Det store i det små + vind bogen

Mit setup her til aften. Kaffe, nødder og chokolade, lys, lyskæder, lun trøjer + tæppe og en god, ny bog. Så kan folk bare komme an med alle deres instagrambilleder fra Thailand. Har alt jeg behøver lige her. Altså ikke at jeg ville takke nej til en tur til de varme lande, hvis Drømmemanden spontaninviterede, men er nu også meget godt tilfreds her i mit januarhi.

Og bogen skal også helst holde hele februar med, for det er næste måneds bog i bloggens læseklub. Det store i det små hedder den og så var jeg allerede fanget. En New York Times bestseller, der på intelligent vis tager store emner som racisme og fordomme op og er blevet kaldt det 21. århundredes Dræb ikke en sangfugl. Den glæder jeg mig til at læse og jeg håber sådan, at I vil læse med. Læs mere om bogen nedenfor :)

Vind bogen
Jeg har fået lov at udlodde 5 eksemplarer af bogen og hvis du har lyst til at få fingrene i et af dem, så er det blot at lægge en læseglad kommentar nedenfor.

Vinderne bliver trukket på onsdag d. 17. januar og får direkte besked via mail.

Fra bogens bagside:

Ruth Jefferson er en dygtig barselssygeplejerske med over tyve års erfaring, der sætter en ære i at give de nyfødte og deres mødre den bedste pleje. Hvordan kan hun pludselig befinde sig i den vanvittige situation at stå anklaget for mordet på et spædbarn?

Kennedy McQuarrie arbejder som forsvarsadvokat for samfundets svageste. Mange af Kennedys klienter er sorte, men for hende spiller hudfarve ingen rolle. Alle har krav på en retfærdig retssag. Da sagen om den sorte barselssygeplejerske Ruth, der står anklaget for mord på en nyfødt, som hun udtrykkeligt har fået forbud mod at røre af barnets racistiske far, havner på Kennedys bord, ved hun, at det er den type sag, hun er blevet advokat for at vinde.

Mens sagen går sin gang, og det langsomt kommer for dagen, hvad der virkelig skete på det hospital, bliver alle involverede parter i sagen – den sigtede sygeplejerske, den sørgende far og den hårdt kæmpende forsvarer – tvunget til at se nærmere på den verden, de levet i, og de sandheder, de har troet på og levet efter.

Det store i det små er en roman om fordomme og magt – om det, der skiller os, og det, der forener os. En stærk fortælling, der vil forandre dit liv og åbne dine øjne.

Hvis du ikke har været med i læseklubben før, så fungerer det sådan her:

Jeg annoncerer den kommende måneds bog i god tid, så man har et par uger til at købe den eller låne den på biblioteket. I løbet af den givne måned (februar i dette tilfælde) læser man bogen i eget tempo. Når måneden er ovre, kommer jeg med et lille diskussionsoplæg og så ‘taler vi sammen’ om bogen i kommentarfeltet. Man binder eller forpligter sig ikke til noget og man er med lige akkurat så meget eller lidt, som man lyster.

Måske det er alletiders nytårsforsæt at læse med? Så kan jeg i alle tilfælde garantere, at I får læst minimum 12 bøger i løbet af 2018 :)

Og er der en måned, hvor man ikke har lyst eller tid, så springer man selvfølgelig bare over. Ligesom der er mange der læser med, men ikke kommenterer. Alle måder at være med på er velkomne ♥

(Visited 3.687 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

326 Kommentarer

 1. Åh, jeg står lige og mangler en bog at begynde på, og denne lyder lovende – Dræb ikke en sangfugl er en af mine favoritbøger nogensinde!

  Kram Pernille

 2. Jeg mangler lige en en god bog til januars grå mørke, imens kæresten har gravet sig ned i eksamenslæsningen. Efter at have slugt Dræb Ikke En Sangfugl samt Niceville lyder Det Store I Det Små som en bog, jeg ville blive glad for at stikke næsen i ☺️

 3. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde, det er noget tid siden jeg har læst en RIGTIG god roman, og den her lyder fristende ??

 4. Ih, den bog ville jeg gerne vinde! Trænger sådan til at komme i gang med at læse andet end naturvidenskabelig faglitteratur igen ;)
  Men jeg studser nu lidt over, at indlægget er udgivet i dag, men du trækker vinderen i går – det må være en fejl? :)

 5. Wow, det lyder godt nok god. Er midt i en bog-depression efter jeg er blevet færdig med at læse “Et lille liv” En af de bedste bøger jeg længe har læst. Det lyder dig til at “Det store i det små” når samme niveau. Jeg krydser fingre ??

 6. Årh den lyder hjerteskærende, men ikke desto mindre meget læsværdig! Den ville jeg gerne vinde, ellers må jeg forbi biblioteket og låne den med hjem :-)

 7. Lyder som en fantastisk bog??
  Og ekstra spændende fir en der er tidl barselssygeplekerske❤️
  Hvor ser det hyggeligt ud med dig hygge- læse hjørne

 8. Jeg elsker at læse, men gør det for lidt – vil gerne vinde bogen og komme lidt igang igen :)

 9. Mangler så meget en ny bog til natbordet. Pt. ligger der kun mig og min drengs godnatlæsning, men det er til gengæld også Harry Potter nr. 5 vi er nået til. Så det er slet ikke fordi det ikke er kræs. Men en ny bog bare til mig, uhh altså, krydser fingre :-)

 10. Jeg glæder mig til at blive færdig med min eksamen om 2 uger. Så drager jeg på skiferie og så skal der læses bøger. Fik 2 bøger i julegave, som ligger og venter på mig :-)
  Hyggeligt med læseklub her!

 11. Den lyder sindssygt spændende og jeg vil rigtig gerne kaste mig ud i at være med i læseklubben. Fedt koncept, som jeg har fulgt lidt på sidelinjen, men nu har besluttet mig for, jeg da skal være med i. Så håber, jeg kan vinde denne og nå at være med fra start.

 12. Årh den lyder fantastisk til en mørk januar og muligheden for at lede tankerne hen på noget andet.

  Den vil jeg enormt gerne vinde.

 13. Et af mine ønsker for det nye år er at læse mere og mindre tv. Det store i det små lyder som en god bog og den vil jeg gerne starte ‘læse-året’ med.

