Den helt perfekte sommerkjole

Nu gik det så godt med at reintroducere ‘dagens outfit’ i sidste uge, så vi prøver lige igen ♥

Juni måneds køb blev en kjole i en brændt, rød nuance. Er (til en forandring) helt bidt af jordfarver og brændte farver og selvom den også fristede i sort, så kunne jeg ikke helt dy mig for alligevel at hoppe på den røde.

Og selvom jeg tog chancen og købte den på nettet, så har jeg ramt plet med den. I alle tilfælde hvis man måler på, hvor meget jeg har haft den på allerede. Den har nemlig været i brug samtlige dage siden pakkeposten kom med den i fredags. Ikke hele dage dog. Har også brugt en hel del af de pågældende dage i træningstøj, badetøj og jeans og strik. Trods alt. For selvom jeg ikke går ind for at vaske noget, bare fordi det har rørt kroppen en enkelt gang, så er jeg da nogenlunde hygiejnisk. Bryder mig bare ikke om at slide unødigt på vaskemaskinen eller tøjet ;)

Eller også er jeg bare doven, når det kommer til tøjvask. Måske en kombination. Lige så meget som jeg holder af at støvsuge (synes det er SÅ tilfredsstillende) lige så lidt bryder jeg mig om at vaske tøj. Kedeligste huslige pligt nogensinde.

Kjolen har sådan et fint nostalgisk snit og er selvfølgelig yndig med en sandal eller med hæle, men jeg kan altså godt lide at give den lidt modspil i form af et par sneakers. Den er i 100% hør, så den krøller selvklart en del, så snart man har siddet i den, men det synes jeg nu bare ser herligt afslappet ud. Og så er hør altså et ret vidunderligt materiale her i varmen.

Reklamelinks: kjole Fall Winter Spring Summer | solbriller Gucci | sneakers Naked x New Balance

Foto: Julie Bjarnhoff

(Visited 4.517 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Sikke en fin kjole til dig Emily. Jeg har netop klikket den sidste hjem i den sorte variant. Så tak for anbefalingen :)

  1. Det var så lidt, håber du bliver lige så glad for den, som jeg er for den røde :) Kram E

 2. Åh, hvor er jeg enig med dig i det med tøjvasken – om end jeg nu heller ikke er fan af støvsugningen, haha. Men lige tøjvaskeriet er jo heldigvis bare en fordel for alle parter, så her ryger det altså også bare på indtil det trænger til at blive vasket, men inden det bliver ulækkert, selvfølgelig ;)

  Knus

 3. Hej Emily :-)
  Ved du hvad modellen på solbrillerne hedder? Har nemlig været på jagt efter dem i et stykke tid… Tænkte måske man kunne finde dem på en secondhand hjemmeside?..
  -Marie