Første ‘dagens’ i hundrede år… næsten

Første omgang ‘dagens outfit’ i hvad der føles som hundrede år. Omtrent. Og godt med mønstermiks og farver. Nuvel, jeg er blevet mere afdæmpet på mine ‘gamle’ dage, men jeg kan altså godt rulle mig lidt ud af og til ;)

Som jeg pippede lidt om her, så havde jeg i den periode, hvor jeg havde det skidt, virkelig ikke den store lyst til at se på eller få taget billeder af mig selv. Nogle emner gik lige an, men at tage smart tøj på og få det foreviget i løbet af dagen, var ikke højt på min ønskeliste. Så jeg lod være. Men nu hvor humøret er vendt, så er glæden ved at klæde sig på (altså, har ikke været nøgen, gad bare ikke rigtigt gå op i det) også kommet tilbage og så skulle jeg da være et skarn, hvis ikke jeg delte det med jer.

I dag er humøret ekstra højt, for vi har i #koneklubben lige sat sidste punktum i den bryllupsbog, vi udkommer med til efteråret. Eller sidste i denne omgang og inden manusaflevering i alle tilfælde. Nu følger korrekturrunder, grafisk tilrettelæggelse og masser af finpudsninger, men vi er på vej og den bliver så god ♥

Og så er humøret også højt (og maven spændt) fordi de sko, jeg har designet for Flattered launcher i overmorgen. Måske endda allerede i morgen (noget web-teknik jeg ikke skal kede jer med), holder jer opdaterede uanset hvad, for glæder mig SÅDAN til at vise jer resultatet.

Dagen i dag har været brugt med kaffe ad libitum, med næsen begravet i manus til førnævnte bog og med at fylde billeder til samme i Dropbox. Det var en vidunderlig tur ned af bryllups-memory-lane og jeg kan slet ikke begribe, at det næsten er et helt år siden vi blev gift. Det føles uendeligt tæt på og langt væk på en og samme tid. Har også allerede samlet lidt til bunke, så jeg kan spamme jer lidt (igen), når vi rammer bryllupsdagen d. 17. juni. Og har bestilt overnatning på lækkert hotel sgu da.

Kan I huske, at jeg vandt en hotelovernatning? Det der med at bo på hotel i ens egen by er egentlig lidt skørt, men lige dén dag giver det god mening, så tænkte at det var alletiders mulighed for at indløse min præmie og dele den med ham jeg bedst kan lide. Glæder mig ♥

Fotos: Julie Bjarnhoff

reklamelinks: jakke Stussy | tee Wood Wood | nederdel Bash Paris | sneakers Naked x New Balance | taske Acne Studios | solbriller Komono

(Visited 4.286 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hold op, du ser godt ud altså! Den nederdel ? De sko ? Og tasken ? Virkelig et fint outfit ?

  1. Tak hvor er du bare rar Emma! Det er meget motiverende for at vise lidt tøj (på mig) igen ♡ Knus og god dag

 2. Hvor lyder det spændende med bryllupsbog – den vil jeg gerne have læst Inden mig bryllup sidste år. Faktisk har vi bryllupsdag samme dag – 17. juni. Vi fejrer den også med (bade) hotel i Lønstrup på Villa Vest ?

  At se dig i den længde nederdel har inspireret mig til også, at afprøve den længde også. Er heller ikke selv så høj og synes du ser super godt ud så måske jeg også skal teste det.

  1. Åh hvor er det bare hyggeligt, at vi er blevet gift samme dag (og år)! Håber I får den bedste tur på badehotel. Og ja, jeg savnede virkelig også en god bog om det at holde bryllup, så vi synes den udfylder et hul på markedet.

   Dejligt hvis jeg kan være til (højde)inspiration :) Kram E

 3. Jeg er simpelthen blevet så glad for at følge med – både her og på Instagram. Jeg synes, at du virker som det rareste menneske, og så inspirerer du til at leve et liv med blik for de små ting – og både bøger, mad og natur rammer ret godt i mine interesser, hehe.
  Også dit tøj, som jeg egentlig ikke går meget op i, har vist påvirket mig til at købe to nederdele i år, hvilket føles som meget for en jeans-pige som mig. Men jeg føler mig så fin.
  Tak for inspiration, god tone og åbenhjertighed <3

  1. Så kan jeg vist ikke få en større kompliment Nikoline. Tusind, tusind tak ♡ Det var vel nok pænt af dig at skrive. Og er glad for at kunne tage æren for hele to nederdele.
   Kram og hav den bedste dag

 4. Wauw, hvor ser du bare fantastisk og sommer-agtig ud!:)
  Og selvom jeg ikke har noget bryllup jeg skal planlægge lige nu, skal den bog da HELT sikkert føjes til samlingen..:)

  1. Yay hvor er du sød Lise og mht bryllupsplanlægning er det godt at være lidt på forkant ;) Stort knus Emily

 5. Du er virkelig altid så fin og sød at se på Emily. Og du giver masser af inspiration til mig ihvertfald:) glæder mig så meget til at se dine nye sko og håber at nå at få fat i et par inden de garanteret hurtigt bliver udsolgt :) ???god dag fra Tanja

  1. Tak bedste Tanja og det er jeg vel nok glad for at høre ♡
   Jaaaaa! Håber på at de er klar (altså på Flattereds webshop, ikke skoene, de er trods alt lavet) senere i dag og ellers i morgen. Stort klem Emily

 6. Hvor er det bare dejligt at høre, at humøret er vendt tilbage. Sådan lange nedeperioder er så udmattende på alle punkter… Og hvor ser du bare skøn ud! Er så forelsket i de løse, blomstrede nederdele lige for tiden :)

  Knus

  1. Tak Lisbeth for den søde og forstående kommentar. Og enig, blomstrede, flagrende gevandter er vejen frem :) Klem

 7. Jovjov! Den er god nok, dine sko er på Flattereds side og de er fine?✨især den gule ruskind eller er det fløjl? har jeg kig på, men zebraen er godt nok også fin, tillykke med dem!

 8. Spændende med bogen, glæder mig til den lander! Kommer I også omkring polterabendsplanlægning i den, eller er det kun om den del man selv arrangerer?
  PS. Du ser dejlig ud i det outfit, og sommerglad :)

  1. Jeg tror ikke der bliver plads til polter, men det er ellers også et godt emne.
   Mange tak ♡