 14. Jeg går igennem en svær tid ligenu, så en god bog til at distrahere, ville ikke være dårligt. Jeg krydser fingre ??

 15. Jeg elsker at læse når jeg ellers lige kommer igang – går på barsel medio februar, så ville være så fedt med en god bog til den første del af barslen :)

 16. Årh, den lyder mega spændende! Perfekt læsning her til januar og efter endt eksamen. Krydser fingre :)

 17. Jeg skal snart en tur i tog tværs gennem landet – uden børn – og der vil en ny god bog være helt på sin plads?

 18. Det ville være helt perfekt for mig at vinde denne bog! Jeg går hjemme på barsel med min søn på 4 måneder og det ville være hyggeligt at læse denne bog i mens! :-)

 19. Har længe ledt efter noget nyt. Og helt sikkert savnet lidt nyt fra læseklubben. Bliver spændende at følge med!

 20. Det ville være så lækkert med noget spændende og ikke-studierelevant læsestof, den lyder helt vildt interessant!

 21. Et af mine ønsker for 2018 er at få læst flere bøger. Og denne bog er lige kommet på min liste over bøger jeg gerne vil læse ☺️

 22. Åha! Jeg ELSKER bøger, og læser også i stride strømme – desværre mest litteratur om medieudviklingen og lingvistik i øjeblikket, og selvom det også er spændende, vil jeg så gerne læse og eje noget mere skønlitteratur. Det bliver desværre nedprioriteret når SU’en ikke altid rækker.

 23. Om en måned begynder jeg på at lave bachelorprojekt, så selvom jeg nok får rigeligt at læse, ville jeg elske at have lidt hygge-læsning ved siden af studiebøgerne! Det har man også brug for. Derfor håber jeg på at vinde et eksemplar ??

 24. Siden sidste sommer har jeg genfundet læseglæden, så en ny bog til samlingen ville være alletiders.

 25. Den vil jeg gerne have med på vinterferie til Sri Lanka. Har lyttet til en masse bøger de sidste par måneder, men på ferie skal der en rigtig bog eller to med

 26. Jeg elsker at læse… alt muligt!
  Denne bog lyder meget spændende.
  Efter at have læst fire murstenromaner af Ildefonso Falcones ( som har været helt fantastiske) trænger jeg til en helt anden genre.
  Det er dejligt at få inspiration fra dig og du er meget inspirerende i alt hvad du foretager dig!
  ???

 27. Jaaa !! Det lyder som en rar-vinter-måned bog!!
  Et af mine mål for 2018 er flere skønlitterære bøger på programmet, det kunne denne vel passende bidrage til :)
  Ha en skøn aften Emily!

 28. Det lyder som en fantastisk bog som jeg meget gerne vil vinde/læse.

  Jeg kan varmt anbefale “Dræb ikke en sangfugl” men jeg synes faktisk endnu bedre om efterfølgeren ” Sæt en vagtpost ud”
  Jeg vil trække mig tilbage til mit læsehjørne og læse “Som pesten” af Hanne Vibeke Holst. Den kan også varmt anbefaldes

 29. Godt nytår!
  Spændende med din læseklub:-)
  Og bogen lyder også vildt spændende, retfærdighed og samfundslære er lige mig-)
  Ønsker dig lige straks en dejlig weekend.

 30. Av, den gad jeg godt læse! Ville være en perfekt intro til din bogklub som jeg hver måned tænker: “det skal jeg være med i til”, men så alligevel ikke får det gjort. Krydser fingre :)

 31. Jeg er også gået i januarhi, og sluger bøger hver aften, så den vil jeg rigtig gerne vinde!

 32. Årh, jeg stødte lige på den smukke forside på Rosinantes instagram tidligere i dag, og tænkte straks, at den måtte på ønskelisten. Jeg har stadig To Kill a Mockingbird stående på læselisten (og bogreolen = evig dårlig læsesamvittighed!), men Rosinante sammenlignede den også med Niceville, som jeg elskede højt. Denne fine bog her skal jeg altså læse en dag!

 33. Jeg har heldigvis været forskånet fra januar blues, da jeg er på konference i San Diego. Men i næste uge står det på alt for mange arbejdsopgaver og dansk januar vejr (jeg har ikke tjekket hvordan det er, men jeg frygter det værste for det er min tur til at rydde evt. sne og salte i næste uge).

 34. Den vil jeg mega gerne vinde! Har pt. en stak på 15 bøger af gode blandede ting fra biblioteket liggende (flest romaner, men også en kogebog og en bog om at leve lidt langsommere), og selvom jeg elsker biblioteket, er det nogen gange rart at have lidt bedre tid en 30 dage til en bog – og så kan man jo give læseoplevelsen videre til en veninde, når man selv er færdig :)

 35. Dræb ikke en sangfugl er en af mine absolut favoritbøger – ville elske min egen eksemplar af bogen ❤️?

 36. Jeg er lige blevet færdig med en roman i dag og er nu klar til en ny :-) En læst bog hver måned i 2018 lyder som et godt og realistisk mål.

 37. Jeg er altid på jagt efter nye, spændende bøger – og denne lyder som en god kandidat!

 38. Som retorikstuderende ville jeg virkelig blive glad for at vinde bogen, så jeg igen kan læse lidt skønlitteratur efter endte eksaminer :-)

 39. Skal desværre ikke på skiferie i år, så ville elske at læse bogen mens andre ligger billeder op af sneklædte bjerge?

 40. Uh den lyder god!
  Den ville være perfekt til min ferie, som starter om en uge, og hvor vi skal i sommerhus :D
  Og så er det altid sjovt at læse om noget, der handler lidt om sundhedsvæsnet, når man selv er involveret i det til daglig ;-)

 41. Jeg har altid elsket at læse om Scout og de andre behandle store emner, derfor må den her lige være noget for mig. Og så har jeg fødselsdag i næste uge – det vill da være den perfekt etage ?

 42. Skal på skiferie i uge 7 og denne bog vil være skøn at slappe af med når benene bliver alt for ømme – så jeg krydser fingre ?

 43. Ej, jeg er helt vild med Jodi’s bøger. Alle de dilemmaer hun skriver om er så relevante i vores samfund. Kan varmt anbefale bla The Pact, My Sisters Keeper, Plain truth og 19 minutes. Denne havde jeg slet ikke hørt om men den ville være oplagt til vores Mallorca tur i slut januar! God læselyst:-)

 44. uuh, jeg er altid frisk på lidt nyt læsestof… Selvom det ikke bliver til så meget læsning lige nu med en lille på 4 måneder. Hehe.

 45. Jeg elsker at læse bøger. Jeg er lige startet i praktik. Så trænger til en god bog, når jeg kommer hjem. Få tankerne og al den nye viden på afstand og slappe af! Elsker din dejlige blog.

 46. Ej, den lyder så god. Jeg vil så gerne læse noget mere og denne vil være en perfekt start!

 47. Det lyder som en virkelig god og læseværdig bog! Jeg er stor fan af Dræb ikke en sangfugl, men syntes også at Sæt en vagtpost ud er ligeså god og tankevækkende. De to tilsammen er et stærkt sæt. Og med Det store i det små lyder det som om det er alle tiders trio :)

  Er pt i gang med Et lille liv for anden gang og har det med den som med andre virkelig store fortællinger: Jeg elsker hver en side, men gruer samtidig for den slutter (især med den, fordi jeg bare ved jeg kommer til at hyle – ligesom første gang jeg læste den :)

 48. Når man søger med lys og lygte efter nye bøger og så falder over dette indlæg, så er det jo spot on! :)
  Lyder som en bog der ville passe perfekt ind i samlingen!

