Små ting

{Hyggeligste udendørs skøjtebane i Aarhus}

Selvom de seneste par uger, har været af den benhårde slags, så har der virkelig, virkelig også været så mange gode stunder og fine øjeblikke iblandt. Ja, faktisk strålede de nærmest ekstra kraftigt, midt i at noget andet var svært.

Og det gjorde mig glad og håbefuld. For når man går tur med sin lille loppe af en evigglad hundepølse (der i øvrigt har fødselsdag i dag og fylder hele 7 år, synes ellers nærmest det her var i går) og solen skinner, fuglene pipper og man har lutter gode folk omkring sig, så er det svært ikke at få forårskuller og blive glad helt ind i knoglerne. Også selv om der er mørke tanker, der prøver at presse sig på. Og inden det hele lyder helt sukkersødt og rosenrødt, så har jeg også bandet og tudet og været mere end træt af det hele. Men efter et par dage på den måde (og med kunstskøjteløb, SATC og Harry Potter-film i lange baner), så blev det alligevel smilet på læberne over alle de små gode ting (og mennesker!), der vandt.

Og sådan vil jeg gå ind i denne uge. Opmærksom på alt det gode. Lægge mærke til selv den mindste lille erantis, der bryder frem. Ugens højdepunkter bliver at fejre hundefødselsdag i dag og så skal jeg på en skæg, udendørs (brrr….) fotoskydning for Ilse Jacobsen på onsdag. Derudover skal jeg bare tage den nogenlunde med ro. Og glædes ydmygt over hvor meget jeg har på alle den slags konti, der betyder noget for mig.

Jeg håber, at I også får en dejlig, ny uge fuld af forårsfornemmelser ♥

{Ugens mantra: Good vibes only}

{Regnbuebænk}

{Foråret er på vej. Stenbiderrogn på hjemmebagte blinis (efter Valdemarsros gode opskrift) hjemme hos mine forældre}

{Tilbage hos min mand. Og sammen med Påske-Jørgen. En herligt, farverig ‘god bedring’-lykke-enhjørning fra en veninde}

{Dejligste (!) ansigtsbehandling hos Naturskøn i Aarhus. Var helt salig bagefter og min ellers vinterramte hud blev så pæn}

{Gåture med hundepølsen kan altid få mig i godt humør}

{Og det samme er tilfældet med blomster fra søde venner. Fik også en ‘buket’ fastelavnsboller, som jeg desværre glemte at forevige inden de blev spist}

{Nå ja, og det her sæt selvfølgelig}

{Fineste hus i Jægersgårdsgade}

{Tak for denne gang Aarhus ♥ Det blev jo desværre en noget amputeret omgang, men vi skal heldigvis allerede tilbage til maj, når der skal kommenteres X-Games på DR3. Altså for Drømmemandens vedkommende. Jeg hænger bare på}

(Visited 4.838 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Dejligt du er tilbage!! Nogle dejlige små ting i denne omgang :)

  Jeg tænkte om du måske ville lave et indlæg på et tidspunkt om midi nederdele (både hvor man kan finde dem og hvordan man styler dem). Er selv ikke så høj, som du, og synes det kan være svært at style dem, uden at man ligner en lille pige i sin mors gamle tøj, men synes du gør det så fint!

  1. Tak skal du have Natascha, så hyggeligt at høre.
   Jo, det var en god idé. Den jeg har på her er fra Stella Nova. Kram E

 2. STORT tillykke til og med den lille hundepølse :-)
  Og fortsat god bedring med dig. I overmorgen er det officielt forår :-)

  1. Taaaaak ♡ Og ja, tak for at minde mig om det. Det er både en glæde og en trøst. Så skal temperaturerne bare følge med :) Knus Emily

  1. Ahmen hun var SÅ nuttet!!! Man kan slet ikke forstå at de lange ben og ditto snudeskaft kunne gro ud af den lille, buttede hvalp ;) Kram