevant læsning – ikke at jeg er enig i alt hvad han skriver, men der er nogle gode pointer.
  Jeg tror det er så vigtigt at vi nogle gange stopper op og passer på os selv :-)
  Tak for en masse skøn læsning og dejlige billeder, jeg glæder mig til dine indlæg i 2018.
  Knus <3

  1. Kære Frederikke,

   Selv tak og tak for at du læser med og tilmed kommenterer ♡ De bøger må jeg vist kigge nærmere på. Lyder spændende. Mange kram Emily

 5. Hej Emily. Godt nytår til dig også. jeg er simpelthen mødt til at spørge hvor fin cowboynederdel er fra? jeg synes den har lige den rette vask og længde ?

  1. Det er et par gamle Levi’s 501 jeans, der er syet om til en nederdel :) KRam E

 6. Ja, at glædes over det man vælger, gør, når og kan , det må vel være sagen og et mål i sig selv ?
  Dejlige billeder fra året der gik!

 7. Virkelig et fint indlæg! Jeg vil også øve mig i at samle på oplevelser og gode mennesker i stedet for ting og bedrifter.

 8. Jeg gad godt vide hvem der spørger dig “hvad-så-nu?”, for det ser da ud som om du har det fantastisk.
  40 rejser syd på og skiferie hveranden måned!
  Du kører yolo-stilen. Vi skal ikke nå andet i livet end at have det godt i nuet og det gør du i allerhøjeste grad og det er jo derfor du er så populær. Fordi du husker os andre på det.

  1. Jamen det HAR jeg bestemt også. Og er meget glad for det jeg oplever og hvor jeg er. Men tro det eller lad være, så bliver jeg hele tiden spurgt om/hvornår vi skal have børn, om vi ikke snart skal købe lejlighed/hus, hvad jeg vil fremover med mit arbejde osv. osv. Det er som om det aldrig er nok, der hvor man/jeg er og det forventes hele tiden, at man/jeg er på vej et nyt sted hen. Den trend vil jeg gerne bryde med :) Og tusinde tak for al rosen <3 Kram Emily

 9. Sikke et dejligt år du har haft, håber 2018 byder på lige så dejlige oplevelser ☺️ Er der en Florida guide, jeg skal nemlig afsted om præcis 26 dage!!

  1. Der er ikke en endnu, men tænke at lave en i denne uge :) Hvor skal du hen i Florida? Kram E

   1. Vi snupper 5 dage i Orlando og 7 dage i Miami? Det er med min mand og 2 drenge, men satser på at have en lille smule alene tid, til lidt shopping og hygge.

 10. Jeg kan sagtens forstå dig i forhold til “hvad så nu” for det kan være så fortvivlende at man konstant skal forholde sig til andres menneskers forventninger og holdninger til ens liv. Og at det føles forbudt bare at være og være tilfreds! Og jeg tror ikke det ændres hvis ingen siger fra. Jeg vil i hvert fald øve mig i blive bedre til at sige fra og stå fast.
  Og så vil jeg bare sige tak fordi at du skriver om sådan nogle emner! For min skyld må du gerne gøre det endnu mere – jeg er stadig helt vild med dit Emily Gad indlæg mht potentiel graviditet. Jeg er i feritilitetsbehandling så jeg læser det indimellem når jeg har brug for styrke til at sige fra overfor folks ubetænksomme spørgsmål.

  1. Lige præcis. Af og til tager jeg mig selv i at finde på noget, når folk spørger “hvad der nu skal ske med bloggen/mit arbejde/mit liv i almindelighed”. I stedet for bare at sige det som det er, at jeg er glad for og stolt over hvor jeg er nu.
   Modtaget at der gerne må være mere af den slags. Det tror jeg der kommer helt naturligt. Er ret optaget af de emner for tiden.
   Dét betyder vel nok meget for mig, at du skriver det. Det bliver jeg SÅ glad over at læse. Mange, mange kram til dig ♡

   1. Det glæder jeg mig til at læse mere om! Og hvor er det fedt at du tager dig tid til at svare, tak <3

 11. Hej sødeste piger, tak for gode kommentarer, glæder mig til at nærlæse og svare ordentligt på dem, når jeg er hjemme fra ferie igen på søndag ♡ Mange knus E

 12. Tak for svar Emily :) jeg må ud og investere i en god blender. Kan du anbefale en? Og må også ud og have fat i falke strømpebukserne. Knus og god weekend fra Tanja

  1. Jeg har haft en Magimix indtil nu og den har jeg været rigtig glad for. Har dog netop opgraderet til en Vitamix (ret dyr, men det hele værd, hvis man som jeg bruger den næsten hver dag…). tak og i lige måde <3

 13. Hej Emily,

  1000 tak for altid dejlig læsestof og gode indblik!

  Jeg skal på min første skiferie i marts (ej det passer ikke helt, var afsted i 2008..), og vil derfor meget gerne høre alle dine bedste råd/tips/huskeregler som jeg skal tage med mig. Det er en vennetur til Østrig.

  Måske et blogindlæg om gode tips til den bedste skiferie ☺️
  TAK!