 49. Januar er en af de bedste læsemåneder ??☕️? Jeg krydser fingre ?? for at vinde en bog, som lyder rigtig spændende!

 50. Ih hvor vil jeg gerne vinde sådan en god skønlitteratur bog efter alt den eksamenslæsning ??

 51. Jeg elsker at læse! Dog får jeg mest læst når jeg er på ferie (på strandsengen!) Men nye bøger er ALTID kærkomne i reolen ?

 52. Det ville være så passende at vinde bogen ;-) Jeg er lige gået på barsel da jeg har termin om 4 uger. Har tænkt at jeg skulle bruge det meste af tiden op til fødslen på at få slappet af med en god bog mens jeg kan ;-)
  ???

 53. Den lyder som en meget skøn bog; håber jeg bliver en af de heldige vindere af et eksemplar og vil meget gerne deltage i læseklubben; er læsehest to the bone :)

 54. Jeg ville glæde mig til at kunne give mig i kast med denne bog, når jeg har fået overstået min eksamen! :-)

  Forresten synes jeg det er dejligt, at du fortsætter med læseklubben, det er en god måde at få inspiration til nogle bøger, man ellers ikke lige ville støde på :)

 55. Jeg er en krimihaj, men elsker generelt set bare at dykke ned i en god bog. Være helt analog, ikke skulle tage stilling til en masse ting. Elsker roen og freden som sænker sig i min krop når jeg fordyber mig i en god bog.

 56. Jeg elsker at læse og har brug for noget, jeg kan ty til, når specialet bliver for hårdt i foråret :-)

 57. Jeg kommer meget snart til at mangle en ny bog, og den her lyder virkelig spændende. Jeg var meget glad for Dræb ikke en sangfugl, så jeg skal da vist have fingrene i den her på den ene eller anden måde :-)

 58. Det lyder som en spændende bog – den vil jeg mægtig gerne læse. Jeg arbejder faktisk selv som pædiatrisk sygeplejerske :0)

 59. Uuhhh, kunne bestemt godt bruge en god bog til at sætte gang i læsningen her i januar og februar ??☺️

 60. Det lyder som en spændende fortælling. Den ville jeg gerne vinde så jeg kan læse med ?

 61. Jeg er lige blevet færdig med at læse Et lille liv. Det er en helt fantastisk roman, og jeg føler mig helt tom uden at kunne læse lidt i den hver dag. Jeg har brug for en virkelig god bog, så jeg kan komme mig over den sidste. Denne lyder som en værdig arvtager.

 62. Ih, jeg blev også straks draget af titlen! Den lyder så spændende! Så hvis jeg ikke vinder, må jeg selv købe den. Læses skal den i hvert fald!!

 63. åh, jeg er netop færdig med “Dødevaskeren” af Sarah Omar (den MÅ du virkelig læse) – så nu trænger jeg virkelig en ny bog og fordybe mig i – krydser fingre :-)
  ps. forsæt endelig med bogklubben! Giver så god inspiration til en ny god bog hele tiden :-)

 64. Elskede Dræb ikke en Sangfugl – denne her må meget gerne komme med mig til Filippinerne i maj og juni <3

 65. Et af mine 2018 ønsker er at læse flere bøger, så det vil jo være perfekt med endnu en bog til ‘mangler at blive læst-stakken’. Og så lyder den da også meget god?

 66. Åh, den vil jeg gerne vinde :) Jeg bliver pædagog om otte dage og så ville det være skønt at skifte faglitteratur ud med skønlitteratur – især noget jeg ikke har læst før!

 67. Det lyder som en spændende bog at læse. Jeg vil noterer den på min liste over bøger, jeg gerne vil læse. Og hvis jeg skulle være heldig at vinde den, vil det være den næste bog jeg går igang med. :)

 68. Efter to måneder med eksaminer på stribe kunne jeg virkelig godt bruge en ny bog at slappe af med, når det hele er overstået på tirsdag. Bogen lyder super spændende :)

 69. Det lyder som bogen jeg netop mangler på mit natbord. Har netop slugt Puk Damsgårds bog Ser du månen Daniel og er nu ved at finde ud af, hvilken bog der skal være den næste – Det store i det små lyder præcis som det jeg søger. Tak for anbefalingen.

 70. Lyder som en skøn bog!! Har haft seriøs læsepause/krise efter “Alt det lys vi ikke ser” – trænger voldsomt til at komme igang igen?

 71. Jeg klarer mig igennem vintermørket med læsning, og har et lidt ambitiøst nytårsforsæt om antal læste bøger i 2018, så jeg vil mægtigt gerne vinde bogen :)

 72. Åh den bog gad jeg godt vinde! ? Jeg trænger sådan til at læse en rigtig god skønlitterær roman her i mit vinterhi

 73. Den bog lyder virkelig god!
  Jeg har en ambition for 2018 om, at jeg skal læse flere bøger i hverdagene (fremfor at glo ind i den ene eller anden skærm), så jeg krydser fingre og håber jeg bliver en af de heldige vindere :-)

 74. Ohh den lyder altså også bare god! ? Min læsehjerne trænger til at komme lidt igang igen, efter første halvdel af mit sabbatår, så en “rigtig” bog kunne da lige skubbe mig igang igen ??

 75. Åh den lyder lige som noget for mig! Jeg elsker bøger, der bevæger en og vil gerne være en del af bogklubben, med denne som start :-)

 76. Uh, det lyder som en dejlig bog at indlede læseåret med :) Jeg er lige blevet færdig med 1Q84-serien og ville elske lidt andet end finurlige japanske overvejelser i den næste bog, jeg skal læse ;) Krydser fingre!

 77. Den ville jeg nyde at give til min elskede, læseglade storesøster! Hun har lige fået et jobafslag, der gjorde nas, så hun kunne godt bruge noget at varme sig på og få tankerne på noget andet♥️

 78. Jeg har netop overstået eksamener, så min overskud og glæde til bøger er vendt tilbage, så det ville være perfekt timing med en ny bog!

 79. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud! :-D Som den glade hygge- og læsetype jeg er kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde bogen, som lyder virkelig interessant! Det er ikke SÅ meget jeg når at få læst ved siden af studierne, men når der endelig er et hul til fri-læsning skal det være noget rigitg godt – gerne akkompagneret af lækkerier, te og stearinlys i lange baner :-D.

 80. Uh, jeg har (endelig) ferie fra uni og har planer om at læse en masse skønlitteratur, der ligger langt fra pensum, så jeg krydser fingre for et nappe et eksemplar her i konkurrencen. ?

