Kaffe og kombinationsmuligheder

At jeg er glad for kaffe, kommer nok ikke som verdens største overraskelse for jer. Og skulle I komme forbi Il Buco på Islands Brygge, så gør jer selv den tjeneste at købe en kop kaffe dér. Det er de altså gode til. Og en croissant nu I er i gang. Det er de nemlig også gode til, de er til den tunge, meget smørfyldte side, så er I advaret. Det er også alletiders sted, hvis man er pastasulten om aftenen.

Pønser lidt på om jeg snart skulle lave en lille ‘Brygge-guide’? Her er så mange fine, små perler efterhånden og jeg er simpelthen så glad for mit lokalområde, der er meget mere end Havnebadet og tætbelagte græsplæner ned til vandet.

Noget andet jeg er glad for – som hele resten af verden disse dage – er wrap dresses. Korte, lange, midi – jeg er fan. Men nu har jeg også fået øjnene op for sæt, der kan wrappes. En top og en nederdel, der tilsammen næsten ligner en kjole, men selvklart også kan bruges hver for sig. Toppen over et par jeans, nederdelen, med en stroptop osv. osv. Det gør altså sådan et sæt til noget nær det perfekte, at pakke i kufferten, når man drager på ferie.

Reklamelinks:
Top Levete Room | Nederdel Levete Room | Taske Acne | Sko Vans Solbriller Karen Walker

Foto: Julie Bjarnhoff

(Visited 3.427 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Ej et fint sæt! Er helt vild med denne billedserie :) Din tatovering titter så fint frem på armen, og det fik mig til at tænke på, om du mon vil have flere på et tidspunkt? Og har drømmemanden egentlig nogle?
  Tak for en dejlig blog!

  1. Tusind tak for den hyggelige kommentar. Ja, det vil jeg slet ikke udelukke, har først og fremmest en på den anden arm, jeg gerne vil have tegnet op/lavet om, men har bare ikke fået taget mig sammen. Drømmemanden har en enkelt på den ene arm.
   Selv tak og så hyggeligt at du læser med. Stort klem E

 2. Dejligste billeder?Alt stråler! Og hvor er det et fint sæt, kendte ikke mærket, ikke så dyrt, og nedsat ovenikøbet ??
  Er Il Buco det gamle Alimentari?

  1. Åh hvor er du rar <3 Ja og nej, Alimentari var Il Bucos café og bageri, men nu er hele molevitten slået sammen og hedder Il Buco :) Klem E

 3. Du må MEGET gerne lave en guide til Bryggen! Er selv kæmpe fan men mangler at finde de små perler – og bor kun 10 min på cykel derfra, så ville elske at kunne bruge mere tid på perlerne og ikke plænen ved kulturhuset :-) endelig også hvor den bedste kaffe, kage og frokost er!

 4. Er lige flyttet til Bryggen, så en guide ville være fantastisk ?
  Elsker os kaffe, så tak for tips! Ender altid på lagkagehuset.

 5. Hej Emily. :) skal lige høre dig omkring jaderuller:) synes jeg har set på et billede at du har en i grøn. Har længe overvejet en. Er du glad for din. Får du den brugt og effekten deraf? Skrubber dagligt med min kamameju børste på kroppen og har også den til ansigtet. Den er jeg dog desværre ikke så god til at få brugt. Ville lige høre om dine erfaringer med rullen :) kh. Tanja

  1. Hej Tanja, har (desværre) ikke nogen jaderulle (endnu), så der kan jeg ikke være til nogen hjælp. Klem E

 6. Ja please lav en Bryggeguide. Jeg flyttede til den gamle del af Bryggen i november og føler ikke rigtig jeg udnytter Bryggen nok. Jeg bliver ved med at støde på nye fine perler, men med en guide fra en kender, er det måske lidt nemmere at finde de perler jeg mangler at finde :)

  Kram en anden Bryggeboer :)

 7. Kære Emily,
  Tak for en super inspirerende og ærlig blog. Den bliver kun bedre og bedre. Jeg har fuldt med i mange år og kan godt lide, at du mellem outfitsbilleder og andre fantastiske og positive ting, også er begyndt at skrive lidt omkring de gråvejrdage, der jo også er i livet. Det giver indsigt og personlighed til bloggen på en meget fin måde, som bestemt ikke virker for privat, som du dosserer det. Det er så stærkt!

  Jeg har også lige et spørgsmål :-). Din brune Acne. Har du imprægneret den? Jeg har en magen til og vi jo gerne passe på den fine taske.

  Solskinshilsner Sofie

  1. Hej Sofie,
   Wow altså, tak, tak, tak for den vidunderligt fine kommentar <3 Den gjorde min mandag (endnu) bedre!

   Jeg har ikke impregneret den. Jeg er egentlig stoppet helt med at imprægnere (også sko), da jeg har hørt så meget dårligt om de ting man gør det med og som man både kommer i kontakt med idet man sprøjter det på og efterfølgende, når man rører ved tingene. Og så prøver jeg bare at passe på tingene i stedet. Men ikke altid let i regnvejrs-Danmark…
   Føltes bare helt skørt at være meget påpasselig med skønhedsprodukter og så sprøjte (og indånde) alskens kemikalier ved imprægnering. Må se at finde et tilforladeligt alternativ ;)
   Kram E