En lillebitte pause

Min weekend i Aarhus blev ikke helt som planlagt. Fredag aften blev jeg indlagt på Skejby Sygehus med voldsomme smerter og selvom jeg nu er hjemme igen og nogenlunde på højkant, så skal både krop og især hovede lige komme sig. Jeg er mildest talt noget medtaget og slet ikke på toppen. Så en lille sygemelding er på sin plads.

Jeg er tilbage igen, når både det indeni og udenpå kan følge med igen ♥

(Visited 14.050 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

57 Kommentarer

 1. Jeg ønsker dig rigtig god og hurtig bedring, Emily! Og så vil jeg også lige benytte lejligheden til at sige, at din mand gør det SÅ godt på DR i disse dage. Jeg bliver i godt humør hver gang jeg ser at han er på som kommentator. I to er good vibes ☺️

 2. Æv. Rigtig god bedring med dig! Håber, du snart er frisk og rask og på højkant igen :-)

 3. Jeg ønsker dig god bedring, når kroppen først siger fra og der skal sygehus til, så det alvorligt.

 4. Rigtig god bedring søde Emily ? Håber du bliver hjulpet kærligt op igen ??? Kram fra Allan og mig

 5. Sender kram, gode tanker og ønsker om god bedring.

  Kender desværre alt for godt til, at planer vælter og aflyses af sygehusophold og det kræver en del mentalt, at komme ovenpå igen.

  Pelset kærlig med fire poter er heldigvis en god støtte.

  ❤️❤️❤️❤️

 6. Kære Emily
  Puha, det lyder bestemt ikke rart. Rigtig god bedring til dig!
  Knus fra Cecilie

 7. Rigtig god bedring ❤️

  “Be soft with you. You are a breathing thing. A memory to someone. A home to a life.

  Tænk på det. ?

 8. Sikke en omgang, det lyder ikke rart. Sender god bedring din vej og pas godt på dig selv.
  Tænker at det måske har været kulminationen på det du før har omtalt, at du har gået og skræntet med. Det er så svært at vide, hvornår man ikke kan presse på mere og skal passe lidt ekstra på sig selv.

 9. Rigtig god bedring til dig! Livet vil nogle gange noget andet, end det vi selv lige havde besluttet os for – må du komme godt igennem din lille pause <3

 10. Af hjertet tak for alle jeres søde, omsorgsfulde og betænksomme hilsner ♡♡♡