 81. Jeg har fået Svend Brinkmanns “Ståsteder” og “Stå Fast” i julegave. Seems right efter 11 dage inde i det nye år at læse dem, så jeg kan undgå de værste nytårsforsætter, udefrakommende forandringstvang og mål om udvikling. Nogle gange er det ok bare at være og have det godt som man har det uden at ville ændre det hele og blive bedre og hurtigere. Glæder mig til at dykke ned i dem og ville også være pjattet med at vinde bogen, som du udlodder <3 :)

 82. Jeg elsker at læse! Jeg blev mor i oktober, og har derfor ikke fået læst det jeg gerne ville, da søvnen, kedelig som det er, må prioriteres når hovedet endelig rammer sengen (læs: sofaen egentlig i de fleste tilfælde ??) men åh hvor jeg glæder mig vende stærkt tilbage! – og hvilken god måde med en splinter ny spændende bog, der kan tilføje lidt andre emner at snakke om end min babybobbel ???❤️

 83. Den vil jeg gerne læse – og vinde!

  Var meget begejstret for både Dræb ikke en sangfugl og Sæt en vagtpost ud, og hvis denne bog er en moderne udgave af disse, tegner der godt :-)

 84. Jeg er altid på jagt efter nye læseoplevelse og særligt lige nu, da jeg har meget om ørerne med familie og arbejde og har brug for min egen lille “læselomme” hvor jeg kan lade op. Kh Karen

 85. Jeg kan lige forestille mig, at den bog vil falde i min lille bogklubs smag! Den må jeg foreslå til næste, snarlige, møde. God læsning.

 86. Den bog ville jeg gerne vinde. Jeg er snart færdig med Glasslottet af Jeanette Walls, så den kunne blive en glimrende erstatning ;-)

 87. Den lyder virkelig god – lige en bog for mig. Jeg håber, at jeg er heldig at vinde et eksemplar :-)

 88. Den lyder interessant – noget andet end de krimier jeg normalt pløjer igennem …. Måske 2018 er året hvor mine
  bogvalg bliver dybere ? Jeg våger pelsen og krydser fingre :))

 89. Den bog lyder vanvittig spændende og jeg ville elske, at tilføje den til min bogsamling :)

 90. Jeg burde ikke deltage, for der er ikke plads til flere bøger i mit ‘bibilorek’. Og det er ikke bøger der ryger ifm ugen udfordring ?.

 91. En god bog er altid noget jeg bruger at se frem til på en hård dag. Og tak for inspiration til nye titler :-)

 92. En god bog er simpelthen det bedste og eneste som skal til for en god pause fra hverdagen. Jeg vil så gerne kunne deltage i næste måneds læseklub og jeg krydser fingre ??

 93. Jeg har to nytårsforsætter i år og det ene er, at læse 12 bøger. Jeg elsker at læse, men er kommet ud af rutinen (efter børn). Den rutine vil jeg gerne tilbage til. Derudover tænker jeg, det er en god måde, at skære ned på (ligegyldig) skærmtid. Så jeg krydser fingre :-)

 94. Jeg vil stor glæde vinde den bog :-) Jeg elsker at læse og mangler netop en ny bog at begynde med.

 95. Mangler inspiration til ny bog og den lyder virkelig god :) Den vil jeg meget gerne vinde :)

 96. Den lyder fantastisk, og jeg ville elske at putte mig i min store, dybe lænestol i hjørnet, sætte lidt god klassisk musik på og fordybe mig en bogens verden – læsning giver mig en indre ro og tiltrængt pause i hverdagen, som jeg aldrig ville undvære

 97. Uh det lyder helt vildt god! Nu er jeg også snart færdig med januars bog, så denne her ville være perfekt til februar :)

 98. Lyder fantastisk. Jeg er så klar. Tak for inspirationen. Håber at vinde denne, læse den, deltage i bogklub og bagefter lade den pryde min reol og inspirere gæster til også at gå i gang med den :-)

  Knus

 99. Jodi Picoult er en af mine absolut yndlings forfattere!
  Hun har blandt andet skrevet “For min søsters skyld” (og hvis du ikke har læst den, så er der hermed en opfordring. Wauw!). Hun tager i det hele taget nogle ret svære emner op. Jeg er VILD med hende og efter 4 år med små børn, så vil det være perfekt at starte med en Jodi Picoult bog for nøj hvor jeg savner at læse <3

 100. Ej, hvor lyder den spændende! Det kommer til at passe perfekt med et afsluttet årsregnskab og behov for afslapning og ro i februar! :)

 101. Wauw, det som en hjerteskærende, men på samme tid en ualmindelig vigtig bog. Jeg ville elske at få lov til at knuge mig til et blødt tæppe med denne bog i favnen i disse kolde måneder ✨

 102. Den vil jeg så gerne vinde! glæder mig til masser af læsetid efter eksamen er overstået :)

 103. Den lyder helt fantastisk og jeg mangler en god bog til når jeg er færdig med “Den der lever stille”.

 104. Den lyder spændende. Er midt i Transfervindue, men derefter kunne jeg godt mangle noget nyt at kaste mig over :)

 105. Mit nytårsforsæt er at læse (minimum) en ny bog hver måned, så den bog lyder som den perfekte februarbog for mig?

 106. Den lyder virkelig god!! Åh, og jeg har så mange gange gerne ville være med i læseklubben, men har aldrig fået det gjort – hvis jeg vinder bogen, så er det skisme NU! :) Det passer også lige i min intention om at finde en god skønlitterær bog snart, da jeg på det sidste nærmest kun har læst (eller lyttet til) “fagbøger”.
  Og enig i at et lækkert januarhi kan være mindst lige så godt som en strand i Thailand ;)

 107. Efter et år på barsel og underholdt af lydbøger, trænger jeg nu til at have en god gammeldags papirudgave i hænderne.

 108. Ej, den ville jeg blive rigtig glad for. Jeg elskede Dræb ikke en sangfugl og ønskede mig til jul også Harper Lees nyeste Sæt en vagtpost ud. Denne lyder også super spændende og samtidsaktuel. KRYDSER FINGRE!

  Laura

 109. Jeg er så heldig, at jeg faktisk skal til Thailand lige om lidt, og den her bog ville være fantastisk at have med! :)

 110. Iiiih det lyder lige som den bog jeg har gået og manglet. Ville være en skøn lille gave at få foræret i januar <3

 111. Ih den gider jeg godt vinde! Sidder begravet i eksamenslæsning, og glæder mig sådan til at læse noget, der ikke er relateret til studiet :)

 112. Åh, den lyder så god!
  Den ville jeg gerne have med på flyet til Thailand om 3 uger?

 113. Lyder lige som en roman for mig. Slugte “Dræb ikke en sangfugl” råt, en af mine ynglingsromaner.

 114. Jeg er slet ikke kommet igang med at læse I år – jeg er sikker på, at denne kunne kickstarte et godt læse-år for mig..:)

 115. Den lyder som den må læses, uanset om jeg vinder den her eller må i den lokale boghandel og finde den ?

 116. Uh, den gad jeg godtnok godt vinde. Jeg er i gang med Sara Omars, Dødevaskeren, lige nu, men jeg er snart færdig, så ville meget gerne læse denne her, den lyder så god.

