Weekend-tid

Comfort food for lazy days… billede og opskrift her.

Jeg har haft en vanvittigt god uge. Og selvom jeg gerne ville tilskrive den, at jeg har haft en håndfuld mægtigt gode møder (dét har jeg) og at jeg har planlagt og struktureret alt på en måde, der har resulteret i optimalt flow (ja, træerne kan tilsyneladende vokse ind i himlen), men også balance, så tror jeg for alvor, godheden kan tilskrives, at jeg er begyndt at træne igen. Simple as that.

Jeg ved det jo egentlig godt, men jeg er virkelig blevet mindet godt og grundigt om, HVOR meget energi – fysisk men bestemt også mentalt – jeg henter i min træning. I var flere, der også gerne ville starte (igen), så det tager jeg fat i, i næste uge. Så kan vi gøre det ‘samme’. Men først weekend. Søde weekend.

I weekenden skal jeg nemlig på barselsbesøg og møde lille Storm, flade ud foran fjerneren, ses med en veninde, løbe en langsom tur og på søndag skal jeg hygge med mand og hund og pakke min kuffert, da jeg på mandag drager mod de Norske fjelde.

Og så skal jeg også have svaret på alle jeres opturskommentarer fra denne uge. Har ikke helt kunne følge med, men glæder mig sådan til at hygge med dem i weekenden. Noget af det jeg virkelig (også) holder af ved at blogge.

Jeg ønsker jer den bedste weekend ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Et hyggeligt sysle-projekt, der tilmed er godt for miljøet.

Det største og flotteste Oscar-hår.

Er det farligt at holde et nys tilbage?

12 tips til at skære ned på skraldet. Zero waste. Næsten.

Bland-selv-hudpleje. Hvilke ingredienser skal man mikse og sammen med hvad?

Sådan slår du op med din telefon.

Weekend-orgasmer med lidt hjælp.

Sammen er du stærkere.

10 trends du skal holde øje med, ifølge Chanel.

Fine baggrundsbilleder til dine skærme, der er perfekte til marts og starten på foråret.

Har du brug for at slappe af? Denne guide giver tips til at være lidt mere doven.

Og i den anden grøft: Hjemmelavet kokosyoghurt.

21 stykker tøj der hylder feminismen.

Er du forkølet? Disse 5 tips kan måske hjælpe med at gøre dig rask.

Trendy indretningsidéer fra Instagram, du selv kan gøre efter.

De mest populære beauty-produkter fra 1984 til nu.

(Visited 4.465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hvor er det dejligt at høre Emily :-)

    Jeg træner på begynderniveau i Crossfit Copenhagen og hvis der skulle sidde nogle af dine følgere derude, der leder efter en træningsmakker, så er jeg i dén grad på. Det ville virkelig hjælpe på motivationen at have en at træne med :-)

  2. Vil lige bruge denne liste til at skrive tak for din blog, som jeg synes bliver bedre og bedre. Listen afspejler så fint, hvordan du balancerer det hyggelige, det genkendelige og derfor let omsættelige men også lige tilbyder noget andet og mere. Jeg er så glad for, at her både er mode og indretning men også bogklub, fedt 8.marts citat, en udfordring om mere bæredygtighed og nu også et link om arbejdsmarkedsforhold – tænker at vi læsere jo netop rummer mange sider – det er i hvert fald derfor, jeg føler mig godt “hjemme” her og oplever at jeg bruger min tid på noget, der er lagt en masse omtanke og refleksion i. Især tak for linket “Sammen er du stærkere”. Det trængte jeg til at læse efter en uge med mange tanker om bloglæsning, der kan føles som en ærgerlig tidssluger men heldigvis også en givende opladning. Og tak for linket til a cup of jo. Det er oplagt at blive inspireret af fagfæller og jeg synes lige præcis den blog så fint lykkes med at være både mangesidet og velreflekteret. Så hep hep og tak

    1. Ej hvor var det bare et fedt skulderklap Anne. Og især med sådan en flot begrundelse bag. Jeg takker ydmygt for, at du gav dig tid til at skrive den, så herligt og dejligt at starte mandagen på. Det er jo præcis det, jeg gerne vil med bloggen, så det gør mig meget, meget glad at læse, hvis det lykkes. Stort klem og dejlig uge til dig ♡