Weekend-tid

Billedet er lånt af Rocco, hvis NY-guide del I, har fået mig til at glæde mig (endnu mere) til Nikolaj og jeg skal derover til maj. Nu venter jeg bare spændt på den del om donuts og deslige.

I morges sov jeg over mig. Det hører ellers til sjældenhederne, men jeg fik kastet mig i tøjet og op på cyklen og kom på trods afsted til træning. En anelse forsinket og timen var startet. Men afsted kom jeg. Har jo en challenge med jer, at leve op til. I blev således mine utilsigtede træningsmakkere, jeg ikke ville lade i stikken. Tak for det.

Denne her weekend bliver prima. Kan allerede mærke det. I eftermiddag er der møde i min og Annes kageklub (og Anne har bagt til os og det er noget af det bedste jeg ved) og i morgen drager jeg i sommerhus med familien. Har ikke været der siden efteråret og glæder mig sådan til påskehygge og Penny-nusning foran pejsen. Og stenbiderrogn, læsetid og chokoladespisning.

Hvad skal I lave i weekenden? Er den på den helt store familiepåskeklinge? Eller skal I måske ud at rejse? Eller se 4 sæsoner af yndlingsserien i rap?

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden og påskeferien:

Kan det at skrive dagbog gøre det ud for terapi?

11 hyggelige ting I kan lave i påskeferien.

I kan også hygge indendørs med lækre, hjemmelavede påskeæg.

Er de sociale medier den nye tobak? Vi er i alle tilfælde en del, der er dybt afhængige.

Om marmorkage og travlhed.

En padletur fra Danmark til Norge – hvor der er vilje er der vej!

Påskekage med passionsfrugt, vanilje og mælkechokolade.

Skal du i gang med at forspire krydderurter? Her er nogle gode fif.

8 restauranter du kan prøve, hvis du ikke kan få bord på Noma.

Var det noget med en tur i gin-spa?

Forkæl dig selv i påskedagene med stenbiderrogn og vafler.

Få foråret helt ind i stuen med 7 typer frugttræer du kan plante indenfor.

Prøver du at undgå eller skære ned på animalske produkter? Find rundt i plantemælksjunglen med denne guide til plantemælk.

Sådan ser verden ud med en babys øjne.

Hyg dig med at puste æg, dekorere dem og pynte op i påsken. Pynt for eksempel med fjer og tørrede blomster eller vandfarve.

Dit tebrev kan bruges til meget mere end blot at brygge en kop te.

Skal du bruge noget af påsken på en forårsrengøring er her 10 små tips, du måske ikke var opmærksom på.

Har du nogensinde undret dig over hvordan dyr sover?

Jaderuller er in. Men er der overhovedet noget om snakken?

(Visited 4.074 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg elsker altså dine weekendlinks – mit eneste problem med dem er, at jeg altid har lyst til at læse dem alle men aldrig har tid så jeg ender med 17 åbne faneblade, som så står der og blafrer i nogle dage. ? Måske jeg skulle gøre en indsats for at læse dem denne gang!
  Jeg GLÆDER mig sådan til weekenden. Manden og jeg skal til koncert med Miranda Lambert i morgen, og jeg fangirler så meget på hende, at det nærmest er pinligt. Men jeg har glædet mig til den koncert siden efteråret, så jeg kan næsten ikke være i mig selv lige nu.
  Og derefter vil jeg glæde mig til onsdag, hvor børnene og jeg hopper på et fly til DK for at besøge familien i påsken og ugen efter. ❤️
  Rigtig god weekend!

  1. Haha… så skulle du bare vide hvordan det ser ud hos mig, når jeg laver indlægget ;)

   Men ja, det er nok en god idé eller i alle tilfælde mulighed at læse det og åbne links’ne når du har en times tid til at sidde og hygge dig med det <3

   Håber at koncerten var fantastisk og så må I have den bedste tur hjem til Danmark.

   Mange knus E

 2. Blev opereret i min storetå i onsdags, så resten af ugen skal jeg holde i ro og mag med min mand <3 Næste uge skal jeg have skrevet en masse på min bachelor, spise hos svigermor og mandens bedsteforældre. Og så er min mand blevet tilbudt nyt job, som vi er i tænke boks omkring (det bliver afgjort søndag)! Så mange spændende ting :-D

  1. Åh god bedring med tåen og så håber jeg at I kommer frem til den rette beslutning med jobbet. Og god skrivelyst :) Kram E

 3. Selv om vi har masser af æg, så er de så fine, dem med fjer og blomster at man næsten må igang igen?go påske

 4. Helt alm. weekend her med forberedelse til arbejdet mandag og tirsdag og alm. gøremål krydret med lidt hyggelæsning (The Wife – af Meg Wolitzer)

 5. Endnu en gang tak for gode og inspirerende links – især det med de indendørs frugttræer. Det har lige forårsvækket min lyst til at få et indendørs figentræ. Eller måske avocado? Eller banan og citron? Et af hver, tak!

 6. Rigtig god påske, kære Emily. Her står den på mine børns allerførste biograftur (er så spændt på deres reaktion), æggejagt i haven, påskefrokost uden børn og læsning af krimien “Glasvinge”. Forhåbentlig også lidt frisk luft, hvis vejret arter sig :)

  1. Tak hvor er du rar og så meget i lige måde! Lyder virkelig dejligt og hyggeligt med første biograftur. Og Glasvinge ikke mindst! Den vil jeg også læse snart. Stort knus Emily