 117. Jodi er én af mine yndlingsforfattere, så det ville være en skøn bog at vinde til samlingen!

 118. Orv, jeg vil hammer gerne kunne læse den på ferie til Sri Lanka om halvanden uge. Jeg tror, den går godt til vind i håret og sand mellem fødderne.

 119. Det lyder spændende:) Jeg er lige ved at være færdig med Paul Austers nyeste moppedreng, så jeg er klar!

 120. Den lyder sørme god! Sidder midt i eksamenslæsning lige nu men ville herligt at have en god bog til bagefter?

 121. Kære Emily, det lyder som en bog mig og min barselshjerne godt kunne bruge – er lige som dig gået lidt i vinterhi, men de små grå trænger vist nok til at komme i sving! :)

 122. Det lyder som en rigtig spændende bog. Det at læse en bog er for mig en luksus – et pusterum. Som studerende har jeg travlt med at læse lange og svære akademiske tekster og derfor kan mit hoved ikke holde til at læse mere efter en lang dag. Derfor læser jeg næsten kun bøger i mine ferier. Og det elsker jeg! Det er så skønt, at give sig hen til en fortælling og leve sig ind i karakterens liv. Jeg skal til Bali i slutningen af måneden og jeg glæder mig allerede til, at kaste mig over den første bog i flyet :)

 123. Jeg skrev SRP om Harper Lee’s “To Kill a Mockingbird”, og modtog et bragende 12-tal for min præstation.

  Jeg elskede hvert et sekund brugt på at analysere den bog, og på at stille bogen op mod den tidsperiode, hvor det var meningen, at den fandt sted. Jeg syntes, at det var et fantastisk indblik i en verden, som vi i Danmark ikke rigtig kan siges ellers at kende meget til, og jeg ville elske at læse enhver bog, som bare kom tæt på den storyline, som der var i To Kill a Mockingbird. Det er en bog som gør ethvert menneske lidt rigere efter at have læst den <3

 124. Det lyder som den helt perfekte post-eksamen bog! Ser frem til at læse en skønlitterær bog igen efter 2 måneders intens eksamenslæsning ?

 125. Når Dræb ikke en sangfugl er ultimativ favorit, så kan man jo ikke andet end at læse den bog.

 126. Sikke en bog! Den kunne jeg smaddergodt tænke mig at læse – måske jeg er den heldige vinder, eller også kan jeg jo heldigvis låne den på biblo :-D God dag til dig og god weekend. Kh Clara

 127. Har det ligesom dig i forhold til at læse – hygge, januarhi og en god bog, det er næste lidt som ferie ;)

 128. Det lyder lige som en bog for mig. Så hermed lægger jeg et lod i puljen:-) Må jeg ikke have lov at anbefale Sara Omars Dødevaskeren? Den er SÅ god.

 129. Jeg er netop begyndt på ‘Dræb ikke en sangfugl’, så dette vil være en oplagt efterfølger.

 130. Åh, jeg vil meget gerne vinde bogen! Jeg bliver (forhåbentlig) færdig som læge på mandag, og jeg glæder mig så meget til igen at stikke snuden i andet end faglitteratur.

 131. Jeg ville elske at vinde denne skønne bog. Pt. Går jeg hjemme på barsel og nyder mine små hyggestunder på sofaen med en god bog, en kanelsnegl og en kop kaffe når lillemanden sover sødt i sin barnevogn.

 132. Elsker læseklubben – krydser fingre for, at bogen havner i min favn til at forsøde min barsel

 133. Jeg ELSKER læseklubben, og ELSKER generelt bare at sidde med en god bog i favnen. Jeg ville ELSKE at vinde bogen, så jeg kan forsøde studiestart lidt efter en lang orlov/sygdomsperiode. PS. Tak for en SKØN blog!

 134. Ej, helt perfekt bog til kolde og mørke vinteraftenener – der findes ikke noget bedre end at læse mørket væk!

 135. Hvor kunne det være dejligt med en ny bog! Den lyder fantastisk ?? Hvis ikke jeg vinder, må jeg forbi biblioteket ?

 136. Elskede “Dræb ikke en sangfugl” og denne lyder vitterligt til at tage samme emner op, men spændende og moderne med et kvindeligt tvist. Den vil jeg virkelig gerne læse ?

 137. Lyder spændende, “dræb ikke en sangfugl” har været en af de største læseoplevelser for mig. I øvrigt en ide til en udfordring, drop fjernsynet i en periode og læs i stedet ?. Jeg har ikke haft tv i 8 år, ser selvf lidt online på DR og har HBO og Netflix. Men har alligevel tid til læsning hver aften.

 138. Jeg elsker bare dette citat:

  “Det er den gode læser, som gør den gode bog.”

  -Ralph Waldo Emerson

 139. Den ville jeg rigtig gerne vinde! Jeg sidder begravet i speciale til op over begge ører, og kunne godt trænge til at læse noget andet end faglitteratur og ikke altid falde i serie-fælden om aftenen ;) For det er jo så dejligt fængslende og noget helt magisk at forsvinde ind i en god bog.

 140. Jeg er ved at være færdig med at læse til eksamen så noget andet end faglitteratur ville være skønt til en forandring! :-)

 141. Jeg afleverer speciale om nogle uger, og jeg glæder mig sådan til at skifte fagbøger ud med skønlitterære læseoplevelser! Det bliver så skønt at kunne sidde under tæppet i sofaen og forsvinde i en god historie.

 142. Jeg går hjemme på barsel og mangler en god bog at læse når min lille søn sover ? – så krydser fingre for at vinde denne bog ??

 143. Det ligner den perfekte bog at tage med i sommerhus en kold januar dag – jeg krydser fingre??

 144. Mit nytårsforsæt er at læse flere bøger. Af uransagelige årsager er det gledet lidt ud gennem de seneste år, men vil så gerne igang igen.
  Jeg er så småt startet med ‘planen’ men denne lyder som den perfekte fortsættelse, og så kunne læseklub holde mig selv lidt fast i forsættet ?

 145. Sikke en god konkurrence!

  Jeg var en LÆSEHEST da jeg var barn og slugte alt fra pigebøger over krimier til fantasy.
  I dag læser jeg kun “lettere” litteratur og page turnere, for der er ikke meget energi til det ved siden af studiet, men jeg ville så gerne i gang med at læse regelmæssigt igen.

  God januar!
  Knus.

 146. Er så heldig at jeg rent faktisk skal til Thailand om ikke så længe :-) Og ville elske at have den bog med til stranden!

