Weekly Wanted

Jeg har jo lagt lidt grønt ud denne uge. Og så ville det klinge hult at lave en omgang Weekly Wanted fyldt med fast fashion og plasticdimser. Der er ingen tvivl om, at det allerbedste er slet ikke at forbruge. Overhovedet. Men det næstbedste og langt mere realistiske (i alle tilfælde for mig) er at skære lidt ned. Og tænke over hvad og hvordan man forbruger. Finde de bedre alternativer til det man skal bruge eller har lyst til. Købe ting der holder og glæder længe og/eller er lavet af noget ordentligt. Og se om ikke man måske kan få det second hand. Altså ting der allerede er i loopet. Som den smukke Acne-jakke øverst, som jeg har drømt om i flere år.

Annoncelinks:

 1. Oversized jakke i ruskind fra Acne Studios
 2. Økologisk body lotion fra I Love Eco Essentials
 3. Shampoo Rainforest Radiance fra The Body Shop
 4. Sorte bukser i uld fra Adornment
 5. Yogamåtte med print fra Yogish Collective
 6. Uge- eller månedskasse med veganske retter fra Simple Feast
 7. Todelt bralette i mesh og blonde fra H&M Consious
 8. Pumps med kitten heels fra Stella McCartney
 9. Højtaljede leggins i navy fra Silou London
 10. Kjole med lommer fra All That Remains
 11. Olie Wild Rosehip Oil fra Bare Origin
 12. Bluse i cashmere-blend fra Aiayu
(Visited 2.841 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Nej desværre, har en stadig helt funktionsduelig yogamåtte, der ikke trænger til udskiftning foreløbig, men når det gør kunne det godt blive til denne :) For ja, pæn er den. Klem Emily

 1. Apropos second hand, så er nogle af de bedste ting, jeg generelt har købt ofte købt brugt – blandt andet et par gange hos dig! Jeg elsker, at der på ingen måde er skam forbundet med at købe brugt længere :)

  Knus

  1. Ej hvor fedt at høre Lisbeth! Og ikke mindst at nogle af mine sager har et godt liv hos dig nu :) Klem E

 2. Sikke et inspirerende indlæg!!!

  Angående yogamåtter og funktionsduelighed, så kom jeg til at regne lidt på årene forleden dag. Min egen yogamåtte er 13 (tretten!!) år gammel. Og 100% i orden. Det er altså en ting man køber for ret mange år åbenbart, haha ;-)

  1. Dejligt du kunne lide det Mette :D

   Haha… ja min egen er også 5 år + og den har ingen tegn på slid, så ja, der skal man virkelig være sikker på at man kan lide farven ;)

   Kram E

 3. Tak for en altid inspirerende “Weekly wanted” – som altid opstår der et behov men er ligesom dig optaget af mindre forbrug i 2018. En hjælp til at gøre gammelt tøj til nyt har for mig ofte været at sætte det sammen på en ny måde og føle, man er i et “nyt sæt”. Jeg er ofte blevet inspireret af billeder af “dine outfits”, så et ønske herfra kunne være flere indlæg af disse :-)

  1. Ja det er jo lidt af et dilemma (også for mig) ;)
   Men hvor dejligt at høre at du tænker sådan og fedt at du kan bruge mine outfit-indlæg på den måde. Det er jeg så glad over at høre. Skal se om jeg kan blive lidt flittigere med dem :) Kram E

 4. jeg ved ikke om du har prøvet shampooen fra the body shop – men jeg kan i hvert fald ikke anbefale den ? den gjorde mit hår til én stor filtret knude!

  1. Nej ikke endnu, men ville så gerne, fordi den er uden SLS og silikone. Noget jeg normalt godt kan lide. Hmm… Klem E