Fredagsslik

Hvad skal I have i freadgsslikskålen i dag?

Jeg købte stort ind af noget af mit yndlingsgodis i Magasin i går på vej hjem. Karamelbar, marshmallow-barer med karamel, gojibær med raw chokolade og saltkaramelpopcorn. Og ja, jeg kan godt lide karamel.

Og det større indkøb af luksusslik er ikke helt uden årsag. For udover at skulle til en farvelfest i aften for en kær veninde, der sammen med sin familie skal prøve kræfter med det store udland, så skal jeg bruge det meste af weekenden i sofaen foran X-Games på DR3, hvor Drømmemanden kommenterer og kloger sig på snesport. Og der tænker jeg at det vil være godt med lidt knas. Nå, ja og så skal jeg ud at hænge med en af mine yndlingsbabyer (har mange efterhånden og det går ikke at favorisere), der skal møde Penny, så hun kan blive hundefan. Måske jeg skal tage lidt godter med til moren til yndlingsbabyen.

De der Barú chokoladeovertrukne marshmallows er helt geniale. Er lidt en sucker for chai, så købte også versionen der skulle smage af chai latte. Den er lidt kedelig (kom til at prøvesmage i går) og fremover holder jeg mig til den med saltkaramel og mørk choko. Vinderkombien!

Popcornene er SÅ gode, men også – nu hvor jeg tænker over det – meget nemme at lave selv. Måske en opskriftidé til bloggen?

(Visited 3.360 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. No Crap popcorn med karamel og chokolade!! De er den perfekte kombi af sprøde popcorn og karamel, men samtidig også sådan bløde i det – så man ikke risikerer at knække 17 tænder på stenhård karamel. Oh my! Si’r det bare.. (og jeg bryder lidt min hjerne med at få lavet de perfekt poppede popcorn – uden rester af hårde majskerner – og den der hårde, men alligevel bløde, karamel… måske noget med glukosesirup i?)

  1. Uh dem må jeg også prøve så! Lyder virkelig lækkert. Og hvis det lykkes dig at få lavet de perfekte popcorn selv (inkl perfekt karamel) så må du meget gerne dele :) Kram E

 2. Hvis jeg kunne, så ville jeg have en fænomenalt stor skål med bland-selv-slik foran mig. Men hører så tit om, at udlandsdanskere savner lakrids, rugbrød, leverpostej, remoulade osv., men bland-selv-slik er simpelthen noget af det jeg savner allerallermest. ? Det er lidt barnligt, jeg ved det godt, men jeg kan tage mig selv i at tænke på det og så blive helt vemodig over ikke at kunne få fat i det, haha! Næste gang jeg kommer hjem, skal jeg blande en fem kilos pose og pakke den med! ?

  1. Kender du hjemve .dk? Ikke bland selv men virkelig mange klassikere. Jeg spiste mit livs bedste labre larver da jeg lige var flyttet til Italien, nu er jeg kommet mig og spiser faktisk ikke slik i dk mere men koldskål og rugbrød og den slaga herligheder ;)

   1. Hvor er du sød, Tilde – tak! Jeg plejer at få mine forældre og andre gæster til at fylde en masse forskellige ting i kufferten (lakridspiber, p-tærter osv), men der er altså noget særligt over en kæmpe pose bland-selv. ? Jeg har fået gang i en surdej og bestiller knækkede rugkerner på amazon, så rugbrødet kører heldigvis. Men ja, ellers er det bestemt en af de største længsler. Og fjordrejer. ?

    1. Ih hvor er I gode at I hjælper hinanden <3 Og skægt hvad det er man savner. Jeg savnede allermest lakrids, da jeg boede i Bruxelles, mens jeg (dengang er kommet lidt efter det senere) slet ikke forstod de danskere der valfartede til den skandinaviske butik efter rugbrød og leverpostej.
     Og hey, hyggeligt at I læser med fra alle mulige steder i verden.
     Håber I har haft en fin start på den nye uge. Kram Emily

 3. Som fellow hundetrænings-instruktør gør det mig så glad at høre at du bruge Penny til at vænne børn til hunde :D Min egen cavalier agerer også “hunde er ikke særlig farlige”-hund :D Jeg har en lille Cavalier :)

  1. Åh hvor hyggeligt, men ja det er faktisk en god og vigtigt ting (hvis det ellers er en hund der er venlig og glad for børn). Dog nok mere ideelt med en sød, lille Cavalier. Penny er liiiiidt stor set med små børneøjne har jeg erfaret. Også selvom hun er blid som et lam. Kram til dig og din firbenede <3