 147. Jeg er altid på udkig efter nye spændende bøger, og denne må meget gerne føjes til samlingen. Det lyder som en for mig anderledes bog, da jeg primært læser selvbiografier. Derudover arbejder jeg selv i retsvæsenet, så det er altid interessant at læse om retssager – fra både den ene og den anden vinkel :-)

 148. Det lyder som en af de bøger, der både er helt forfærdelige at læse, men som man heller ikke kan lade være med at fortsætte med.
  Fortsat god læselyst – og tak for ny inspiration!

 149. Jeg så på Instagram, at Rosinante&Co lagde et billede op af bogen på deres Instagram, og jeg tænkte med det samme, at jeg skulle have fingre i den!
  Jeg ville elske at læse den her i kolde januar. Jeg elsker nemlig også at gemme mig i tæpper og en masse kopper kaffe ;-)

  God weekend!

 150. Jeg har hele efteråret genlæst Peter Øvigs Blekingegadebanden, men er præcis i dag blevet færdig. Skal derfor i gang med en ny bog og det må da hellere end gerne være ‘Det store i det små’.

 151. Jeg har (og er stadig) tynget af eksamenslæsning og hård faglitteratur, så at vinde en skønlitterær bog (og med dette plot! er selv i sundhedsverdenen) ville være så fedt og noget at se frem til, når jeg er færdig om en uges tid, og som kunne komme med i håndbagagen til London! Det ville være skønt :)

 152. Jeg har ikke været med i læseklubben før, men jeg synes det lyder rigtig interessant at diskutere bøgerne, når man har læst dem. “Det store i det små” lyder som en rigtig spændende bog, og jeg tror jeg ville nyde at læse den! “Dræb ikke en sangfugl” fandt jeg i hvert fald enormt interessant!

 153. Åh det lyder som en spændende bog (og bliver sikkert til en spændende film at some point), den vil jeg gerne vinde og læse med i februar :) Jeg krydser fingre ??

 154. Åh, den lyder spændende! Jeg står netop og mangler noget skønlitterær læsning ved siden af studiet. Jeg elsker at læse noget, som ikke er studerelateret hen over eksamenstiden for at få et pusterum ❤

  Kh Julie

 155. Dén gad jeg sørme godt at vinde! :-)

  Den ville falde på et tørt sted, for jeg er lige blevet fanget i den der periode, hvor jeg ikke kommer videre fra en bog, fordi jeg ved, jeg bliver glad for at have læst den på sigt – men mit humør passer bare ikke til den her i januar… Så jeg er lidt en læsehest fanget i samvittighedskvaler.

  Er sikker på “Det store i det små” kunne være den perfekte undskyldning for at holde en pause fra “Thinking, Fast and Slow” (som i øvrigt er en super interessant bog, men en lidt hård start efter at have kværnet 1Q84-trilogien i efteråret) :-)

 156. Hold da op! Sikke en skøn konkurrence :) Jeg kunne vildt godt tænkte mig at læse den bog. Det lyder godt nok rigtig spænende :) Krydser fingre :)

 157. Kunne rigtig godt tænke mig at læse denne bog. Er rigtig glad for jodi picoults bøger og har de sidste mange år læst dem på engelsk. Blev introduceret for hende og ‘My sisters keeper’ i mit udvekslingsår for 9 år siden. Har siden hen læst mange af hendes bøger, og savner en ny god bog at læse :)

 158. Efter at have mistet min mormor, som var min bedste ven, kunne det være rart med en god bog at fordybe sig i. Især en med titlen ‘det store i det små’ :-)

 159. Jeg har lige slugt en krimi, så nu har jeg simpelthen brug for noget andet. Kunne godt tænke mig at læse noget, som jeg ikke selv lige har fået øjnene op for.

 160. Jeg har sat mig for minimum at komme igennem 12 bøger i år, og jeg er lige gået i gang med nr. 2, som er Hanya Yanagiharas A Little Life. Og så kunne denne jo meget passende blive den næste!

 161. Wauw, den lyder SÅ spændende!! Om jeg vinder den eller ej, skal jeg da i hvert fald læse den. Den måtte meget gerne lande hos mig i Aalborg, så den kan give mig et afbræk fra specialboblen!

 162. Den lyder ret så spændende, så det ville da være fantastisk at kunne vinde og så være med i læseklubben! Krydser i alt fald fingre. God weekend :-D

 163. Jeg holder et halvt års pause fra mit diplomstudie og var til eksamen i tirsdags, så jeg er så klar til at læse (masser) af skønlitteratur igen:-)

  KH Anne

 164. Jeg er for første gang lykkedes med at følge med i din bogklub. Jeg har nemlig netop læst blækhat færdig, så det ville da være fantastisk at være klar til næste måneds bogklub :) Det må være en god start på det nye år, hvor nytårsforsættet er at læse mindst en bog om måneden.

 165. Den lyder interessant. Den gad jeg godt vinde. Står lige og mangler en bog til mit vinterhi??

 166. Jeg elsker at læse, men har de sidste uger virkelig manglet inspiration!
  Jeg har læst biografier på det seneste, og tørster nu efter en skøn, vigtig roman. Genlæste dræb ikke en sangfugl for nogle måneder siden – den var lige så fantastisk, som i gymnasiet for maaange år siden.
  Så Denne lyder helt perfekt :)
  Og tak for dine indlæg om bøger. Får så tit inspiration.

 167. Jeg skal på udveksling med mit (sygepleje)studie om en måned. Derfor har jeg været på udkig efter en god bog at tage med.
  Jeg håber jeg vinder denne.
  Mange knus Line

 168. Var ret glad for To Kill a Mockingbird, så denne her vil være spændende at bruge de mørke vinteraftener på :)

 169. Jeg har læst “For min søsters skyld” og den var bare SÅ god! Så glæder mig meget til at læse “Det store i det små” :) Håber og krydser!!! God weekend

 170. Helt perfekt til læsning i februar, når jeg endelig er færdig med min eksamen i januar ????

 171. Jeg kunne godt bruge en bog, som ikke var en fagbog. Jeg er netop i gang med en eksamensperiode, som på dette semester er hele 8 eksamener, så trænger snart til at læse noget andet.

 172. Mit nytårsforsæt for 2018 er at læse flere bøger, så ville jo være skønt hvis man var så heldig at vinde “Det store i det små” ??

 173. I går færdiggjorde jeg min uddannelse, og efter at have siddet på skolebænken uafbrudt, siden jeg var 6 år gammel, vil jeg tage mig en rigtig hygge-sabbat-måned, hvor læsning af et par favoribøger står øverst på listen. Jeg håber, jeg bliver den heldige vinder <3

 174. Uhh! Jeg elsker at læse og gør det glædeligt hver aften og især i ferierne!! Dette lyder som en bog, der også kan sætte gang i hjernearbejdet ;-)

 175. Jeg har trods mange gode bøger endnu ikke læst en bog, der var mere fantastisk end Mrs. Dalloway af Virginia Woolf. Måske vælger jeg de forkerte? Den her havde jeg ikke selv tænkt på – men den vil jeg meget gerne læse!

