Før-udsalg og friske jordbær

Sweatshirt fra Designers Remix og nederdel fra Resumé.

Så er det igen blevet tid til at du kan få fingrene i smarte sager fra Me & the Met med rabat, så du kan spice din sommergarderobe op med nogle af de styles, du måske har et godt øje til med en god rabat.

Jeg har endnu engang teamet op med Me & the Met og lovet at tippe om deres før-udsalg, samt dele en rabatkode, så I kan få 40% rabat på næsten hele shoppen*. For at gøre brug af rabatten skal I bruge koden emily40, der er gyldig fra i dag og til og med den 13. juni.

Nedenfor kan I se nogle af mine favoritter.

*Gælder ikke “Nyheder”-kategorien, i forvejen nedsatte varer samt Jerome Dreyfuss og Zadig & Voltaire.

 1. Stribet kjole fra Résumé 1.000 kr. 600 kr.
 2. Lang lyserød regnjakke fra Rains 699 kr. 419,4 kr.
 3. T-shirt fra Filippa K 700 kr. 420 kr.
 4. Grønne sneakers fra New Balance 750 kr. 450 kr.
 5. iPhone cover med print fra Lala Berlin 299 kr. 179 kr.
 6. T-shirt med skrift fra Gestuz 399 kr. 249 kr.
 7. Taske fra Leowullf 2.290 kr. 1.374 kr.
 8. T-shirt med skrift fra Storm og Marie 400 kr. 240 kr.
 9. Kjole med flæsekant fra Athé 2.250 kr. 1.350 kr.
 10. Lang nederdel med print fra Ganni 1.199 kr. 719 kr.

 

Er også helt forelsket i denne smukke kjole fra Ba&sh, som jeg havde lånt med på Heartland.

Findes der i øvrigt noget bedre, når det kommer til frugt og grønt end lige nu og her? Jeg spiser danske jordbær hver dag og planlægger at gøre det, så længe de er i sæson. Lidt ærter kan der også komme med i kurven.

Det er simpelthen en fornøjelse (og, ret skal være ret, lidt nemmere), at spise sundt på denne tid af året. Elsker det.

Kender nogle af jer mon et godt grønt/frugt-marked? Altså à la Farmers market eller slet og ret en bod med gårdudsalg? Der var en gang et længere ude på Amager, som jeg tog ud til et par gange om måneden, men det findes ikke længere og savner noget i den dur. Jovist der er Torvehallerne, men tænkte på noget lidt mere ‘direkte fra bondemanden’ og måske også lidt billigere haha ;)

(Visited 2.938 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg er ikke helt sikker på tider, men der er noget salg af grøntsager på Tingstedet i Valby om lørdagen, lige ved Spinderiet :)

  1. Det er torsdag og lørdag! Jeg elsker den gamle mand, der kommer ind og sælger grønsager på tingstedet. Vi køber altid godt ind om lørdagen :)

  1. Er den der stadig, syntes den var væk et år eller to og så opgav jeg den helt. Men dejligt at høre! Kram E

   1. Ja, den er der skam stadig og vi besøger den hvert år. Det er ikke mere end en lille uge siden vi sidst var forbi efter ærter og jordbær ☺️

 2. Hvis du nogensinde forvilder dig til Jægerspris, nær Frederikssund, cirka en times kørsel fra Kbh, sælger mine forældre jordbær, ærter, nye kartofler og grønne asparges – alt sammen fra egne marker og drønfriskt! Er helt “arbejdsskadet” af den gode kvalitet, intet andet kan måle sig i min optik;)

   1. Hej Lærke:)
    Adressen er Femhøjvej 62, 3630 Jægerspris og gården hedder Stenshøjgaard. Du skal være så velkommen!:)

  1. Det lyder dejligt og det er bogmærket, til hvis jeg kommer på de kanter :) klem E

 3. Vil gerne slå et slag for Fødevarefællesskabet, der har afdelinger over hele Kbh: http://kbhff.dk – ikke et madmarked men stadig let-tilgængelige, lokalt dyrkede, lækre øko-grøntsager ??

 4. Kender du Madsamling ?

  Det er efter fransk forbillede, en masse små producenter, der sælger deres varer. Man bestiller og betaler online senest mandag og så er der afhentning onsdag 16-18. Der er alt fra æg til tomatplanter, gode pølser, fisk, krydderurter, græsmælk, you name it.

  Jeg synes det er sådan et herligt tiltag, hvor man kan købe friske fødevarer, direkte fra de lokale avlere og producenter.

 5. Fine ting.
  Bare af nysgerrighed: ser tit, at bloggere låner tøj – bliver så solgt igen til kunder?
  Så er det i princippet brugt tøj, man køber til fuld pris – når der er en, der har brugt tøjet i en dag eller mere? Undrer mig bare over dette…

  1. Nej, nej på ingen måde, det man låner er kollektionsprøver og ikke varer, der er i butikken (eller kommer det). Kram E