Weekly Wanted: Suits

Jeg er  – hobbithøjde til trods – kommet mig over min ulykkelige kærlighed til maxikjoler og ditto nederdele og har nu meget lykkelige forhold til begge (se bare her). Men noget jeg stadig ikke har knækket koden til er jakkesæt og buksedragter.

Og jeg synes ellers det er SÅ smart. Især når de bliver båret på den lidt skødesløse måde sammen med sneakers eller lignende og med en løs strik eller slet ingenting under. Og så er det lidt som med kjoler; man skal ikke regne et helt outfit ud, men bare hoppe i det og så er man klædt på.

Reklamelinks:

 1. Blazer med grafisk print fra Munthe
 2. Bukser med grafisk print fra Munthe
 3. Ternet blazer fra & Other Stories
 4. Ternede bukser fra & Other Stories
 5. Blazer med striber fra Selected Femme
 6. Bukser med striber fra Selected Femme
 7. Jumpsuit med blomsterprint fra Envii
 8. Blazer med broderet print fra Samsøe & Samsøe
 9. Bukser med broderet print fra Samsøe & Samsøe
 10. Blazer i løst fit fra Mango
 11. Bukser fra Mango
 12. Figursyet jakke med blomsterprint fra H&M
 13. Bukser med blomsterprint fra H&M (kan købes online snart)
 14. Hvid blazer fra Zara
 15. Hvide bukser fra Zara
 16. Nålestribet blazer fra Ganni
 17. Nålestribede bukser fra Ganni
(Visited 3.253 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Ååh, det dér jumpsuit fra Envii har jeg, bare i en prikket version – og det har været et af mine bedste tøjkøb nogensinde! Jeg bruger det til hverdag med sneaks eller sandaler, til date nights med hæle, til gåture på stranden. Det er så behageligt og SÅ fint – og seriøst, man hopper jo bare i det, og voila! Så er man klædt på. ? Og så er det uden tvivl et af de items jeg har fået allerflest komplimenter for.

  1. Sikke en dejlig historie Julie :) Nu bliver jeg jo næsten også nød til at købe det. Klem og god weekend

 2. Hej Emily. Har du set mit spørgsmål til dig om kjolen fra other stories? Kh. Tanja. Vil nemlig gerne have den bestilt da den snart skal bruges.

  1. Hej Tanja, nej jeg er lidt bagud med kommentarerne, sorry. Hvor har du stillet spørgsmålet? Kram E