 176. Jeg har overstået alle mine eksaminer på mit første semester på universitet d. 22/1, og har derfor små to uger til at få læst en fornøjelses bog, inden jeg igen skal tilbage til studiebøgerne. Denne ville være helt perfekt til når jeg bare skal slappe af under dynen når eksamensstress er overstået. Jeg har læst både ‘To kill a mockingbird’ samt ‘Go set a Watchman’, og nød virkelig at læse dem begge!

 177. Åhhh den bog kunne jeg godt tænke mig at læse i flyet på vej mod Belgien, hvor jeg skal bruge det næste halve år :-)

 178. Jeg vil rigtig gerne til at læse noget mere igen. Det er fantastisk at slappe af med en bog! <3

 179. Uhh, krydser fingre for, at jeg er én af de heldige. Prioriterer alt for sjældent at købe en bog til mig selv istedet for at låne, og det er altså bare noget særligt at læse i sin helt egen bog :-)

 180. Ej hvor fedt at bogklubben er tilbage. Den har jeg savnet, mest af alt at blive lidt inspireret til nye oplevelser.

 181. Åh jeg ville elske at vinde den bog! Er pt. i gang med Jordens Arvinger af Ildefonso Falcones. Den er lang og tung, men alligevel spændende! Den har indtil nu taget mig 2 mdr at komme 2/3 igennem. Nu leder jeg efter en bog at se frem til, når denne er slut ???

 182. Ville være super at vinde til når jeg skal på øhop i Thailand start februar?? Mangler en rigtig god bog.
  Den ville være fantastisk at vinde ??

 183. Selvom du ikke vil til Thailand ? Så vil jeg rigtig gerne have den med og læse den lige her ??

 184. Den lyder enormt spændende, den bog. Havde faktisk ikke rigtig hørt om den, før jeg læste om den her på din blog, men nu er jeg da absolut hooked! ?

 185. Det lyder som et perfekt setup. Jeg ligger selv på en palmestrand og glæder mig til vinterhygge hjemme i dk! :) og meget gerne med den bog – den lyder så spændende!!

 186. Uhh, så kom “dræb ikke en sangfugl” også lige på læselisten! Sammen med “det store i det små” ☺️

 187. Ej, den gad jeg godt at vinde! Jeg er lige blevet færdig med “Go set a Watchmen” så det ville være fedt at fortsætte i samme tematik :)

 188. Jeg er endelig kommet i gang med at læse igen efter en meget lang pause, hvor jeg ikke har kunne koncentrere mig lang tid nok til at læse en hel bog. Og der findes jo ikke noget mere afslappende end en kop kaffe og en god bog i hænderne, så jeg nyder det☺️

 189. Denne kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde ?? Har netop købt Tyvens Dagbog som Jeg kunne huske at du havde lagt op for noget tid siden, og jeg tog et screenshot af det på min telefon. Jeg skulle helt tilbage til september i mit fotobibliotek for at finde billedet ☺️ Jeg
  har altid elsket at læse, men jeg mangler det kærlige puf i den travle hverdag – og måske at vinde en konkurrence ? – for at få bøgerne med hjem ?” Det store i det små” vil samtidig falde perfekt med at jeg tager til Dubai og får lidt varme med min sødd kæreste i starten af februar ??

 190. Den lyder virkelig god! Jeg skal helt sikkert læse med i denne månedsbogklub – jeg elsker initiativet. Krydser fingre for jeg vinder et af eksemplarerne der er på højkant.

 191. Ej, den må på læselisten! Og vigtigt med bøger, der også kan være med til at starte en debat!

 192. Jeg begyndte på litteraturhistorie i september sidste år, og jeg er begyndt at savne at læse skønlitteratur, der ikke står på pensumlisten. Jeg har derfor lavet et nytårsfortsæt om at tage mig tid til at læse andre bøger end dem der står på pensum. Alle bøger er jo studierelevante for mig, og det skal udnyttes! Lige nu er jeg igang med The Underground Railroad, og den her kunne snildt blive efterfølgeren :)

 193. Vil så gerne i gang med at læse igen efter at være blevet mor, og forhåbentligt kan det snart blive en realitet igen ??

 194. Jeg er midt i Knausgårds Min kamp bind 6 – jep, lige midt i det berygtede 500 sider lange essay om Hitler. Det er fuldstændig fantastisk men jeg har tidligere i samme bog måtte lave afstikkere til andre bøger for et lille afbræk, og selvom Det store i det små ikke lyder som en letlæst overspringshandling ville jeg være så taknemlig for at have den som efterfølger og på den måde holde læseglæden ved lige.

 195. Altså deltager gerne for at vinde en bog, der lyder spændende. Selvom jeg næsten allerede nu kan garantere, at intet kan måle sig med den trilogi, jeg læste i min juleferie. Av mit sind, mit hjerte og min krop. Men ville elske at læse denne også.

 196. Ej, – den kunne jeg godt tænke mig til at underholde mig i – og distrahere mig fra – min ‘kom nu ud, baby Saga’ -bobbel ?

 197. Åh, en god bog kan (næsten) altid få mig ned i gear og give mig følelsen af at have FRI. Bogens tema lyder også virkelig spændende og er lige noget for mig :-)

  Kram fra Julie

 198. Har læst Niceville, Dræb ikke en sangfugl samt Lone Wolf af Jodi Picoult – alle bøger med stærke historier, så er bestemt nysgerrig februar bogen..! ???✔️? Er ret sikker på den vil blive læst før årets korte måned slutter..!

 199. Den lyder så god! Jeg har lige læst den sidste side af ‘Alt det lys vi ikke ser’, så jeg krydser alle siderne i bogen og håber på, at jeg bliver en af de heldige. God weekend:)

 200. Yes, jeg mangler virkelig en god januarbog at fordybe mig i inden næste semester starter.

  Jeg er netop blevet færdig med Morten Papes Planen – sindssyg god og tankevækkende fortælling fra vores alle sammens Danmark, der opleves på så forskellig vis til trods for landets lille størrelse.

  Knus Emilie

 201. Det lyser som en spændende bog, der vil være hyggelig at læse en i sengen på en blæsende dag :-)

 202. Det kan være man skulle forsøge at komme med i læseklubben med den her bog. 2018 skal være året, hvor der er mere tid til at læse andet end faglitteratur :-)

 203. Ville jo være den perfekte gave til mig selv, når jeg forhåbentlig d. 17. består en stor eksamen og får tid til at læse skønlitteratur igen!

 204. Ej, hvor vil jeg gerne læse meget mere, som tidligere, og at starte op med denne lyder perfekt, så jeg håber på held her.

