Weekly Wanted

Der er ikke noget, der slår en god striktrøje. Det er grundpillen i alle mine outfits her om vinteren og på vores breddegrader er de også holdbare langt ind i foråret, for ikke at sige sommeren. Elsker kombinationen af strik og bare ben. Ikke en mulighed lige nu, men man har jo lov at glæde sig.

Jeg er især lun på nr. 6 og nr. 11.

I sidste uge talte vi lidt i kommentarfeltet om hvorvidt Weekly Wanted overhovedet er et hit, når jeg gerne vil øve mig i at forbruge mindre (men bedre). Og inspirere jer til det samme. Den får lov at blive. Indtil videre. For det skal ikke handle om afsavn. I stedet må opfordringen lyde på at vælge med omtanke. Og købe kvalitet. En enkelt sweater (eller en taske eller hvad det nu er) i god kvalitet, der kan holde i mange år. Som man som minimum kan se sig selv i også næste vinter. For det er netop en af de ting, der er nydelse og værdiskabende for mig, at iklæde mig smukke og holdbare ting.

Reklamelinks:

 1. Grøn strik med stribet mønster fra AlexaChung
 2. Chuncky sweater med høj krave fra Joseph
 3. Grå strik med brede ærmer fra Designers Remix
 4. Pullover i rose med bred krave fra Filippa K
 5. Strik i mohair blend med striber fra & Other Stories
 6. Strik i mønstret materiale fra Acne Studios
 7. Sweater med broderet tekst fra Lingua Franca
 8. Sweater i kabelstrik fra Baum und Pferdgarten
 9. Strik i mohair og uld med hvide og sorte striber fra Ganni
 10. Cashmere sweater i tyk strik fra Aiayu
 11. Hvid strik i løst fit fra Isabel Marant
(Visited 3.362 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Weekly wanted kan jo også udvide sig til mere end materielle ting ;-)
  Havde en diskussion med en veninde der i minimalismens navn ikke længere ønsker sig gaver – helt fair, jeg synes heller ikke man skal ønske sig gaver bare for at få noget. MEN i min familie har vi altid været gode til at ønske os oplevelser, madlavningskurser osv. Det resulterede blandt andet i en kombi jule/fødselsdagsgave fra min mormor, som indebærer glyptotekets tegnekursus sammen med hende.
  Så en weekly wanted kunne jo også udvides til alt muligt andet end tøj, sko og tasker

  1. Det er en god idé Amalie :) Dog er det lidt det jeg allerede gør i ’10 ting jeg vil lave i x måned’, men er glad for dit indspark ift. at jeg jo sagtens kan udvide det til at handle om mere/andet end nyt tøj, så tak for det :) Klem E

 2. Jeg synes egentlig at en ‘weekly wanted’ som denne her, hvor der mere er lagt op til, at man skal købe en enkelt striktrøje er rigtig fint. Men jeg må indrømme, at de indlæg, der genfindes på rigtig mange blogs, med 10 mere eller mindre ligegyldige ting, man ikke kan leve uden, er mig lidt overflødige. Også fordi det nok er de færreste af os, hvis vi skal være helt ærlige, der mangler noget. (Sikke hellig jeg kom til at lyde, det var altså ikke meningen. Jeg sætter altså stor pris på at læse med hos dig :) )
  Til gengæld kan jeg virkelig godt lide de indlæg, som jeg ikke helt kan huske hvad hedder, men hvor du linker til forskellige sjove og tankevækkende ting rundt omkring på internettet :)

  1. Tak for det input Marianne, det er en fin måde at anskue det på, det er noteret.
   De indlæg du tænker på hedder Weekend-tid og glæd dig, for sådan et kommer der i morgen :) Kram E

 3. Tjo, tja, men trøjer til ca tre og fem tusind kroner……..
  Jeg er nok naiv, er det noget mange køber?
  Sådan lige får lyst til en torsdag morgen i forbifarten, snup.
  Måske har jeg set forkert.
  B

  1. Der er også nogle der koster væsentligt mindre nr. 1, 3, 4, 5, 8 :) Så egentlig de fleste af dem :) Men ja, det er der også. Og så er der nogle, der bruger det til inspiration. Knus Emily

  2. Jeg kunne godt finde på at bruge 3000 eller 5000 på en sweater. Men! Aldrig som impulskøb – og kun fordi jeg har meget lidt tøj i det hele taget, så det jeg køber skal være super lækkert og virkelig god kvalitet :-) Så jeg ser sådan et indlæg her som inspiration og så kigger jeg måske ind på webshoppen igen om en uge, hvis det da er noget jeg virkelig mangler, og så overvejer om det er det helt rigtige.
   Sådan et mærke som aiayu er fx rigtig dyrt, men de gør virkelig også noget ud af tøjet. De sikrer sig at dyrene har det godt og strikken bliver produceret lokalt (i Bolivia tror jeg det er) af kvinder, der får en rimelig betaling for deres arbejde. Dét gider jeg personligt godt betale for :-) I samme omgang vil jeg gerne sige, at jeg godt er klar over at det bestemt ikke er alle, der kan betale så meget for en enkelt bluse, for mig er det en blanding af at være priviligeret (hvilket jeg anser mig selv som meget heldig for) og prioritere.
   Tak for endnu et rigtigt fint indlæg, Emily. Det har altid været en fornøjelse at læse med herinde, nu er det bare blevet en endnu større fornøjelse.

 4. Det er jo en wanted-liste ikke en “jeg løber straks ud og køber alt”-liste – så den synes jeg sagtens du kan lade blive selvom du vil mindske dit forbrug. Fokus kan jo langsomt blive så det er bæredygtige ting og sager der kommer på de lister! Synes det er så dejligt at du vil forbruge smartere – tror det er folk som dig der kan hjælpe til at rykke ved noget i danskernes forbrug, fordi vi dine læsere (tænker kvinder ml 20-40 år) formentlig er nogle af dem der forbruger mest? (Aner det ikke, gætter bare) Så rykker du med dine indlæg bare lidt ved mange af os og vores forbrugsmønster er det et godt skridt på vejen :)

  1. Tusinde tak for din betragtning Lærke. Og du har helt ret. Og mange, mange tak for rosen, håber at du har/får ret <3 Klem og god weekend Emily