Get a grip

Jeg bruger utroligt meget af min fritid i gummistøvler. Ser I, når man bor i drivvåde Danmark og har en hund, der kræver lange, daglige ture ude i ‘vildmarken’ for at få afløb for al dens energi (nå ja, jeg nyder nu altså også de ture), så stopper man ret hurtigt med at tro, at man trippe rundt i lyslilla sneakers eller – oh gys, det har jeg praktiseret en enkelt gang – ruskindsstøvler.

Det går ikke. I alle tilfælde ikke for mig. Måske hvis jeg holdt mig til stier og tørre pletter og steder, der ikke lå lavt. Men det er også nogle kedelige begrænsninger og jeg vil kunne lege med Penny og løbe tosset rundt (og måske endda hoppe lidt i en vandpyt), som da jeg var barn, uden at lade fodtøjet begrænse mig.

For et par uger siden, da polarkulden var over os, var Penny og jeg på en skæg fotoskydning for Ilse Jacobsen. Resultatet kan I se herover og -under.

Vind, vand, vejr og isslag var heldigvis intet problem, for dagens stjerne var en ny, innovativ gummistøvle med anti-slip teknologi, så man kan stå fast, selv på glatte, mudrede eller isede underlag. Den er god i al slags vejr, hele året rundt og så bedre til kulde end gummistøvler sædvanligvis er (det kan jeg skrive under på efter den dag!). Den kommer i tre længder, der hver især findes i tre farver, lyserød, lyseblå og sort.

Jeg kan nok allerbedst lide den korte (til mine ditto ben) og mellemlange, men kan ikke helt beslutte mig for, hvilken farve der er favorit. Umiddelbart ville jeg sige den sorte, men efter at have prøvet dem alle, blev jeg også ret forfalden til både den lyseblå og lyserøde, der pepper det hele lidt op.

Støvlerne er håndlavede og af naturgummi. Og helt uden PVC eller animalske biprodukter.

Rabatkode til gummistøvler fra Ilse Jacobsen
Som noget ganske særligt tilbyder Ilse Jacobsen 20% rabat på de nye Get a grip-støvler til mine læsere. Rabatkoden er EMILY20 og gælder fra i dag og til og med den 28. marts.

I er i øvrigt flere, der har spurgt om, hvor jeg godt kan lide at gå med hundedyret og vores yndlingssteder (nogenlunde i nærheden) er følgende:

 • Amager Fælled og Kalvebod Fælled. Samt fritløbsområdet ved Ugandavej op til Kalvebod Fælled.
 • Amager Strandpark.
 • Damhusengen og Damhussøen. Især ved førstnævnte er gummistøvler en nødvendighed!
 • Søndermarken og Frederiksberg Have.
 • Valbyparken.
 • Hareskoven (ved Skovbrynet Station er der hundeskov).
 • Bernstorffparken.

Hvor holder I af at gå tur? Og er det med hund, gummistøvler eller begge dele? :)

(Visited 3.911 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Hvor skal man indtaste rabatkoden? Jeg synes ikke lige, jeg kan se det.
  Hav en god dag :)

  1. Når du er i ‘basket’ så nede i venstre hjørne. Der hvor der står ‘Campaign codes – apply your coupon code’. Kram

    1. Virker koden ikke? Det skulle den ellers gerne, kender flere der har købt uden problemer og har også selv testet den :) Hvor indtaster du den?

     1. Nej desværre, jeg har prøvet mange gange i både Firefox og Safari. Er det ikke rigtigt, at når koden var accepteret, burde prisen ændre sig?

     2. Hej Susanne, ej sikke noget, jeg skriver med det samme til Ilse Jacobsen og hører ad. Den skal gælde helt til d. 28. så der skulle være lidt tid at løbe på endnu :)
      Knus Emily

 2. Hvorfor har jeg ikke fundet dem selv? De er jo svaret på alle de mudderture jeg har været igennem i vinter ( og efterår og nu også forår) og den korte periode med sne og is, tusind tak for meget brugbart tip! Og så er de jo pæne…

  1. Det var bestemt så lidt og ja, mega smart at man slipper for at skøjte rundt og samtidig kan have pæne røjsere på :) Klem E

 3. Jeg er i gang med at klikke et par mellemlange rosa hjem, men koden bliver ikke accepteret. Kan jeg gøre andet for at opnå rabat..?