 205. Jeg kunne godt trænge til at læse noget andet end de bøger, som vi skal læse på min uddannelse, så jeg krydser fingre! :)

 206. Jeg er netop blevet færdig med min januar-bog, og jeg har faktisk endnu ikke fundet en bog til februar. Denne lyder som er godt bud! :)

 207. Med en forstående tur til Marokko uden nogen ide om hvilke bog jeg skal give mig i kast med, krydser jeg fingre for at vinde bogen ???

 208. Den bagside tekst fangede mig virkeligt, det lyder så spændende. Jeg har tiden (og lysten!) til at dykke ned i god skønlitteratur, inden specialet skal opstartes i februar :)

 209. Jeg glæder mig meget til at følge med i disse “bog diskussioner”. Jeg er lige faldet over din blog og er allerede helt vild med den, også er det da bare Mega fedt, at du læser bøger og tager den interesse med ind på bloggen! Nu har jeg læst et par af dine ældre opslag omkring læseklubben og nu vil jeg altså være med!

  Vi ses forhåbentlig til debatindlægget, når jeg på den ene eller den anden måde får fat i denne bog!

 210. Uhh den ville jeg godt vinde ☺ Er i gang med ‘Som pesten’ af Hanne Vibeke Holst og mangler en afløser for den når jeg er færdig! Læste om denne bog på Goodreads og tænkte netop at jeg gerne vil læse den ☺
  I øvrigt så har min aften stået på samme opskrift som din ??

 211. Den kom på min to read list med det samme, jeg så, at den udkom! Den lyder hamrende god, og lover godt, når den sammenlignes med Dræb ikke en sangfugl og Niceville – begge rigtig gode bøger! :-)

 212. Jeg er nu vel kommet over på den anden side, efter to intense uger med at skrive SRP på gymnasiet. Mit emne var raceadskillelse og afroamerikaneres retssikkerhed i 1930’erne, med udgangspunkt i Harper Lees fantastiske roman “To Kill a Mockingbird”. Bogen tog mig med storm og jeg synes det var det fedeste, at fordybe mig i én bog i to uger og se den med historiske briller. Derfor lyder denne bog lige i min ånd. Den må købes, hvis ikke den vindes:-)

 213. Jeg ELSKER at læse. Jeg sluger hurtigt mange bøger så snart jeg holder ferie, hvor det i hverdagen går en smule langsommere. Alt tæller :-)
  Jeg læser alt lige fra skønlitteratur til krimier og biografier både som fysiske bøger og har også i perioder været tilknyttet Mofibo og læst og lyttet online.
  Det lyder som en rigtig spændende og interessant bog, du har fået lov at udlodde! Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige, så den kan pryde min bogsamling herhjemme <3
  Rigtig god søndag!

 214. Den lyder super spændende! Ville elske at læse den her i de mørke vintermåneder, mens jeg venter på ‘lysere’ tider???

 215. Jeg krydser alt, hvad der kan krydses – jeg kunne i den grad godt bruge en ny, god bogen her i min barselsbobbel :-)

 216. Den lyder virkelig spændende! Ville meget gerne vinde, og så få ekstra motivation til at få læst en “rigtig” bog, når lektierne er læst, er det oftest Netflix der ryger på, og det er jo ærgerligt!

 217. Jeg er ligesom dig vild med titlen på bogen, og den minder mig om dine små-ting-indlæg, som netop handler om det her med at se det store i det små, noget jeg øver mig i hele tiden. God søndag <3

 218. Jeg ville elsker at vinde bogen :-) jeg er netop nyuddannet sygeplejerske og kan nu ENDELIG læse skønlitterær læsning igen med god samvittighed ;-)

 219. Jeg har netop aftalt med to veninder at vi skal læse denne bog, og mødes til en hyggelig bogaften – det ville jo være helt perfekt at få bogen hos dig, og deltage i bogsnakken begge steder :-)

 220. Jeg er i gang med Naja Aidts bog “Hvis døden tager..”, men er snart færdig og den her omtalte står øverst på min liste over bøger jeg herefter gerne vil læse, så jeg håber:-)

 221. Wow den vil jeg rigtig gerne læse. Trænger til et afbræk fra studiebøger. Krydser fingre

 222. Lyder som en helt fantastisk bog, som skal læses i år ? Den ville jeg med glæde læse under et tæppe, med en kop te i hånden. Det ville være skønt at vinde den, og så endda nu hvor jeg har fødselsdag. Jeg krydser fingre!

 223. Jeg har hørt så meget om den roman og ville virkelig gerne vinde den. Jeg er en glad læsehest – har lige nydt “Blækhat” af Sissel-Jo Gazan – den var fremragende. Så jeg trænger til at komme i gang med en ny, god bog.

 224. “Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are.”

  – Mason Cooley

 225. Jeg har netop fået “How To Kill A Mockingbird” og er blevet bidt. Og den bog lyder virkelig spændende!

 226. 21-årige-og-teologi-eksamens-angste mig ønsker sig meget den bog. D. 17. skal jeg op i “Teologiens Grundtemaer”, uanset hvordan det går, vil den bog skabe glæde. God uge, KH. Louise.

 227. Åh jeg ville så gerne læse noget mere. Det er jo også lige årstiden til at komme i gang.

 228. Jeg har læst ufatteligt meget faglitteratur på mit studie – men er NETOP blever færdiguddannet og glæder mig til at komme i gang med en masse skønlitteratur!
  God mandag :)

 229. Hold da op, jeg er allerede fanget af bagsiden. Paa den der maade, hvor jeg har lyst til at droene ned og koebe bogen med det samme og komme i gang. God laeselyst!

 230. Den lyder virkelig lovende – elsker en stor roman fortælling som samtidig kan udvide horisonten en smule, og det virker til at denne roman lever op til netop dette!

 231. Wauw! Den vil jeg gerne have fingre (læs: øjne) i ? Smuk, smuk forside og fængende titel. Og ikke mindst perfekt timing til en (forhåbentlig) veloverstået eksamen på fredag. Jeg kan allerede nu høre sofaen, tæppet og mig-tiden kalde ? ??

 232. Åh den ville jeg elske at læse! Har lavet et nytårsfortsæt for netop at få læst mere, som lyder på at jeg mindst skal læse 30 minutter hver dag. Indtil videre går det strygende! Har brug for mere læsestof <3

 233. Den lyder bare så spændende og som en der kan sætte nogle tanker i gang. Og et meget belejligt tidspunkt for et godt bog-tip – det må blive min næste bog, og hvis jeg ikke er så heldig at vinde, må jeg selv ud at skaffe den :-) Tak for dine altid gode boganbefalinger, det er skønt når inspirationen mangler!

 234. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve læseklub-konceptet af. Men denne bog i hænderne vil jeg gerne joine læseklubben i februar måned :)

 235. Åhh, jeg håber at jeg lige når at være med i konkurrencen, for jeg har heftigt brug for noget ny bog-inspiration til at komme ind i en bedre læse-rutine. :)