Forårsnyheder til garderoben

Ahmen I forstår slet ikke hvor meget, jeg hygger mig, mens jeg sidder og skriver dette. Er i sommerhus på påskemanér og med alt hvad der dertil hører. Min indre mand – der har fået sild og snaps og øl til påskefrokost i går – er mere end tilfreds og det samme er min iboende ældre dame, der lige nu godter sig med kaffe, påskeæg med nougat og marcipan, bog og en varm hund under fødderne, foran pejsen. Aaaaah. Det er helt himmelsk og mere skal der åbenbart ikke til for at jeg er henrykt.

Men i dag skal det egentlig ikke handle om alle de mormoragtige og snapsedrikkende personligheder, jeg rummer, men om noget lidt mere ungt og smart. Nemlig forårstilføjelser til garderoben.

For selvom jeg efterhånden køber mindre (stræber efter max 1 ting pr måned), så er jeg altså stadig vild med tøj. Meget endda. Og den effekt det kan have på en, at klæde sig pænt på og føle sig godt tilpas. At det man har på, både er behageligt og passer til det, man laver, men også giver en god selvfølelse. Jeg ved ikke om alle har det sådan, men det er (noget af) det, tøj kan for mig.

Fjerene i dette indlæg er lånte, i anledning af at yndlingswebshoppen Me & the Met har fået nyheder (både i form nye forårs-styles, men også nye mærker) på hylderne, men jeg overvejer alvorligt, om det helt utroligt smukke stjernesæt fra Stine Goya, skal være marts måneds køb/et påskeæg til mig selv.

Når det er et sæt tæller det kun for 1 ting ikke? ;)

Det er på en gang pyjamas-agtigt og super elegant, alt efter hvad man har på sammen med det. Og så kan delene selvfølgelig også bruges hver for sig. Jeg har bukserne på i small her og (ved en fejl) skjorten i medium, men havde den også været small havde det nok været endnu mere chikt og lige til en aften ude.

Elsker at knapperne også er stjerner. Så fint ☆ Sættet fra Stine Goya, der er et nye mærke hos Me & the Met, er at finde lige her og her.

De smukkeste sko fra Pura Lopez. Og helt perfekte både til stjernesættet og outfittet nedenfor. Så skal vi bare have lidt forårsvejr, der er kompatibelt med bare fusser.

To andre nye mærker hos Me & the Met er Iro og Nué Notes, hvor henholdsvis jakken og den stribede bluse ovenfor er fra. Elsker hvordan jakken på én gang emmer af casual denimjakke og fancy bouclé.

Med en stribet tee under og et par afklippede jeans til, bliver jakken tonet lidt ned og kommer ikke til at se for ‘fin’ ud. Altså til min smag.

(Visited 4.623 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Luge først – God påske? jeg er nysgerrig på hvor du har købt den fine farvede/mønstrede plaid på din sofa, er det noget du deler?
  /P

 2. Tak for dette, fine ting! Er ret fascineret af din indkøbspolitik med fokus på alene at købe en (god) ting pr. måned. Hvordan prioriterer du??

  Mvh Camilla

  1. Det var da bestemt så lidt. Jeg prøver at have fokus på noget jeg mangler (hvis man kan kalde det, det – alt er relativt) og så trække på min erfaring over hvad der glæder mig og jeg får brugt. I januar købte jeg eksempelvis en blomstret slå-om-kjole og det er jo ikke ligefrem et klassisk basiskøb, men jeg har allerede brugt den både til hverdag og fest. Det er helt klart et kriterie, at det er noget jeg kan se mig selv i mange gange og gerne i flere sammenhænge og så bruger jeg også altid det trick, at det skal være noget jeg har lyst til at tage på lige nu og her. Det lyder simpelt, men tror mange kommer til at shoppe lidt til et eller andet difust ude i fremtiden: “Når jeg vejer 2 kg mindre”, “Når jeg har fået lidt farve”, “Når jeg skal lave dét og dét”. Hvis ikke man har lyst til at hoppe i det samme aften, som man har købt det, så er det som regel fordi det ikke skulle have været…
   Klem E

 3. Hej! Jeg er også super forelsket i Stine Goya sættet! Jeg undrede mig over, hvilken størrelse du, og derved jeg, mon bruger? Hvis man må spørge om den slags :-)
  Hilsen Marie