  1. Hej Helle, jeg har lige forhørt mig hos Ilse Jacobsen og de har dobbelttjekket, at den skulle virke nu. EMILY20 er koden. Beklager ulejligheden mange gange. Håber du bliver rigtig glad for dine fine, rosa støvler. Mange klem Emily

 4. Hej Emily – vil bare lige tippe dig om Geels Skov, der ligger i Virum og Holte. Det er, så vidt jeg ved, en af landets største hundeskove (hvis ikke den største?). Vores dejlige hus i Virum (som pt er lejet ud) ligger lige ved skoven, og åååh, hvor har jeg mødt mange søde hundevenner på mine gå- og løbeture der. Den er superhyggelig, hvis du nu en dag er på de kanter. Kram J (som netop er kommet på venteliste til min egen hundeven! ??)

  1. Jaaaa og hurra både for at minde mig om Geels (har en ikke været der siden jeg som teenager delvist boede i Holte hos min far) og ikke mindst for at du er på hundeventeliste. Hvor er det bare spændende! Hvad er det for en race og hvornår skal det være? Klem E

   1. Vi skal have en Sheepadoodle, og vi glæder os helt vildt! På trods af at jeg er den (ene af de) voksne, er jeg nok den der går mest amok over det, haha! Jeg er selv vokset op med en Old English Sheepdog (og en Golden Retriever), så der er også lidt nostalgi over det, tror jeg. Og så er de bare så megacute. Vi skal være i DK på ferie det meste af august, så vi er skrevet op til en snarest derefter, når vi er kommet tilbage til USA. ?

 5. Rigtig pæne gummistøvler. Bare ærgerligt hvis man bruger over strørrelse 41, men sådan har det altid været med Ilse Jacobsens støvler.

  1. Ej ja, det kan jeg godt se. Ævs. Hvis det hjælper dig, så synes jeg de er lidt store i størrelsen. Er normalt en 38,5/39, men har de her i 38 og der er tilmed plads til en tyk uldsok. Klem Emily

 6. Fedt, og tak for den rabatkode falder på et tørt sted. Jeg har længe manglet nye gummistøvler i god kvalitet.
  Vh Katrine

  1. Yay hvor er det bare godt at høre. Håber du bliver glad for dem og at I skal hoppe i en masse vandpytter sammen :D Kram fra mig

 7. Hej Emily,
  Må jeg spørge om modellen på det sidste billede? Er det en standard? Og hvad siger du til størrelsen? Beklager alle de spørgsmål:-) God aften til dig!
  Kh Trine

  1. Det er samme model som på de andre billeder og altså den nye anti-slip, som rabatkoden gælder til :) Det er den mellemlange model og i rosa. Og så i orden med spørgsmål, det er kun hyggeligt :) Rigtig god aften lige tilbage. Knus E

   1. Hej igen, de skriver at der kommer en ny sending i maj, men at der er flere tilbage i deres fysiske butikker :) Klem E

 8. Hej Emily!

  Jeg har alle dage eeeelsket Sydhavnstippen for dens skæve, vilde natur, naturplejefår, lamaer (!), kolonihaver og fribyggerstemning.

  Hvis du ikke kender der så skynd dig der ud! Og spis en toast på Rallys på hjørnet af Schubertsvej og Mozartsvej bagefter.

  Det er ikke blevet mindre sjovt efter jeg har fået mig en bonushund at gå tur med :)

  1. Okay, dét lyder jo lige som et sted for mig! Der har jeg aldrig været, men det må jeg bestemt se at få lavet om på! Tusind tak for det gode tip. Mange kram E

 9. Geelsskoven ved Virum har vi også været i mange gange… den kan jeg bedre lide end fx Bernstorffparken som jeg synes hurtigt bliver lidt crowded. Men generelt kan man jo ikke gå i skoven i en weekend uden at det er overrendt her i Storkøbenhavn. Det var ikke som da jeg var barn og voksede op på Lolland-Falster. Da kunne vi godt gå tur i skoven i weekenden i to timers tid uden næsten at støde på andre mennesker ?